Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Stres yapmamak çok önemli düşünmeyin diyorlar nasıl olacak bende durduramıyorum düşünmeyeyim diyorum Instagrama bir giriyorum herkes hamile gibi 🙈 çift çizgileri görene kadar bol dua ne olursa Allah'tan demekten başka çare yok

Ya gerçekten bu yıl mı böyle oldu kimi görsem hamile bide nispet yapar gibi durmadan paylaşıyorlar stres yapma gelde yapma 🥴🥴
Kızlar oyalanmak gerekir kafanızı dağıtın sevdiğiniz hobileriniz filan bunlarla ilgilenin inanın çok rahat olacaksınız bu şekilde 😊

3. Tüp bebek tedavisi olacak canm. Maalesef hic gebe kalamadım nasip olursa ilk olacak 🤗

Ahh inşallah canm hoffentlich bald :KK33:
İnshaAllah canım İnshaAllah senin için de dua edicem bisleydim önceden ederim cunki biliyorum ne demek olduğunu ..
sevindim ama senin için İnshaAllah Rabbim büyük yüzünü güldürsun Mayıs ayı senin de ayın olsun İnshaAllah bebişine kavuş biran önce 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤗

Eki Görüntüle 3052801 Kızlaaarrr ben bu işlere sardım kafamı dağıtmak içinn 🤣🤣 yaz iyi ki geldi evim yeşillenmiyor bari balkonum yeşillensin 🤣 toprakla bunlarla uğraşmak çok iyi geliyor tavsiye ederim kafanız dağılır 🥰🥰
Ay keske ugrasabilsem alerjik astımım var benim canlı çiçekler tıkanıyorum ben maalesef calısıyorum ztn aksama kadar bende zaman geçiyo🤓🤓

Herkese merhaba , bende yeni üye oldum 2-3 aydır gebelik çalışmamız var ama olmadı çok kısa bir süre ama kendimi dinlemekten delircem artık. Birkaç arkadaş ovulasyon testi kullan dedi sipariş vermeyi düşünüyorum. Adetim düzenli şuan yumurtlama dönemindeyim ama belirtim yok normal mi acaba
Merhaba hoşgeldin 🥰🌺
İnshaAllah en kısa zamanda nasib olur 🤗 ovulasyon takibi yap mutlaka iyi düşünmüşsün. Belirti olmayabilir buna takılma sen ☺️

Listeye eklemem için bana son adet tarihini ve gelecek adet tarihini yazar mısın ? ☺️

Ay keske ugrasabilsem alerjik astımım var benim canlı çiçekler tıkanıyorum ben maalesef calısıyorum ztn aksama kadar bende zaman geçiyo🤓🤓
Çok geçmiş olsun canımm aynen senin günün zaten koşturmalıymış ben tüm gün evde boşum kafamı meşgul etmem lazım 🤕

Bende klomen aldim 2 nisan ve 6 nisana kadar adetin 5 .ci günü 5 gün boyunca sonra yumurtlama gördüm ovulasyonda 8 nisan ve 10 nisan degerlendirdik bir hafta sonrasi ise gebelik testi yaptim negatif di bir hafta sonra daha yaptim yine negatif cikti bata yani regle takvime göre 18 gün var ama adetm düzensiz tarihi tam bilmiyorum dahada gec adet olma olasigim var 🤷‍♀️ normalde ilacsiz adet olamiyorum ama gecen ay kendilgmden olmustm pekde umutluydm aslinda bilmiyorum 😔
Ayyy daha bata çok varmış inşallah negatifler pozitife dönerrr sen yurt dışında olduğundan boyutlara baktıramamıştın dimi öyle hatırlıyorum

İnshaAllah canım İnshaAllah senin için de dua edicem bisleydim önceden ederim cunki biliyorum ne demek olduğunu ..
sevindim ama senin için İnshaAllah Rabbim büyük yüzünü güldürsun Mayıs ayı senin de ayın olsun İnshaAllah bebişine kavuş biran önce 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤗
İnşallah canm benim. Maddi manevi yoruyor insani bu süreçler hepimiz yorgunuz rabbim yorgun gönüllerimizi cocuk sesiyle canlandirsin İnşallah 🤲🏼
Sende durum nedir canm

Kızlar merhaba ben Mart 25 de adet oldum sonrasında yumurtalamamı bu ay kendim belirtilerden anlamaya çalıştım fakat her ay olan şeffaf akıntı olmayınca doktora gittim kontrole o da geçen hafta cumartesi yumurtlamışsın bak bu yumurtladığında olan sıvı dedi ultrasonda iki tane daha var onlarda gelişebilirler dedi 13mm di ikisi de ve biz geçen hafta pazartesi ve perşembe ilişki olmuştu sizce bebek olma ihtimali var mı
Merhaba Tuğçe hoşgeldin 🥰🌺
Çok sevindim senin adına İnshaAllah güzel sonuçlar alırsın 🤗

Geçen haftaki Perşembe günü ilişki olmuş ya oradan tutabilir tutmadiysa diğerlerinden gelişsin İnshaAllah hadi bakalımmm 😁

Bana bat tarihini verir misin birde ne kadardır uğraşıyorsun bebiş için? Listeye eklemek için soruyorum ☺️

14 ay oldu bizde..1 sene dedi doğal yolla denedik..sonra gitdik yine baktı bana..testlere baktı ve rahim filmi çekti .sonuç bir şey yok dedi..3 ay bekle dedi..olmasa aşılama.Ama mesela bana ilaçla büyütmek..bunun gibi bir şeyler denemedi..ilaç bile yazmadı..ben hatda kendim dedim..Ya belki banada büyütmek lazım yumurtalıkları..Bende ne dış gebelik..nede düşük olmadı
Hiç yumurta ölçümü yapmadı mı sana yani? Bence hiç detaycı bir doktor değil, geçiştiriyor gibi geldi bana kuzum. Az da zaman geçmemiş. Ya kendin iste ya da doktorunu değiştir. Belki yumurtan büyümüyor, hem eşinin sperminde de sorun yoksa direkt aşılama demesi de saçma.

Hiç yumurta ölçümü yapmadı mı sana yani? Bence hiç detaycı bir doktor değil, geçiştiriyor gibi geldi bana kuzum. Az da zaman geçmemiş. Ya kendin iste ya da doktorunu değiştir. Belki yumurtan büyümüyor, hem eşinin sperminde de sorun yoksa direkt aşılama demesi de saçma.
Yok yapmadı hiç..adetliyken iki defa baktı..sorun yok dedi..testler istedi..film istedi..bu kadar yani.Ben kendim dedim ona..dedi her ay adet oluyorsun..sonuçlarında iyi..gerek yok dedi.Ben dedim Ovulyasyon testleri yapıyorum..dedi onunla takip et..Hatda ben onun yanına ilk gelince..dedimki sizden önce bana bir doktor çatlatma iyneleri yazıyordu..bende tabi ediyordum..bana dedi çok saçma..sende her şey çok iyi..bu iyneler yumurtaları tembel ediyormuş.İşte doktor dedi..eşinde sperm kötü çıksa aşılama şimdi olmaz.Rahat ol diyor..3 ay hiç düşünme dedi

X