Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız yapış adama madem istiyor elini taşın altına koysun. Benim ki dün çok yoruldu eve gelir gelmez yattı uyudu değerlendirmemiz lazım diye bi kaç saat sonra uyandırmaya çalıştım minnoş minnoş baktım kalkmıyor hadi iyi geceler dedim döndüm totomu benim de uykum vardı sonra ondan atak geldi. Ben bazen haşlıyorum senin için kolay tabi Ben alıyorum bütün hormonları iğneleri. Sancısıydı ağrısıyla Ben çekiyorum sen kılını kıpırdatmıyosun diye.
Ayy ben eskiden çok kavga ettim tartıştım küstüm sonra biraz düzeldi ilk zamanlar daha beterdi 😂😂 birde benim pis bir huyum var ben ona söylüyorum yapmanız lazım diye yarın yapsak olmaz mı falan diyip istemediğini ima edince trip atıyorum sonra o istese de sırf trip attım diye istediği için kabul etmiyorum 😂😂😂 normal de yine kıyameti kopartırdım da 1 aydır gece nöbetinde 12 saat tutuyor o zaman da çok uykusuz kalmıştı zaman olmadı bende acıdım 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Kızlrrrrr biz eşimle omega üç ve d vitsmınıen başladık sizde ihmal etmeyin takviye önemli
Bizde baslamistik ama böbreginde tasi olan ve böbrek hastalari vitamin D yi doktor önerisi olmadan kullanmasin tehlikeli olabilir esim böbrek hastasi ameliyat olcak o sadece omega 3 almisti bi süre burdaki kadinlara tek önerim koenzimQ10 ister tüp bebek yaptiran olsun ister normal ilaclarla deneyen olsun bu koenzim Q10 yumurtalari gelistiriyor 1 senedir yumurtlama görmüyordum testlerim hep silik cikiyordu o günden beri testlerim koyulasiyor yumurtlama oldugunda hücreleri yenileyen bir etkisi var ayrica adet düzensizligini düzenliyor inofolic combi de kullanabilirsiniz icinde inositol var pko lu olanlar kullanabilir

Hadi size benden ilk belirti gelsin 😂 rengi koyu olmayan sarı akıntı başladı herhangi bir yanma kaşıntı falan yok. Bende sarı akıntı da olmaz hatta önceki iki gebelikte akıntım kesildi kurudum resmen. Günaydın bu arada 🌞
Ahahahah hadi bakalım kuzum yeni belirtimiz de geldi 🤭🤭

Back