Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olacak İnshaAllah Allah'ın izniyle sen merak etme Rabbim den işte bol bol dua et bu günler çok değerli

Benimde döngü gunum 10 du yumurtlama gordum attim İnstagram dan yardimci olan kadina ovulasyon olmus dedi şok geçirdim acaba gerckten erkenmi yumurtluyorum aklimda deli sorular 7 gun regl surdu 10. Gun ovulasyon pozitif
Evet adet biter bitmez ovulasyon gören var.. birisi 3. Günde görmüştü

Amiin canım benim. Aynen öyle maalesef insan bu tarz konularda çok yalnız kalıyor özellikle ben o kadar yalnız kalıyorum ki eşimden bile uzaklaşıyorum bazen. Halkımız da en hayırlısı olsun inşallah.

Canım senin doktorun e2 değerini ölçtürmüşmüydü? Benimki reglin 3. Günü baktı dün de baktı neye yarıyor tam onu da bilmiyorum ama

Kizlar ya olur mu ay yumurtlama dersiniz? Döngümün 15. Günü bugün
Canım her an olabilir sen şimdiki teste bakma birdne koyulasabiliyor.. bu testlerde LH hormonları dalgalanıyor bu yüzden bir koyu bir silik çıkabilir en koyu olduğunda tamamdır..

Teste devam canım.

Canım hiç takma kafanı doktor sadece olası bir durum için üzülme demiş.. Bence durumun gayet olumlu ben çok sevindim İnshaAllah o adet gelemez de şurada seviniriz hep beraber

Sen listede yokmuşşun canım seni de ekleyim son adet tarihin ne zamandi ? Ne zamandır bebiş bekliyorsun canım?

Bat tarihin 29 Nisan filan yazayım mi ? Yumurtlamaya göre diye

Anladığım kadarıyla doktorun seni strese sokmak istemiyor ama düzenli adet olmakla ne alakası var saçmalamış ben de hayatım boyunca düzenli regl oldum hep ama doktora 3 ay ilaç kullanmadan yumurta kontrolüne gittim ve yumurtalarım kendiliğinden gelişmiyordu. Hemen ilaç başlamasın tamam ama 1-2 ay sadece yumurta takibine çağırabilirdi. Bence doktorunu mutlaka değiştirmelisin
Sağol canım benim inşallah haklısın aşılamaya bizde gerek görmüyorlardı ama ben tedaviye devam etmeyeceğimi, bu ay son olduğunu söyleyince doktor o zaman şansımızı arttıralım dedi

Aynen..yok çok şükür çok iyi ailesi..ama yinede çok zor

İyi hadi o zaman İnshaAllah güzel haberler alırız vallaha çok heyecanlıyım hepimiz adına hem rahatım hemde heyecanlı

Yaptim ya negatif 6 günüm kaldi
Canım daha var hemen pes etme.. adet geciksin öyle birdaha test yap
Bence çok güzel fikir bende çok severim bunlarla ilgilenmeyi çok mutlu eder beni belki bende alırım dur bakalım

Kızlar bugün regl 11 günü iki gün önce o şeffaf akıntı vardı bugün yok. O akıntıdan sonra mı çatlama oluyor yanımda ovülasyon testi yok annemlerdeyim. Aklıma takıldı bilen biri var mı?
Tam kesin değil canım bu akıntı bilgileri kimisi catlarken kimisi oluşurken filan oluyor der.. İnshaAllah güzle sonuç alırsın canım

Evet adet biter bitmez ovulasyon gören var.. birisi 3. Günde görmüştü
Ben bir defa adetin 1 gününde görmüştüm)) Yarın bir testimin sonucu çıkacak..sonra doktoru arıcam ve yine sözümü diyecem..çok merak ediyorum bana ne diyecek..Bir doktor var yanımızda belki onun yanına gitdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…