- 22 Ocak 2017
- 5.643
- 7.039
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.981
Kızlar bugün regl 11 günü iki gün önce o şeffaf akıntı vardı bugün yok. O akıntıdan sonra mı çatlama oluyor yanımda ovülasyon testi yok annemlerdeyim. Aklıma takıldı bilen biri var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Tuğçe hoşgeldin
Çok sevindim senin adına İnshaAllah güzel sonuçlar alırsın
Geçen haftaki Perşembe günü ilişki olmuş ya oradan tutabilir tutmadiysa diğerlerinden gelişsin İnshaAllah hadi bakalımmm
Bana bat tarihini verir misin birde ne kadardır uğraşıyorsun bebiş için? Listeye eklemek için soruyor
Amin canısı aminn.. yoruyor tabi ben uzun zamandır bekliyorum daha doğrusu ben yıllardır bilememişim yumurta takibini filan şuan 33 yaşındayım iki senedir yeni ogreniyorum vallaha herşeyiİnşallah canm benim. Maddi manevi yoruyor insani bu süreçler hepimiz yorgunuz rabbim yorgun gönüllerimizi cocuk sesiyle canlandirsin İnşallah
Sende durum nedir canm
Hoşbuldum canım ay inşallah canım bende bu ay hiç ümitli değilim ama bakalım nasip bat tarihim 25 Mart canım ben 8 aylık evliyim ilk ayında bebeğim oldu ama düşük oldu meleğim 6 ay kadardır bebek istiyoruz rabbim hepimize en kısa zamanda miniğimizi nasip etsin hamileyken de tek duam buyduMerhaba Tuğçe hoşgeldin
Çok sevindim senin adına İnshaAllah güzel sonuçlar alırsın
Geçen haftaki Perşembe günü ilişki olmuş ya oradan tutabilir tutmadiysa diğerlerinden gelişsin İnshaAllah hadi bakalımmm
Bana bat tarihini verir misin birde ne kadardır uğraşıyorsun bebiş için? Listeye eklemek için soruyorum
Aynen ben oyum :)) ins dedign olur canim bilmiorm cok üzlyrm millet cok ugrasiyo benleAyyy daha bata çok varmış inşallah negatifler pozitife dönerrr sen yurt dışında olduğundan boyutlara baktıramamıştın dimi öyle hatırlıyorum
Ay bende biliyomusun benim düşük olan bebeğimdede hiç belirti yoktu ama 6 aydır beklemekten ümitsizlik var birazAmin canım amin. Pek hissetmiyorum hamile gibi ama hayırlısı artık
Aminnn canımHoşbuldum canım ay inşallah canım bende bu ay hiç ümitli değilim ama bakalım nasip bat tarihim 25 Mart canım ben 8 aylık evliyim ilk ayında bebeğim oldu ama düşük oldu meleğim 6 ay kadardır bebek istiyoruz rabbim hepimize en kısa zamanda miniğimizi nasip etsin hamileyken de tek duam buydu
Anladim canm bu yola girmeden insan biseu bilmiyor ve önceden bilmememiz de gayet normal keske hic ogrenmesek bilmeseydik.Amin canısı aminn.. yoruyor tabi ben uzun zamandır bekliyorum daha doğrusu ben yıllardır bilememişim yumurta takibini filan şuan 33 yaşındayım iki senedir yeni ogreniyorum vallaha herşeyi
Bende polikistik over var ama adet oluyorum çok büyük bir sorun değil sadece bazen yumurtlama da kalitesizlik veya geç yumurtlama gibi durumlar oluyor. Eşimde de bir sorun yok. Çok şükür..
yıllar önce 20 küsur yaşımda bilmeden hamile kalmışim düşük yaparken anladım.. birde en son bu yıl Şubat ayında düşük yaptım gebeligimide kese görünce öğrenmiştim 10 gün sürdü hamilelik serüvenim maalesef.. kese gelişmemişti.. Rahim filimk çektirdim temiz çıktı çok şükür..
Şuanki durumum şöyle , ben uzun zaman sonra yeniden klomen tarzı Yumurta geliştirmesine yardımcı olması için ilaç tedavisi gördüm 5 gün boyunca şuan yumurtlama dönemindeyim.. bu salı doktora gittim iki yumurtam gelişmiş ama yeterince değil henüz dedi biri 8mm biride 12mm dedi ama belliki geç yumurtluyorsun dedi cuma günü tekrar çağırdi eğer büyümüşse ovitrelle çatlama iğnesi yapacağız bakalım.. durum bu İnshaAllah olur
Kuzum yarın gidiyorsun dimi sen doktora bende yarın gidicem kaçta gidicen sen belki aynı anda çatlatma iğnesi vurulcazAmin canısı aminn.. yoruyor tabi ben uzun zamandır bekliyorum daha doğrusu ben yıllardır bilememişim yumurta takibini filan şuan 33 yaşındayım iki senedir yeni ogreniyorum vallaha herşeyi
Bende polikistik over var ama adet oluyorum çok büyük bir sorun değil sadece bazen yumurtlama da kalitesizlik veya geç yumurtlama gibi durumlar oluyor. Eşimde de bir sorun yok. Çok şükür..
yıllar önce 20 küsur yaşımda bilmeden hamile kalmışim düşük yaparken anladım.. birde en son bu yıl Şubat ayında düşük yaptım gebeligimide kese görünce öğrenmiştim 10 gün sürdü hamilelik serüvenim maalesef.. kese gelişmemişti.. Rahim filimk çektirdim temiz çıktı çok şükür..
