Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Aranızda çatlatma iğnesinden sonra goguslerde hassasiyet yaşıyan oldu mu? Ben cuma günü oldum iğneyi açıkçası eşimin iş yoğunluğundan dolayı doğru düzgün değerlendiremedik doktorun söylediği günleri. İki gündür göğüslerim aşırı hassas ve uçları çok sızlıyor iğneden olabilir mi yaşayan var mı ?
Benim oldu canım ama sonra bel ve kasık agrısına cevirdi

Moralim çok bozuk kızlar. Eşimin sperm test sonucu bunlar. Çok düşük dimi : (((((😔 bilenler bi yorumlayıversin. Ne iyi gelir napalım fikirlere açığım
Kuzum ben test yorumlamayı bilmiyorum ama bol bol aktardan keçiboynuzu al ufak bi tencereye 3-4 tane kır bir bardak suya taze olsun kaynar verince kapat sabah aksam taze yap sadece 3 dk fln kaynar verince kapat 15 dk beklet içir sonra bol bol muz ceviz bitter çikolata alabiliyosan bide arı sütü poleni probolis al hiç olmadı mfk doktoru biliyorsan sperm azlıgı için mfk man ve azosperm ilacı var

Kırmızı kuruma çizgisi nasıl oluyor ayol? Sperm değerlerini hiç bilmiyorum canım ama o hiç belli olmuyor ya. 2. Çizgi çıktı mı çıkmadı mı?
Böyle çıktı, ama ilk yaptığımda yoktu bir şey, sonradan çıkmış.
Bu sabah da yaptım test bembeyaz

Eklentiler

• E66FC457-A464-416B-9988-C8F9079645D7.jpeg
    E66FC457-A464-416B-9988-C8F9079645D7.jpeg
    66,6 KB · Görüntüleme: 47
Elif_edanur_61_61 Elif_edanur_61_61 canım sendin dimi ilk hamileliğinde 4 gün önceden negatif görüp sonra pozitifi gören
Evet kuzum bendim o kanda 4 gün öncesinde 2.92 ile negatif görüp adet günü yani 4 gün sonra 158 çıkmıştı demem o ki en iyisi net sonuç için adet günü ve geçmesini beklemek çok üzülüyor insan çünkü sonrasında da büyük şaşkınlık oluyo 🤗

Kuzum ben test yorumlamayı bilmiyorum ama bol bol aktardan keçiboynuzu al ufak bi tencereye 3-4 tane kır bir bardak suya taze olsun kaynar verince kapat sabah aksam taze yap sadece 3 dk fln kaynar verince kapat 15 dk beklet içir sonra bol bol muz ceviz bitter çikolata alabiliyosan bide arı sütü poleni probolis al hiç olmadı mfk doktoru biliyorsan sperm azlıgı için mfk man ve azosperm ilacı var
Kuzum besin takviyesi aldım işe yarar inşallah. Mfk ya baktım. Eş paketi 1500 diyor. Regl olursam alıcam sanırım ama çok pahalı ya :(

4 yılın sonunda hamileyim sanırım burda okuduğum tavsiye her şeyi yaptım nerdeyse umudum kalmamıştı. Hayırlısıyla olur umarım, kan sonucu bekliyorum ve ne hissediyorum bilmiyorum
Hayırlı olsun bacım Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Bizim de 2. Ayımız işte denemelerde. Biz o kadar net değildik istemiyoruz diye ama korunuyordukta. Dediğin gibi valla o kadar korkutulmuşuz ki. Ayrıca benim vajinusmus geçmişimde var. O yüzden şu an çocuk düşünebilmek bile benim için mucize umarım en kısa zamanda ulaşırız istediğimize
Vajinusmus seymiydi ya hani iliskiye girmekten korkmakmoydi enfeksiyon mu demekti ya umarim ya insallah tutar 😌😌😌

Canlar meraba ben doktora gittim kızlar bugün moralim çok bozuldu🥺 boş gebelik olabilir diyolar kesenin içinde bebeği göremedi 5 haftalık şuan sizlere sormak istiyorum birde bileniniz var mı ne zman görünmesi lazım kesenin içinde bebek
Yavrum benim kziimi doktor 6 haftalıkken göremedi 7 Co haftada gördü kesede ayrıca muayene sekili alttan mi üstten mi üstten hemen görünmüyor başka bir doktor görüşü daha al bence devlete kalsaydı kürtajla alacaklardı kızımı özele gittim başka bir doktor görüşü daha aldım kızım şuan 5 yaşında

Kızlar sordum ama cevap gelmedi yine sorayım ☺️ Regl günü yaklaşmadan çok erken göğüs bölgemde sivilcelenme yaşadım. Böyle olan var mı? 🌸

Vajinusmus seymiydi ya hani iliskiye girmekten korkmakmoydi enfeksiyon mu demekti ya umarim ya insallah tutar

Vajinusmus seymiydi ya hani iliskiye girmekten korkmakmoydi enfeksiyon mu demekti ya umarim ya insallah tutar 😌😌😌
Malesef ilişkiye girememek. Evliliğimin 5. Ayından sonra tam olarak ilişki başladı ama çok zor bir süreçti. Allah kimseye vermesin çok kötü günlerdi

Back