- 25 Temmuz 2019
- 799
- 337
- 103
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #7.521
Mal sap gerizekali yok turkiyedeyim ya ben izmir sinir etti beniMall mi nesen Almanya'dan misin canım ?
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mal sap gerizekali yok turkiyedeyim ya ben izmir sinir etti beniMall mi nesen Almanya'dan misin canım ?
Sen de ne var ne yokKızlar nasılsınız ne var ne yok çok fazla okuyamadım topiği çok mesaj var![]()
İnşallah durumlar nasılValla bel ve karın ağrısıyla geçen bir gün olduhayır olsun inşallah
![]()
Kızlaaaar gazam mübarek olsunben tüp bebeğe resmen başladım, ilk iğnelerimi de oldum
@Random3 @Venev @sumuhallebisiMy_Moonlight06
Aynen öyle canım benimİnşallah canım benim hakkımızda hayırlısı olsun. İnternetten baktım görmeyen sonradan gören çok varmış biraz olsun içim rahat etti![]()
Ayyy çok heyecanlı yarın beraber yapalım mıKızlar ben şimdi erken gebelik testiyle kaset test aldım
Ya benim de öyle biliyor musun tam 10 gün var adete. Ama sanki bugün adet olcakmışım gibi arada sancı giriyo belim falan çok ağrıyor. Kız belki de bebiiştiiiirrrHehehe tavşan kac tazi tut oyunu oynuyoruz evde hay allahim yorucu oluyor ya aamann hehe doktorada gıcık oldum onsan boyle konusuyprum ya sinirlendirdi beni demek yüzde 28 hee düşükmus icimden bi ses bu ay tutmadi diyor neden dersen 10 gun vsr adete kaldi ki adetim gec gelir 10 gun kaldi desede tarih olarak daha gec geliyor ona ragmen adet belirtilerim erkenden başladı bayaga erken basladi gebelik belirtisi olsaydi okadar erken belieti vermezdi demeye basladim suan inancim azaldi bu ay icin bakalim beklicez
10 gün var adete beklemedeyimİnşallah durumlar nasıl![]()
Bende hiç bişey yokSen de ne var ne yok![]()
Yaa hadi güzel haberler verirsin bize inşallah canım10 gün var adete beklemedeyim![]()
Hadi ya aman dikkat et kendineBende hiç bişey yokbugün adetim yeni bitti 3 gün oluyo bugün kasıklarım çok ağrıyo hastalancam gibi dkaha öncede böyle olmuştu yumurtalık kistim varmış patlamış kötü olmuştum yine mi var acaba yoksa üşüttüm mü anlayamıyorum
İnşaalllaaaahhhYaa hadi güzel haberler verirsin bize inşallah canım❤
Ederim canım folik asit kullanmaya başladım ama bakalım bu ay nasıl olucak aslında kendimizi dinlemeden bi ay geçirebilsek eminim hepimiz hamile olcazHadi ya aman dikkat et kendine![]()
Ama hehehe ama 10 gun varken okadar erken gebelik belirtisi olabilirmi peki sence keske olsa tabide cok erken belirtiler basladi da bu defa adettir diye dusunmeye basladim benimde belim agriyor ya kopacak gibi bacagima vuruyor agri kasık agrisini solememe gerek yok zaten usume yanma hepsi göğüs hassasiyeti hepsi var mide bulantisi haric ama burde ben adet olmaya yakin bagirsaklarim hareketleniyor galiba daha sık buyuk tuvaletime cikarim ordan bu kaanata vardimda yaa nasil olabilir iki gunde bir iliski oldu ya bunkadar erken belirti dedim tutmadi heralde gebelik keske gebelik belirtisi olsa ya aslinda seffaf akintilarim oldu bu ay yumurtlama nasil olmaz ki daha yeni kesildi neredeyse değişik normaldede seffaf akıntım olmazdi bunay gördüm onuda tesadufen genelde benim hep beyaz olurdu bu ay sirf seffaf nederedeyseYa benim de öyle biliyor musun tam 10 gün var adete. Ama sanki bugün adet olcakmışım gibi arada sancı giriyo belim falan çok ağrıyor. Kız belki de bebiiştiiiirrr![]()
Evet ya vücudum gık dese aha hamile miyim diyorumEderim canım folik asit kullanmaya başladım ama bakalım bu ay nasıl olucak aslında kendimizi dinlemeden bi ay geçirebilsek eminim hepimiz hamile olcazama belirtiler insanı delirtiyo duramıyo insan düşünmeden
![]()
Bende bendeEvet ya vücudum gık dese aha hamile miyim diyorum![]()
Ay resmen aynı şeyleri yaşıyoruzAma hehehe ama 10 gun varken okadar erken gebelik belirtisi olabilirmi peki sence keske olsa tabide cok erken belirtiler basladi da bu defa adettir diye dusunmeye basladim benimde belim agriyor ya kopacak gibi bacagima vuruyor agri kasık agrisini solememe gerek yok zaten usume yanma hepsi göğüs hassasiyeti hepsi var mide bulantisi haric ama burde ben adet olmaya yakin bagirsaklarim hareketleniyor galiba daha sık buyuk tuvaletime cikarim ordan bu kaanata vardimda yaa nasil olabilir iki gunde bir iliski oldu ya bunkadar erken belirti dedim tutmadi heralde gebelik keske gebelik belirtisi olsa ya aslinda seffaf akintilarim oldu bu ay yumurtlama nasil olmaz ki daha yeni kesildi neredeyse değişik normaldede seffaf akıntım olmazdi bunay gördüm onuda tesadufen genelde benim hep beyaz olurdu bu ay sirf seffaf nederedeyse
Ne çok koyu ne çok silik adet oldum zatenOvu testin nasıl çıkıyor denedin mi koyuluk var mı?
Olsun Haziran bizimdirHayırlısı beeeee sağlık olsun canımm bende peşine olurum zaten yalnız değilsin![]()
Vala insallah iyi dusunmek istiyorum yaa yumurtlama her ay olmuyormus ona kafam takildi eeee seffaf akintilarim neydi ozaman bilemedim ya bende tez canliyimdir beklemek hic bana göre degil heheej aynen beklicez benimde 10 gun var adete seninle ayni ciddenAy resmen aynı şeyleri yaşıyoruzhayırlısı olsun bakalım belki de vardır iyi düşünelim iyi olsun