Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyyy evet vallaha heycanlandim iğneyi ilk kez yapicam eğer gerek kalırsa tabi.. evet kuzum yarın gidiyorum İnshaAllah saati belli değil gündüz vakti gidicem İnshaAllah, sen ?
Benim ikinci olcak çatlatma ay ilki cok fenaydı ya yürüyememiştim kasık agrısından şişlik gaz taş gibi olmustum insallah diyorum yarın vurulurum da cmtsi pazar evde geçer o sancılı anım oglen gidicem canım bende haber veriririm girince yarın

Herhangi bir soru

İdrar testi bakarsın çıkarsa verirsin kanı artık. Ben çok bilgili değilim daha dediğim gibi 2-3 ay oldu daha bakalım neler göreceğim hastanesi doktoru hemşiresi 😊
Bakalım canım adet olmassam yaparım adet olurum gibi hissediyorum rabbim geciktiriyosa güzelleştirirmiş hakkımızda hayırlısı olsun🥰

Benim ikinci olcak çatlatma ay ilki cok fenaydı ya yürüyememiştim kasık agrısından şişlik gaz taş gibi olmustum insallah diyorum yarın vurulurum da cmtsi pazar evde geçer o sancılı anım oglen gidicem canım bende haber veriririm girince yarın
Hadi ya öyle mi yapıyor iğne.. hiç bilmiyordum 😒 neyse artık faydası olsunda biz dayanırız..

Hadi ya öyle mi yapıyor iğne.. hiç bilmiyordum 😒 neyse artık faydası olsunda biz dayanırız..
Herkeste o kadar yapmıyormus canım bakalım sende nolcak ben fena olmustum ama iyi bişey en azından tüm yumurtalarım çatlatmıştı hadi bakalım yarın güzel haberler verelim insallah 🙏🙏

Aach wass öyle deme canım.. benim annemin de sağ kapaliymiş hatta bir keresinde dış gebelik olmuş bu yüzden.. 3 tane evladı var.. Annem demişti ki ilişkiden sonra sola doğru yatıyordum o zaman gebe kalmıştım dedi bellki diğer tüpe yoğunlaştı spermeler olur mu olur..

Herşeyin bir yolu var artık bu zaman da herşey mümkün.. birsürü insanın hiç bir nedeni yokken olmuyor.. belli olmaz vallaha ben inanıyorum olacak İnshaAllah sende çok tatlı bir Anne olacaksın İnshaAllah 🤗🌺
İnşallah canm benim 🤲🏼😘

Selam canım öncelikle çok geçmiş olsun.. Sağlık olsun.. Ben de Şubat ayında yaklaşık seninki kadarken düşük yaptım belkide 6 haftalık di kese vardı çünkü ama bebiş görmemiştim henüz kese gelişmedi ve düşük oldu.. Bazen sagklsiz olduğu için vücut hamileliği iptal edermiş ve hatta rahim yeni sağlıklı bebek olsun istermiş.. düşükten sonra hamile kalma şansı artıyor özelikle 3 ay içinde ve hatta ikinci gebelik %70 sağlam olurmuş .. İnshaAllah senin de öyle olur canım üzme kendini herşey de bir hayır var en azından hamile kalabiliyorsun 🤗
İnşallah canım 🤲 geröekten zor bir süreç oldu benim için 😥 inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız 😌

Sağlıklı bir şekilde tekrar nasip olsun canım. Teselli bulacağın tek nokta sağlıksız olduğu için vücudunun onu kabul etmediği… doğal seçilim kuzucum daha sağlıklısının gelmesi için maalesef yaşadığımız şeyler. Ben böyle teselli buluyorum daha güzel olacak İnan buna 💕
İnşallah tatlım inşallah 🤲 gerçekten sadcee o düşünce ile avunuyorum 🥲🙏 inşallah sağlıklı bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günler yakın olsun 🙏

O zman daha sana varmış canım sen ümidini kesme negatif olma iki günde bir ilişki olsa büyük ihtimal olur bebeğin inşallah🥰
Ewet canım üye olmadan önce çok araştırma yaptım 12-14-16-18-20 mutlaka değerlendirin demiş hamişler 😊🌸 bende devam edelim dedim. Birde yumurtlama döneminde yumurtanın çatlaması için havuç tavsiye eden bir sayfa vardı onu uygulama başladım 😂 ayy canım inşallah şu mübarek günlerde rabbim isteyen herkese sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah 🌸🌸

