Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E2 nin 200 üzeri çıkması gerekiyor sağlıklı yumurta için. Eğer yükselmezse aşılama yapmanın ya da deneme yapmanın pek bir anlamı olmuyor çünkü iyi yumurta yok demek oluyor maalesef
Bak bunu da bilmiyordum daha önce ki klomen ve letu tedavilerinde hiç bakmamışlardı. Reglken bakıldı ama yumurta büyüdüğü zaman ölçüm yapılmadı. Nasip bakalım inşallah sağlıklı bir şekilde büyür yumurtalar da tedavi yarım kalmaz

Her doktor farklı ilerliyor ben de anlamıyorum
Misal bana bugün kan testi yapmadı doktor reglin 3. Günüydü.hatta odasında çıktım geri döndün hocam kan tahlili dedim gerek yok dedi

Bir de iğne tedavisinde E2 değeri daha önemli gaşiba çünkü ben de klomen kullanırken bakılmamıştı iğneli tedavide bakılmıştı şimdi hatırladım. Benim tedaviler 2012-2013 yıllarındaydı oğlum var 7 yaşında kardeş istiyoruz şimdi

Rica ederim canım ne demek. Onu bilmiyorum işte bana sadece iğne verdi canım güzel güzel yumurtaların olsun inşallah

Üfff ben de öyleyim.. bu ay serbest diyip gün sayıyorum
haha iyi gelen bişey söyliyim mi
Bazı arkadaşlarımın çok tatlı ama aşırı hareketli çocukları var. Onlarla görüşüyorum ve oh diyorum bir süre daha kafam rahat, olunca düşünürüz
Şaka bir yana hepsini çok seviyorum ama zorluk derecesini görünce rahatlıyorum diyim

Her doktor farklı ilerliyor ben de anlamıyorum
Misal bana bugün kan testi yapmadı doktor reglin 3. Günüydü.hatta odasında çıktım geri döndün hocam kan tahlili dedim gerek yok dedi
Bazen benimkini de ölçmüyordu ben kendim istiyordum prolaktin yükseliyor diye

Benim de iki yeni doğum yapmış arkadaşım var onları arayıp konuşunca bi rahatlama geliyor

Kaç çıktı değerlerin canım benim reglin 3. Günü 48 dün yani reglin 8. Günü 75 di anlamadım nedir ne işe yarar bilen var mı?
Adetin 2. Günü 36 8. Günü 76 oha aynı resmen 8. Günlerimiz bu galiba sey canım yumurtalarımız büyüyo ya onla ilgili cnku ben geçen ay yumurtam gelişmemişti ilaçı kacırmıstım e2 im yükselmedi düşmüştü doktor yavasladıgını söylemişti şimdi yükselmesi iyi bişey senin de yumurtaların iyiydi sanırım 8. Güne ragmen demekki aynı gidiyoruz

Neredeyse aynı değerler sen kaç doz kullanıyordun canım bide 8. Gün bu gün mü senin

Mashallah Allah bağışlasın İnshaAllah bir kardeside olur en yakın zaman da

E2 nin 200 üzeri çıkması gerekiyor sağlıklı yumurta için. Eğer yükselmezse aşılama yapmanın ya da deneme yapmanın pek bir anlamı olmuyor çünkü iyi yumurta yok demek oluyor maalesef
Canım benim şubatta 944 çıkmış sonra covid oldum demekki olmasaydım kesin hamileydim baksana eke doktor ztn cok begenmişti o zaman insallah yükselir e 2 lermiz

Eklentiler

• F5CE13A7-A540-40CD-B5A4-A07464B2EE0B.jpeg
    63,8 KB · Görüntüleme: 47
Neredeyse aynı değerler sen kaç doz kullanıyordun canım bide 8. Gün bu gün mü senin
Canım ben letu kullandım adetin ikinci gün kullandım perşembe günü geçen pztsi günü bitirdim 5 gün günde 2 tane pztsi bitti ilacım bugün döngünün 9. Günündeyim yarın doktor kontrolüm var tekrardan akıntım basladı bu arada sende varmı bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…