- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.630
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #6.781
Hoşgeldin canimmmmmMy_Moonlight06 canım sat 29 nisan bat 28 mayıs ekle benide bu ay son kez topiğe yazılıyorum umarım uğurlu gelir mayıs
Bunlar çok iyi haberler Yaaaaa isnhaAllahhh çift çizgi ile anlam bulur bu belirtilerHerkes nasıl kızlar ben bugün akşamdan beri baş dönmesi oluyo bı tuhaf haldeyim hamilelik değilse de niye böyle oldu anlamadım ben akıntım var berrak alt katında seyirmeker devam ediyo göğüs uçları felaket 4 gün nasi gececek aceba
Efferimmm hep böyle olunnnKiz sana bisi diyimmi ben eşimle nazarami geliyorum noluyorum anlmadim yaa bugun yine yedik birbirimizi oda cok fevri bende cok fevriyim bu ara anlamadim gitti kedi köpek gibi daliyoruz birbirimiziben ona kizdim ondan öyle dedim 3 saat sonra baristik el ele olduk optuk sarildik..
Maalesef bu ayda olmadi@dnmycl canım senin kan testi sonucun ne oldu ?
@Reyyanalmd kanaman vardı senin de canım ne oldu adet oldun mu?
--------------
Kızlar batlarınız çoktan geçmiş bile son durumlar nedir bildirir misiniz?
@Beyazmelek11 @Fehva @hyl10 @altinkiz2404Ozlenenhanim @E L B A @Zeyno2734 @Annesiyim123 @Eses1 Mucize1357 @Ayrk @Mehmetugba
Senin ki baya araştırmış benim eşimin dünyadan haberi yok vallaKız benimki çakal yaadaha hiç tedavi uygulamamışız doktora gittik testler yapıldı bize deneyin olur dediler benimki araştırmış geldi yanıma ovulasyon testi diye bişey varmış diye bana anlatıyor ben o zamanlarda hani bu kadar deli gibi istemiyorum olsa güzel olur havasındayım doktor da pko var ama bu çok büyük engel değil demişti. Ovulasyon testini o aldırdı bana
Geriye sadecw stress kalıyor kuzum .. belkide bir oluruna birakmak lazım İnshaAllah gerek kalma bu ay güzel haberi alırsın canım benimÖyle bi şart yok ki canım tüpten önce illaha aşılama olacak diye direk tüp yapan arkadaşım çok ki bizede önerdikleri direk tüpbende çok üzülüyorum keşke sebebi olsa diyorum benimkilerin sebebi bile yok hangi doktora gitsek aciklanamiyor bu durum tıpta diyor sana vereceğimiz bir ilaç yok diyolar esiminde sperm değerleri normal birinden kat kat iyi çıkıyor anlamadık bı yapmadığım hsg kaldı onuda hiç bı doktor gerek görmedi tüpler acikmi kapalı mı diye yapılan bişey sana gerek yok dediler ne yapacağımızı şaşırdık
Hayirlsii bakalım inshallah bebiştendir canım bira daha bekle bakalımKuzum ben bu ay rahim filmi cekinmiştim adetim gecikti neden gecikti bilmiyrm testte yaptım sma olmadım. Adet ağrım vardı ama snra geçti
Birde başta yatay şekilde kırmızılık oldu test mi yanlış acabaAnaki çok hafif çizgi gördüm gibi ama resimde yanıltıyor olabilir.. Bekler biraz daha geçsin adet olmazsan yine yap erken olabilir henuz
Evet bugundu yarın tekrar yapıcam bakalımNormal de günü gününe adet olurum canım ben. Çok nadir 1 gün geç olduğu zamanlar oldu. Şimdi yarında olmazsam sonrasını beklerim zaten. En son yaptığımda pozitif çıktım hastaneye gittim kese yok kimyasal gebelik dedi kanama ile atacaksın dedi doktor. 2 gün sonra kanamam başladı. Erken davranmasam hemen test yapmasam 2 gün sonra adet oldum sanıp kimyasal geçirdiğimi öğrenmeyecektim. Zaten bir çok kadının yaşadığı ama adetinin geciktiğini sandığı bir olaymış kimyasal gebelik. Şimdi erken test yapmak istemiyorum doktorlar 1 haftanın üstünde gecikince yapın diyor testi. Onun için acele etmeme kararı aldım. Seninde mi bat bugündü ?
Bilmediği yok maşallahSenin ki baya araştırmış benim eşimin dünyadan haberi yok valla
İnşallah canım benim Allah'ım kimsenin kucağını boş birakmasinGeriye sadecw stress kalıyor kuzum .. belkide bir oluruna birakmak lazım İnshaAllah gerek kalma bu ay güzel haberi alırsın canım benim
Bekleyelim bakalım kuzucumKar beyaz bir test kızlar
@Random3Venev @Gunzaman @sultansultan90 Veziir My_Moonlight06 ve tüm canım kızlar…
Sabah regl olmazsam bir daha yaparım ama malesef pek umut yok her an geliyor kırmızılar…
Rabbim şifa versin inşallah canım benim evlilik başlarda stresli oluyo bende zayıflamıştım evlendikten sonra hala da kilo alamıyorum inşallah bebişini bi an önce sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımAynen öyle pesine düş tabiki kontrollerni yaptirbenmi? Ah beni sorma canim bende cocuk cok istiyorum ama 3 yidlir olmuyor polikistikliyim ondan, kilomda fazla boyuma göre felan tabi böyle degildim evlendikden sonra hastaligim ilerledi vs. Bende uğrasiyorum wallahi
Bugün öğleden sonraTabi canım öyle yapayım .. ne zaman geldi reglin canım ?
İnşallah canım benim.. sanmıyorum ama inşallahBekleyelim bakalım kuzucuminşallah regl gelmez ve çizgiler çift olur
Sanki seninde bat 3 mayisti test yaptın mı inşallah pozitif görürüz senin testler de merak ettimHoşgeldin canimmmmmhayırlısı olsun İnshaAllah bu ay olur.. benim de bu ay son listeye girişim artık sonra bebiş haberi alırsam öyle yazicam inşaallah
Bekleyelim canım İnshaAllah adet olmazsınKar beyaz bir test kızlar
@Random3Venev @Gunzaman @sultansultan90 Veziir My_Moonlight06 ve tüm canım kızlar…
Sabah regl olmazsam bir daha yaparım ama malesef pek umut yok her an geliyor kırmızılar…
İşte onu ben de dicektim ama cesaret edemedim bir de kendisi de görürdü diye düşündüm ama şimdi sen de öyle değinceKız ben sanki bişey görüyorum dur bakalım bi ameliyat edeyim şu testi geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?