Ya canım ben daha kötü durumdayım..Azeriyim eşim türk..farklı kültürler..Allah'tan iyi bir aileye gelin oldum.Küçük bir hasta olan gibi oturuyorum ağlıyorum..benim kimsem yok diye..ve beni kim dinliyor??tabi eşim(Biletler çok pahalı..ailem her istediğim anda yanımda olamıyorlar ve bende bilete verdiğim parayı..düşünüyorum çocuk için vererim ve sonuç yine her kesden uzak.Hem konuşacak arkadaş yok..bu kadar büyük çevremi koydum geldim..çok zor inan bana.Eşim bazen görüyorum şaşırıyor..ben varım diyor..ama bazen insan istiyor kardeşi..annesi babası yanında olsun.
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki gurbet çok çok zor rabbim sabır ihsan eylesin sana ve gurbetteki herkese. Eşine sıkı sıkı sarıl canım ailesi senin ailen kadar olmasa da inşallah onlarda iyilerdir.
İnşallah bir gün bize de nasip olacak canım. Benimde etrafımda herkes yeni doğum yaptı ya da hamile hemde benden çok çok sonra evlenenler. Çok üzücü bir durum biliyorum ama sağlam durmalısın bana bazen hiç olmayacakmış gibi geliyor eşim toparlıyor. Bak mesela bizim hayalimiz kızımız olursa adını eftelya katmak telefonum zil sesi de eftelya şarkısı her telefon çaldığında allahım nasip et diye dua ediyorum 🙏🏻
Bana da geliyor o ya sanki boşuna kürek çekiyor boşuna çırpınıyor gibi hissediyorum. Sonra anlamsız bi umut tekrar yeşeriyor içimde tamam diyorum Rabbim hayırlısını verecek sıkma canını diye teselli ediyorum kendimi.Rabbim hayalindekinden daha güzelini nasip etsin kuzum. Benim de eşim planlamış kafasında evleneli 2.5 yıl oldu sevgiliyken diyordu kız olursa Zeynep yada elif erkek olursa Alparslan koyarız diyordu üzerinden 4 sene geçicek neredeyse hala sabırla bekliyoruz 😇
Canım emin ol aynı duyguları yaşıyorum senin hiç yalnız değilsin bende eşimle bile konuşmuyorum. Burda kimsem yok eşimin ailesini de anlattım tam tersi köstek oluyorlar.
Bu çok yaralıyor işte kimseye içini dökememek.. At içine at içine nereye kadar yemin ederim son bir aydır saçlarım tutam tutam dökülüyor ne yapsam fayda etmedi hep üzüntüden diye düşünüyorum. Eşimin ailesine anlatsam annesi değilde diğer halası yengesi falan laf yapar diye anlatmadık hiç hep nasip diye geçiştiriyorum
Bir tek bebek konusunda değil, insanlar her konuda acımasız canım. Damdan düşmeden damdan düşenin halinden kimse anlamaz. Ben de ne kötülüklere, ne kötü sözlere maruz kalıyorum bi bilsen.. ama umrunda olan tek şey eşin ve kendin olsun. Hayat arkadaşı demek bu demek çünkü. Siz iyi olun, her şey yoluna girer, herkes de dışarda kalır. İnsanlar da konuşacak bişey muhakkak bulurlar her şeye takılacak olsak evin yolunu bulamayız. Kendini güzelce motive et, böyle bir eşe sahip olman bile çok büyük nimet böyle zamanda. Toparlan annecik, bebiş stresli anneleri tercih etmyormuş ona göre ☺️🥰
Ah canım son cümlene kalbimi bıraktım ❤ Tabiki bir yerden sonra herkes her şey dışarıda kalıyor ama söylenilen sözler onlar iyi niyetli olduklarını bilsemde benim yarama tuz basıyor gibi. Acısı geçene kadar yakıyor sonra tabiki kulak ardı ediyorum. Bu aydan çok ümitliyim aslında dünkü kontrolde yumurta istenilen boyutta olmayınca benim biraz mod düşmüştü buda üstüne tüy dikti. Ama sabah güzel uyandım yine aynı motivasyon ve pozitif düşünceyle anne olucam diye geziniyorum evin içinde 😇🤣
Canım benim hiç üzülme nolur üzüldükçe sen inan daha da gelişimlerini etkiliyorsun kim ne derse desin boşver kulaklarını kapat bana da hep diyorlar hani cocuk cok istiyodun niye yapmıyorsunuz hala gibi bi ton seyler bende herkese suan düşünmüyorum bir kaç ay içinde bakarız gibi herkesi geçiştiriyorum maalesef öle algılar olabiliyor sen ilaçlarını kullanmaya devam et canım 2günde yeşillik agırlıklı beslen evde egzersiz yap biraz bak gör onlar büyüyecektir allahtan umut kesilmez sen gönlünğ ferah tut canım 🙏🙏
Teşekkür ederim desteğin için kuzum hepiniz iyi ki varsınız ❤ Evet bu stres üzüntü süreci kötü etkiliyor ama etrafımda dönen olayları yönetemiyorum bide bir huyum var eşim de olsa bir laf söyledi öyle mi demek istedi böyle mi demek istedi diye gün içinde zibilyon kez düşünüp duruyorum. Kafamda kuruyorum da kuruyorum. Çok nefret ediyorum bu huydan. Ama sanırım oda yanlızlıkdan kaynaklanıyor evde boş durdukça kuruyorum kafamda
Ben şimdi hastaneden çıktım kızlar sol hiç cevap vermemiş sağda da 2 tane var 1 tanesi 12-13 diğerin11 mm olmuş bugün de 150 yapacam iğneyi cumartesi günü kontrol var gelişimine göre aşılama gününe karar verecez 🤦🏻‍♀️ Veziir Veziir S sultansultan90 @Random3 My_Moonlight06 My_Moonlight06
Ay hadi inşallah cumartesi güzel haberler alırız ikimiz de 🙏🙏
Hamile olanin dedigi hic hoş laf olmamis bunu veren Rabbim ve birilerini kasdederek bu soylenmez tabi o an konusulma tarzını bilmiyorum ama sizin yerinizde olsam biraz mesafe koyardim o kisiyle arama sanirim..ne kadar suredir bebek istiyorsunuz
Canım kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum ya sadece benim bu kadar yaralı olduğumu bilmiyorlar. İkisi de hiç beklemeden hamile kaldılar çocuk sahibi olamamanın yarasını acısını bilmiyorlar yinede bilmesinler rabbim evlat hasretini kimseye çektirmesin herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.
Ben kendimi bildim bileli pkoluyum 2.5 sene oldu evleneli o zamandan beri korunmuyoruz canım ama malesef hiç gebelik oluşmadı 3 klomen 3 letu tedavisi oldum bu ay da aşılama yapıcaz rabbim nasip ederse

