- 1 Nisan 2022
- 12.550
- 15.413
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.961
280Ne kadarki orda muayene ücreti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
280Ne kadarki orda muayene ücreti
Hosgeldin canım insallahHalloooo kismetse bende mayısta tedaviye başlıyorm.
Hepinizin gebelik haberlerini duyalim inşallah
Orasıda pahalıymış yine çok fark yok
Stres yapmamak çok önemli düşünmeyin diyorlar nasıl olacak bende durduramıyorum düşünmeyeyim diyorum Instagrama bir giriyorum herkes hamile gibi çift çizgileri görene kadar bol dua ne olursa Allah'tan demekten başka çare yok
Kızlar oyalanmak gerekir kafanızı dağıtın sevdiğiniz hobileriniz filan bunlarla ilgilenin inanın çok rahat olacaksınız bu şekildeYa gerçekten bu yıl mı böyle oldu kimi görsem hamile bide nispet yapar gibi durmadan paylaşıyorlar stres yapma gelde yapma
Ayy senin az kalmıs canım ins pozitifleri görürsünBat a 8 gün kaldı doktorun dediği günleri değerlendirdik beklemedeyiz ama bu aydan çok umudum yok nedense
Tabi başka özellere bakarak pahalı..ama ben 2 özel hastane değiştim..ve her defa para verdim .hepsi boşa gitdi..İn şa Allah bu boşa gitmezOrasıda pahalıymış yine çok fark yok
Amin canım amin. Pek hissetmiyorum hamile gibi ama hayırlısı artıkİnşallah canım bana öyle dedi ama bakalım ne olacak rabbim hayırlı olanı nasip etsin
3. Tüp bebek tedavisi olacak canm. Maalesef hic gebe kalamadım nasip olursa ilk olacak
İnshaAllah canım İnshaAllah senin için de dua edicem bisleydim önceden ederim cunki biliyorum ne demek olduğunu ..Ahh inşallah canm hoffentlich bald
Ay keske ugrasabilsem alerjik astımım var benim canlı çiçekler tıkanıyorum ben maalesef calısıyorum ztn aksama kadar bende zaman geçiyoEki Görüntüle 3052801 Kızlaaarrr ben bu işlere sardım kafamı dağıtmak içinn yaz iyi ki geldi evim yeşillenmiyor bari balkonum yeşillensin toprakla bunlarla uğraşmak çok iyi geliyor tavsiye ederim kafanız dağılır
Merhaba hoşgeldinHerkese merhaba , bende yeni üye oldum 2-3 aydır gebelik çalışmamız var ama olmadı çok kısa bir süre ama kendimi dinlemekten delircem artık. Birkaç arkadaş ovulasyon testi kullan dedi sipariş vermeyi düşünüyorum. Adetim düzenli şuan yumurtlama dönemindeyim ama belirtim yok normal mi acaba
Çok geçmiş olsun canımm aynen senin günün zaten koşturmalıymış ben tüm gün evde boşum kafamı meşgul etmem lazımAy keske ugrasabilsem alerjik astımım var benim canlı çiçekler tıkanıyorum ben maalesef calısıyorum ztn aksama kadar bende zaman geçiyo
Hosbuldum topik ugur getirsin herkese inşallahHosgeldin canım insallah
Ayyy daha bata çok varmış inşallah negatifler pozitife dönerrr sen yurt dışında olduğundan boyutlara baktıramamıştın dimi öyle hatırlıyorumBende klomen aldim 2 nisan ve 6 nisana kadar adetin 5 .ci günü 5 gün boyunca sonra yumurtlama gördüm ovulasyonda 8 nisan ve 10 nisan degerlendirdik bir hafta sonrasi ise gebelik testi yaptim negatif di bir hafta sonra daha yaptim yine negatif cikti bata yani regle takvime göre 18 gün var ama adetm düzensiz tarihi tam bilmiyorum dahada gec adet olma olasigim var normalde ilacsiz adet olamiyorum ama gecen ay kendilgmden olmustm pekde umutluydm aslinda bilmiyorum
İnşallah canm benim. Maddi manevi yoruyor insani bu süreçler hepimiz yorgunuz rabbim yorgun gönüllerimizi cocuk sesiyle canlandirsin İnşallahİnshaAllah canım İnshaAllah senin için de dua edicem bisleydim önceden ederim cunki biliyorum ne demek olduğunu ..
sevindim ama senin için İnshaAllah Rabbim büyük yüzünü güldürsun Mayıs ayı senin de ayın olsun İnshaAllah bebişine kavuş biran önce
Hoşbuldum teşekkür ederimMerhaba hoşgeldin
İnshaAllah en kısa zamanda nasib olur ovulasyon takibi yap mutlaka iyi düşünmüşsün. Belirti olmayabilir buna takılma sen
Listeye eklemem için bana son adet tarihini ve gelecek adet tarihini yazar mısın ?
Merhaba Tuğçe hoşgeldinKızlar merhaba ben Mart 25 de adet oldum sonrasında yumurtalamamı bu ay kendim belirtilerden anlamaya çalıştım fakat her ay olan şeffaf akıntı olmayınca doktora gittim kontrole o da geçen hafta cumartesi yumurtlamışsın bak bu yumurtladığında olan sıvı dedi ultrasonda iki tane daha var onlarda gelişebilirler dedi 13mm di ikisi de ve biz geçen hafta pazartesi ve perşembe ilişki olmuştu sizce bebek olma ihtimali var mı
İnşallah canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınTabi başka özellere bakarak pahalı..ama ben 2 özel hastane değiştim..ve her defa para verdim .hepsi boşa gitdi..İn şa Allah bu boşa gitmez
Amin canım Aminİnşallah canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Hiç yumurta ölçümü yapmadı mı sana yani? Bence hiç detaycı bir doktor değil, geçiştiriyor gibi geldi bana kuzum. Az da zaman geçmemiş. Ya kendin iste ya da doktorunu değiştir. Belki yumurtan büyümüyor, hem eşinin sperminde de sorun yoksa direkt aşılama demesi de saçma.14 ay oldu bizde..1 sene dedi doğal yolla denedik..sonra gitdik yine baktı bana..testlere baktı ve rahim filmi çekti .sonuç bir şey yok dedi..3 ay bekle dedi..olmasa aşılama.Ama mesela bana ilaçla büyütmek..bunun gibi bir şeyler denemedi..ilaç bile yazmadı..ben hatda kendim dedim..Ya belki banada büyütmek lazım yumurtalıkları..Bende ne dış gebelik..nede düşük olmadı
Yok yapmadı hiç..adetliyken iki defa baktı..sorun yok dedi..testler istedi..film istedi..bu kadar yani.Ben kendim dedim ona..dedi her ay adet oluyorsun..sonuçlarında iyi..gerek yok dedi.Ben dedim Ovulyasyon testleri yapıyorum..dedi onunla takip et..Hatda ben onun yanına ilk gelince..dedimki sizden önce bana bir doktor çatlatma iyneleri yazıyordu..bende tabi ediyordum..bana dedi çok saçma..sende her şey çok iyi..bu iyneler yumurtaları tembel ediyormuş.İşte doktor dedi..eşinde sperm kötü çıksa aşılama şimdi olmaz.Rahat ol diyor..3 ay hiç düşünme dediHiç yumurta ölçümü yapmadı mı sana yani? Bence hiç detaycı bir doktor değil, geçiştiriyor gibi geldi bana kuzum. Az da zaman geçmemiş. Ya kendin iste ya da doktorunu değiştir. Belki yumurtan büyümüyor, hem eşinin sperminde de sorun yoksa direkt aşılama demesi de saçma.