Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlar meraba ben doktora gittim kızlar bugün moralim çok bozuldu🥺 boş gebelik olabilir diyolar kesenin içinde bebeği göremedi 5 haftalık şuan sizlere sormak istiyorum birde bileniniz var mı ne zman görünmesi lazım kesenin içinde bebek
Yaa hiç kötü düşenme canım haftaya görünür inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ayy inşallah canım bakalım yarın sabah kan vercem inşallah olumlu sonuçlar hayırlı sonuçlar alırız hepimiz 🤲😇
Sonucu alır almaz bize yaz canım 🤗🤗

Günaydın kızlarr 🌸Bata az kalmışken heyecan bastı beni. Bu ay uyku halim ve göğüste ara ara sızı hissim var. Bebiş yoksa da kaliteli yumurtladığım kesin progesteron tavan yaptı muhtemelen 🤭 daha önce böyle olduğunda progesteronum iyi çıkmıştı zira 😇
O zaman yinede boş durma değerlendir bence ☺️

Bu da bugünkü ovulasyon testim 🤷🏼‍♀️

Eklentiler

• 35BCE778-3DA0-4CE9-BDAF-AB99ECB4332D.jpeg
    35BCE778-3DA0-4CE9-BDAF-AB99ECB4332D.jpeg
    126 KB · Görüntüleme: 45
Iste yasayarak ogreniyor insan ama doktorda onemli ya beni mesela takmadi adam neden geldin diyor diyecektim ki bi arkadasa bakip cikicam ala ala neden gelcem cay icmeye gelmedim ya bebek istiyorum dedim kontrol vs birsey yapilcaksa yapilsin diye eee bebek yapcaksan bana ne geldin der gibi doyecektim dilime kadar geldi senle yapcak halim yok diyecektim cok bel altı olck diye sustum niye gelcem kontrol icin ala ala salaga bak iste ozmn folikul yok demisti catladiysada bilmiyorum demisti senin dedigin gibi nedenlerini anlamak zor ya cvp da vermiyor ogrenemiyorsun ki hayret bisey hehehe
Mall mi ne 🤣🤣 sen Almanya'dan misin canım ?

Canım ben pcosluyum. O yüzden adet tarihim belli değil maalesef.. ama ovulasyonla yumurtlamami gordum 17 nisanda. en son dün kahve kanama olmustu. Kan verdim 0.5 beta cikti.Bugün hiç gelmedi kan. Acaba yerlesme kanamasından kaç gün sonra beta yapilmali. Veya idrar testi yapılma

Canım ben pcosluyum. O yüzden adet tarihim belli değil maalesef.. ama ovulasyonla yumurtlamami gordum 17 nisanda. en son dün kahve kanama olmustu. Kan verdim 0.5 beta cikti.Bugün hiç gelmedi kan. Acaba yerlesme kanamasından kaç gün sonra beta yapilmali. Veya idrar testi yapılmalı:/
İnternette sanki yerleşme kanamasından 5 6 gün sonra kan verilmeli diye yazıyordu. Öyle hatırlıyorum ben. Benim lekelenme salidan beri ara ara olduğu için kan vermedim ben. Dün gebelik testi de negatifdi zaten

Kızlar adetim 7 gün gecikti erken gebelik testi yaptım ama kuruma çizgisi de olabilir . Hiç umudum yok çünkü klomen kullanıp yumurtalarım büyümemişti doktor bu ay geçelim demişti ama şu an hiç aklımda yokken kafam karıştı umutlanmıyorum sizin yorumlarınızı merak ettiğim için atayım dedim
Neden öyle diyorsun canım olurmu hiç tabiki ihtimal var kan ver canım emin olmak için hiç uğraşma testlerle hadi İnshaAllah ☺️

Ya ben dün akşam bayağı endişelendim ya. Biraz ateşli bi gece oldu oldukça nazik ve dikkat etmeye çalıştık ama işte anın verdiği şehvetle yanlış bişey mi yaptık bilmiyorum ilişki sonrası ayaklarımı diktim sırtıma bir ağrı girdi böyle bişey yok ben regl de bile ağrı çekmeyen insanım bayağı bi 5 dk belki daha fazla nefesim kesildi resmen. İnşallah kötü giden bişey yoktur.
Korkma bir şey olmaz...

Seni yangın alime seniiii:KK8:

Back