Ewet canım üye olmadan önce çok araştırma yaptım 12-14-16-18-20 mutlaka değerlendirin demiş hamişler 😊🌸 bende devam edelim dedim. Birde yumurtlama döneminde yumurtanın çatlaması için havuç tavsiye eden bir sayfa vardı onu uygulama başladım 😂 ayy canım inşallah şu mübarek günlerde rabbim isteyen herkese sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah 🌸🌸
Ay hadi İnşallah bak ne güzel sen adet olana kadar iki günde bir devam et canım geç de yumurtlarsan diye emeklerin boşa gitmesin

Kızlar merhabalar.
Ben bu ay 16. günde yumurtladım ve bugün yumurtlama sonra 8. gündeyim.
Bugün doktorum vajinal ultrason muayenesi yaptı. Geçen haftada gitmiştim, yumurtlama rahim kalınlığı vs çok iyi demişti.
Bugün de yumurtan çatlamış gebe kalmış olabilirsin dedi. Sonra kaç gün kaldı regline diye sordu. Ben yumurtlamayı hesaplamadan 25 Nisanda olması gerekiyordu dedim. (bu tarihe göre 4 gün yumurtalamaya göre 5-6 gün var)
Sonra bana bu ay gebe kalmazdan üzülme dedi.
Öyle deyince acaba bu ay olumsuz birşey gördü de mi öyle söyledi diye aklıma takılıverdi.
Bu kadar erken fark edilir mi acaba? herhangi bir test yapmadık.
Acaba tecrübelerine dayanarak mı yorumladı diye düşünüp duruyorum.
Bu arada rahim kalınlığı için gayet iyi dedi.
Canım bence kötü düşünme.. çünkü yanlış tarih vermişsin.. 25.-27.gün kalınlaşma oluyor sanırım daha o kalınlığa gelmediyse rahim, doktor da ümit vermek istemedi belli ki… boşuna seni endişelendirmiş bence 🤗

Günaydın canım kızlar 🥰 benim işler biraz karıştı. İğnelerle nihayet çok güzel bir yumurta gelişmiş. Doktor da sordu normal ilişki mi aşılama mı diye. Daha önce aşılama konuşmamıştık 😳 o iğne tedavisine devam etmeyi düşünüyordu ama ben bu ay son hocam maddi açıdan çok sarsıldık deyince o zaman aşılama yapıyoruz bu güzel yumurtayı değerlendirelim dedi. Ben şokkk. Çok heyecanlandım. Cumartesi sabah eşim sperm verecek, öğlen de aşılama yapılacak. Bi de saat 10 da çocukların gösterisi var o günü bekliyorlar heyecanla. O saate göre ayarlamaya çalıştık ama inşallah bi terslik çıkmaz. Dualarınıza talibim çünkü son şansım artık 🙏
Kuzummm sevindim yumurtanin geliştiğine ☺️ MashaAllah İnshaAllah güzel sonuç alırsın canım..

Aşılama neden tavsiye etti ? Bu genelde sperm sorunu yaşayanlar için yapılan birşey değil miydi ? Sanki ben öyle hatırlıyorum.. gerçi Önemli değil bebiş gelsin de 😍😍😍

Ben şimdi hastaneden çıktım kızlar sol hiç cevap vermemiş sağda da 2 tane var 1 tanesi 12-13 diğerin11 mm olmuş bugün de 150 yapacam iğneyi cumartesi günü kontrol var gelişimine göre aşılama gününe karar verecez 🤦🏻‍♀️ Veziir Veziir S sultansultan90 @Random3 My_Moonlight06 My_Moonlight06
İnshaAllah güzel olur canım telaş etme stres olmasın vücut.. İnshaAllah Rabbim gönlüne göre verir☺️🌺🤲🏻

X