Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim geçen ay aşılama olacaktı yumurtalar çok erken büyüdü 50 ünite gonal f sadece 4 gün kullandım ama yumurtalıklarım aşırı cevap vermiş ilaca bu ayda 37.5 yani en düşük dozla başladım gonal f e böyle bişey yaşayan varmı bu ayda iptal olursa diye korkuyorum 🤦🏻‍♀️

Vala insallah iyi dusunmek istiyorum yaa yumurtlama her ay olmuyormus ona kafam takildi eeee seffaf akintilarim neydi ozaman bilemedim ya bende tez canliyimdir beklemek hic bana göre degil heheej aynen beklicez benimde 10 gun var adete seninle ayni cidden
Beklemekten başka çare yok malesef 😂😂 valla bilmiyorum ki ben daha yeniyim bu konuda

Beklemekten başka çare yok malesef 😂😂 valla bilmiyorum ki ben daha yeniyim bu konuda
Bende 1 aydir deniyorum daha...
.daha once asla istemiuordum cocuk hamile olmamak icin ne haplar ictim dogum kontrol haplari eeee madem okadar tutmuyordu icmezdim korkuttular bizi yok zevk suyundan hamile kalirsin yahuuu hamile kalmak kolay degilmis meger hehehe simdide istiyorum tutmayacak diye dusunuyorum hehehehe sen ne zamandir istiyorsun bebek

Bende 1 aydir deniyorum daha...
.daha once asla istemiuordum cocuk hamile olmamak icin ne haplar ictim dogum kontrol haplari eeee madem okadar tutmuyordu icmezdim korkuttular bizi yok zevk suyundan hamile kalirsin yahuuu hamile kalmak kolay degilmis meger hehehe simdide istiyorum tutmayacak diye dusunuyorum hehehehe sen ne zamandir istiyorsun bebek
Bizim de 2. Ayımız işte denemelerde. Biz o kadar net değildik istemiyoruz diye ama korunuyordukta. Dediğin gibi valla o kadar korkutulmuşuz ki. Ayrıca benim vajinusmus geçmişimde var. O yüzden şu an çocuk düşünebilmek bile benim için mucize umarım en kısa zamanda ulaşırız istediğimize

Bencede aboo 😂 en son baktığımda 380 falandı sanırım şimdi 500 sayfa olmuş 🤭 adetim bitti ama bi kere şeyi şey yaptık 😬😂 3 gün oldu biteli bugün yeniden hastalancam gibi karnım ağrıyo niye böyle oldu ki
Yok bu sayfayi demek istedim canım forumun eski konularıni geçmiş enelerdeki yazıları kast ettim çok var öyle diye 😁

Son düzenleme:
Moralim çok bozuk kızlar. Eşimin sperm test sonucu bunlar. Çok düşük dimi : (((((😔 bilenler bi yorumlayıversin. Ne iyi gelir napalım fikirlere açığım

Eklentiler

• 7473F8DC-3776-4FD9-9C86-7C45401B85D1.jpeg
    7473F8DC-3776-4FD9-9C86-7C45401B85D1.jpeg
    72,2 KB · Görüntüleme: 61
  • DB3B0657-91C2-42AA-BE12-DB96624A437C.jpeg
    DB3B0657-91C2-42AA-BE12-DB96624A437C.jpeg
    74,8 KB · Görüntüleme: 63
My_Moonlight06 My_Moonlight06 M Mavimiresl Venev Venev hayatımda hördüğüm en en en kırmızı kuruma çizgisiydi, çok saçma. Bir daha çıkmaz inşallah😓 sabah yaptım test negatif
Kırmızı kuruma çizgisi nasıl oluyor ayol? Sperm değerlerini hiç bilmiyorum canım ama o hiç belli olmuyor ya. 2. Çizgi çıktı mı çıkmadı mı?

Back