Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bayadir aktif olamıyorum kızım hastaydi onla ilgilendim bu gün bende aşırı süt gbi akıntı var ya resmen süt yani böyle bugün oldu kesnik gbi dgl kıvamlı süt gbi 😅 nedendir ki adete var daha
İnshaAllah gebelikten dir canımm benimde öyle olmuştu süt gini geliyordur ama ben geciktikten sonr gördüm o akintiyi

Canlar meraba ben doktora gittim kızlar bugün moralim çok bozuldu🥺 boş gebelik olabilir diyolar kesenin içinde bebeği göremedi 5 haftalık şuan sizlere sormak istiyorum birde bileniniz var mı ne zman görünmesi lazım kesenin içinde bebek
Kuzum kimisinde 8. Haftada bile gözüküyor hiç dert etme sakin stress yapma

1 aydir dusunuyoruz daha ama tutmayacak diye dusunmeye basladim 2 gunde bir iliskiyi oyuzden yptik ovulasyon testi almamak icin zormus ama tutmayabiliyormus yumurta olur diyordum hakikatten her ay olmuyormus sanirim
Ee sen baştan su koyvermişsin anacım dur bakalım daha 1 ay olmuş tutar inşallah güzel düşün olumsuzlukları at kafandan ❤ Bak ben 2.5 sene oldu 3 sene 5 sene bekleyen ve umudunu kaybetmeyenler var Lütfen güzel düşün güzel olsun 🍀

Canlar meraba ben doktora gittim kızlar bugün moralim çok bozuldu🥺 boş gebelik olabilir diyolar kesenin içinde bebeği göremedi 5 haftalık şuan sizlere sormak istiyorum birde bileniniz var mı ne zman görünmesi lazım kesenin içinde bebek
Üzülme canım benim bildiğim kadarıyla zaten 5. Haftada kese görülüyo sadece ben başka bi hamile arkadaşımla gitmiştim doktora ama çok erken diye sadece kese görünmüştü

Back