Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
My_Moonlight06 canım sat 29 nisan bat 28 mayıs ekle benide bu ay son kez topiğe yazılıyorum umarım uğurlu gelir mayıs
Hoşgeldin canimmmmm hayırlısı olsun İnshaAllah bu ay olur.. benim de bu ay son listeye girişim artık sonra bebiş haberi alırsam öyle yazicam inşaallah

Bunlar çok iyi haberler Yaaaaa isnhaAllahhh çift çizgi ile anlam bulur bu belirtiler

Efferimmm hep böyle olunnn

Senin ki baya araştırmış benim eşimin dünyadan haberi yok valla

Geriye sadecw stress kalıyor kuzum .. belkide bir oluruna birakmak lazım İnshaAllah gerek kalma bu ay güzel haberi alırsın canım benim

Evet bugundu yarın tekrar yapıcam bakalım

Senin ki baya araştırmış benim eşimin dünyadan haberi yok valla
Bilmediği yok maşallah çok istiyor ya oda tanıştığımızdan beri çocuk sevdiğini söylüyordu sevgili olduk evlenince hemen olsun falan demeye başladı ben de saf saf 3 4 sene istemiyorum diyordum. 1 seneye bebe diye ağlamaya başladım

Rabbim şifa versin inşallah canım benim evlilik başlarda stresli oluyo bende zayıflamıştım evlendikten sonra hala da kilo alamıyorum inşallah bebişini bi an önce sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

Hoşgeldin canimmmmm hayırlısı olsun İnshaAllah bu ay olur.. benim de bu ay son listeye girişim artık sonra bebiş haberi alırsam öyle yazicam inşaallah
Sanki seninde bat 3 mayisti test yaptın mı inşallah pozitif görürüz senin testler de merak ettim

Kızlar bende bi soru sorayım bi bilginiz yada başına gelen varsa cevaplar inşallah
3 gündür yumurta akı gibi akıntım var ama içinde ince uzun kan var. Ayın 2si takriben yumurtlama günüm . Bu kanı ilk defa görüyorum hiç başıma gelmedi bide progesteron inşallah düz yazmışımdır fitil kullandım geçen ay 10 gün . Yarından itibaren yine bi 10 günıük kullancam. Fitille alakalı olabilirmi acaba? Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…