Şuanki durumum şöyle , ben uzun zaman sonra yeniden klomen tarzı Yumurta geliştirmesine yardımcı olması için ilaç tedavisi gördüm 5 gün boyunca şuan yumurtlama dönemindeyim.. bu salı doktora gittim iki yumurtam gelişmiş ama yeterince değil henüz dedi biri 8mm biride 12mm dedi ama belliki geç yumurtluyorsun dedi cuma günü tekrar çağırdi eğer büyümüşse ovitrelle çatlama iğnesi yapacağız bakalım.. durum bu İnshaAllah olur
Aynen canım 2019 da kimyasal gebelik geçirmiştim onda da hiç belirtim yoktu adet 1 hafta gecikmeli geldi sonra düşmüştü kan değeri. O günden sonra tekrar ara verdim bu yıl başına kadar hiç denemedik doğal korundum. Şimdi bu Ay günleri iyi tutup değerlendirdim ama içimde olmadı düşüncesi ve olmayacak korkusu var. Düşünmemeye çalışıyorum olmuyor kendimi ya sitelerde yada instagramda bişeyler okurken buluyorumAy bende biliyomusun benim düşük olan bebeğimdede hiç belirti yoktu ama 6 aydır beklemekten ümitsizlik var biraz
Biraz silik gibi canım 2-3 güne netleşir benceKizlar ya olur mu ay yumurtlama dersiniz? Döngümün 15. Günü bugün
Sende de aynı şeyler oldu mu bilmiyorum ama ben gebelik düşündüğümden beri vücudumda çok değişen şey oldu. Mesela geçen ay adetime 10 günden fazla vardı karın , kasık ve bel ağrım vardı aşırı şekilde hepsi. Gögüslerimde damarlar çıktı daha önce o kadar olmazdı. Hafif bir baş dönmesi ve ara ara halsizlik oldu dedim heralde hamileyim. Tam günümde adet oldum ve ağrılarım devam ederek adet bittikten sonra bir süre daha ağrılarım devam etti. 30 yaşındayım ilk defa ağrılı adet yaşadım.Ay bende biliyomusun benim düşük olan bebeğimdede hiç belirti yoktu ama 6 aydır beklemekten ümitsizlik var biraz
Amin canım rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin evet canım 25 martAminnn canım
Kaybın için üzüldüm İnshaAllah son olur birdahaki sefere bebişine sağ salim kavuşursun
Bat 25 mart demişsin sanırım Nisan demek istedin canim .. beklenen adet tarihi ya..
Sn adet tarihin 25 mart değil mi ?
Evet canım bende sanırım belirtileri arıyoruz kendinizde istediğimizden artık hamile olduğumu öğrenmeden ben inanmam vucuduma beni hep yanılttı hep hüsran olduSende de aynı şeyler oldu mu bilmiyorum ama ben gebelik düşündüğümden beri vücudumda çok değişen şey oldu. Mesela geçen ay adetime 10 günden fazla vardı karın , kasık ve bel ağrım vardı aşırı şekilde hepsi. Gögüslerimde damarlar çıktı daha önce o kadar olmazdı. Hafif bir baş dönmesi ve ara ara halsizlik oldu dedim heralde hamileyim. Tam günümde adet oldum ve ağrılarım devam ederek adet bittikten sonra bir süre daha ağrılarım devam etti. 30 yaşındayım ilk defa ağrılı adet yaşadım.
Ayyyyy evet vallaha heycanlandim iğneyi ilk kez yapicam eğer gerek kalırsa tabi.. evet kuzum yarın gidiyorum İnshaAllah saati belli değil gündüz vakti gidicem İnshaAllah, sen ?Kuzum yarın gidiyorsun dimi sen doktora bende yarın gidicem kaçta gidicen sen belki aynı anda çatlatma iğnesi vurulcaz
Bende sürekli okuyorum doktor 27 marta kadar adet olmassan kan ver dedi ama vermeyi de düşünmüyorum burdaki hemşireler çok kabalar bir heycanla gidip hüsran çok kötüAynen canım 2019 da kimyasal gebelik geçirmiştim onda da hiç belirtim yoktu adet 1 hafta gecikmeli geldi sonra düşmüştü kan değeri. O günden sonra tekrar ara verdim bu yıl başına kadar hiç denemedik doğal korundum. Şimdi bu Ay günleri iyi tutup değerlendirdim ama içimde olmadı düşüncesi ve olmayacak korkusu var. Düşünmemeye çalışıyorum olmuyor kendimi ya sitelerde yada instagramda bişeyler okurken buluyorum
Herhangi bir soruEvet canım bende sanırım belirtileri arıyoruz kendinizde istediğimizden artık hamile olduğumu öğrenmeden ben inanmam vucuduma beni hep yanılttı hep hüsran oldu
İdrar testi bakarsın çıkarsa verirsin kanı artık. Ben çok bilgili değilim daha dediğim gibi 2-3 ay oldu daha bakalım neler göreceğim hastanesi doktoru hemşiresiBende sürekli okuyorum doktor 27 marta kadar adet olmassan kan ver dedi ama vermeyi de düşünmüyorum burdaki hemşireler çok kabalar bir heycanla gidip hüsran çok kötü
Aach wass öyle deme canım.. benim annemin de sağ kapaliymiş hatta bir keresinde dış gebelik olmuş bu yüzden.. 3 tane evladı var.. Annem demişti ki ilişkiden sonra sola doğru yatıyordum o zaman gebe kalmıştım dedi bellki diğer tüpe yoğunlaştı spermeler olur mu olur..Anladim canm bu yola girmeden insan biseu bilmiyor ve önceden bilmememiz de gayet normal keske hic ogrenmesek bilmeseydik.
Kayiplarin adina üzgünüm ama gebe kalabilmen guzel birşey demekki şansin var bu konuda. İnşallah guzel haberler verirsin
Bende sol tup kapali ve Endometriose var bende bu yuzden şansım cok yok maalesef.