- 17 Nisan 2021
- 4.169
- 3.748
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.061
Bak bunu da bilmiyordum daha önce ki klomen ve letu tedavilerinde hiç bakmamışlardı. Reglken bakıldı ama yumurta büyüdüğü zaman ölçüm yapılmadı. Nasip bakalım inşallah sağlıklı bir şekilde büyür yumurtalar da tedavi yarım kalmazE2 nin 200 üzeri çıkması gerekiyor sağlıklı yumurta için. Eğer yükselmezse aşılama yapmanın ya da deneme yapmanın pek bir anlamı olmuyor çünkü iyi yumurta yok demek oluyor maalesef
Bir kaç güne tekrarla testi benceİlk foto ilk dk olan diğeri saatler sonra
Her doktor farklı ilerliyor ben de anlamıyorumBak bunu da bilmiyordum daha önce ki klomen ve letu tedavilerinde hiç bakmamışlardı. Reglken bakıldı ama yumurta büyüdüğü zaman ölçüm yapılmadı. Nasip bakalım inşallah sağlıklı bir şekilde büyür yumurtalar da tedavi yarım kalmaz
HoşgeldinBanada uğur getirsin bu topik
Bir de iğne tedavisinde E2 değeri daha önemli gaşiba çünkü ben de klomen kullanırken bakılmamıştı iğneli tedavide bakılmıştı şimdi hatırladım. Benim tedaviler 2012-2013 yıllarındaydı oğlum var 7 yaşındaBak bunu da bilmiyordum daha önce ki klomen ve letu tedavilerinde hiç bakmamışlardı. Reglken bakıldı ama yumurta büyüdüğü zaman ölçüm yapılmadı. Nasip bakalım inşallah sağlıklı bir şekilde büyür yumurtalar da tedavi yarım kalmaz
Ben olsam kan verirdim canım böyle belirgin kuruma çizgisi mi olur ki bence kan ver çıkar geciktim mi adetine ne kadar var canımİlk foto ilk dk olan diğeri saatler sonra
Rica ederim canım ne demek.Ohh nasıl rahatladım canım çook tşk ederim. Ben de adetin 5. Gününe kadar kullanılabiliyor diye biliyordum önceki tedavilerimde hatırladığım kadarıyla. Bir de bana adını hiç duymadığım bir takviye verdi Sitolart şase. Pko lu olduğum için bunun en iyi etki eden bu dedi. İnositol folik asit b12 karışımı bir şeymiş.
Olabilir canım ilginçBaşlangıcı ve artışı görebilmek için sanırım
haha iyi gelen bişey söyliyim miÜfff ben de öyleyim.. bu ay serbest diyip gün sayıyorum
Bazen benimkini de ölçmüyordu ben kendim istiyordum prolaktin yükseliyor diyeHer doktor farklı ilerliyor ben de anlamıyorum
Misal bana bugün kan testi yapmadı doktor reglin 3. Günüydü.hatta odasında çıktım geri döndün hocam kan tahlili dedim gerek yok dedi
Benim de iki yeni doğum yapmış arkadaşım var onları arayıp konuşunca bi rahatlama geliyorhaha iyi gelen bişey söyliyim mi
Bazı arkadaşlarımın çok tatlı ama aşırı hareketli çocukları var. Onlarla görüşüyorum ve oh diyorum bir süre daha kafam rahat, olunca düşünürüz
Şaka bir yana hepsini çok seviyorum ama zorluk derecesini görünce rahatlıyorum diyim
Değil mi ama zorluğunu da görmek lazım aradaBenim de iki yeni doğum yapmış arkadaşım var onları arayıp konuşunca bi rahatlama geliyor
Adetin 2. Günü 36 8. Günü 76 oha aynı resmen 8. Günlerimiz bu galiba sey canım yumurtalarımız büyüyo ya onla ilgili cnku ben geçen ay yumurtam gelişmemişti ilaçı kacırmıstım e2 im yükselmedi düşmüştü doktor yavasladıgını söylemişti şimdi yükselmesi iyi bişey senin de yumurtaların iyiydi sanırım 8. Güne ragmen demekki aynı gidiyoruzKaç çıktı değerlerin canım benim reglin 3. Günü 48 dün yani reglin 8. Günü 75 di anlamadım nedir ne işe yarar bilen var mı?
Adetliyken de belli bi değerin altına düşünce canım menapozda oldugun anlamına geliyor regliyken ondan ölçüyolar olması gerektigi gibi öi normal mi diyeÇok ilginç o zaman neden adetin 3. Günü bakılıyor ki
Neredeyse aynı değerler sen kaç doz kullanıyordun canım bide 8. Gün bu gün mü seninAdetin 2. Günü 36 8. Günü 76 oha aynı resmen 8. Günlerimiz bu galiba sey canım yumurtalarımız büyüyo ya onla ilgili cnku ben geçen ay yumurtam gelişmemişti ilaçı kacırmıstım e2 im yükselmedi düşmüştü doktor yavasladıgını söylemişti şimdi yükselmesi iyi bişey senin de yumurtaların iyiydi sanırım 8. Güne ragmen demekki aynı gidiyoruz
Mashallah Allah bağışlasınBir de iğne tedavisinde E2 değeri daha önemli gaşiba çünkü ben de klomen kullanırken bakılmamıştı iğneli tedavide bakılmıştı şimdi hatırladım. Benim tedaviler 2012-2013 yıllarındaydı oğlum var 7 yaşındakardeş istiyoruz şimdi
Benim adetin 3. Günü 26 çıktı sonuçAdetliyken de belli bi değerin altına düşünce canım menapozda oldugun anlamına geliyor regliyken ondan ölçüyolar olması gerektigi gibi öi normal mi diye
Canım benim şubatta 944 çıkmış sonra covid oldum demekki olmasaydım kesin hamileydim baksana eke doktor ztn cok begenmişti o zaman insallah yükselir e 2 lermizE2 nin 200 üzeri çıkması gerekiyor sağlıklı yumurta için. Eğer yükselmezse aşılama yapmanın ya da deneme yapmanın pek bir anlamı olmuyor çünkü iyi yumurta yok demek oluyor maalesef
İnşallah hepimizin sağlıklı yumoşları olurRica ederim canım ne demek.Onu bilmiyorum işte bana sadece iğne verdi canım güzel güzel yumurtaların olsun inşallah
Canım ben letu kullandım adetin ikinci gün kullandım perşembe günü geçen pztsi günü bitirdim 5 gün günde 2 tane pztsi bitti ilacım bugün döngünün 9. Günündeyim yarın doktor kontrolüm var tekrardan akıntım basladı bu arada sende varmı bişeyNeredeyse aynı değerler sen kaç doz kullanıyordun canım bide 8. Gün bu gün mü senin