- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #6.801
Eşimin iki gün üst üste nöbeti var 3 gün eve gelmiyor bakalim nasil yapavaz tam da ovulasyon a denk geldiBence hemen kalkma birde öyle dene kalkma yat yarım saat en azindan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin iki gün üst üste nöbeti var 3 gün eve gelmiyor bakalim nasil yapavaz tam da ovulasyon a denk geldiBence hemen kalkma birde öyle dene kalkma yat yarım saat en azindan
Yine tekrarlarsin canımBirde başta yatay şekilde kırmızılık oldu test mi yanlış acaba
8 Mayıs canım yok yaomadim henüz.. beklicem adet olmazsam yaparım hayirlsii bakalımSanki seninde bat 3 mayisti test yaptın mı inşallah pozitif görürüz senin testler de merak ettim![]()
Canım sanırım seninle aynı adet tarihlerimizBenimde ayni kesinlikle öyle burda ne kadar cok vakit geçirirsen o kadar cok stres oluyor![]()
Canım belki yumurtlama ile alakalıdır bazen hafif kanama olurmuş akıntı ile beraberKızlar bende bi soru sorayım bi bilginiz yada başına gelen varsa cevaplar inşallah
3 gündür yumurta akı gibi akıntım var ama içinde ince uzun kan var. Ayın 2si takriben yumurtlama günüm . Bu kanı ilk defa görüyorum hiç başıma gelmedibide progesteron inşallah düz yazmışımdır fitil kullandım geçen ay 10 gün . Yarından itibaren yine bi 10 günıük kullancam. Fitille alakalı olabilirmi acaba? Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın
![]()
Aynen malesef cok stressli gercekten artik oluruna birakmaya karar verdim :) insallah bir gün saglikli bir bebişim olur kucagimda ne diyelim nasipRabbim şifa versin inşallah canım benim evlilik başlarda stresli oluyo bende zayıflamıştım evlendikten sonra hala da kilo alamıyorum inşallah bebişini bi an önce sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım![]()
Sağlık olsun.. İnshaAllah çok yakında Rabbim sevindirir seniMerhabalar ben regl oldum maalesef beni silebilirsiniz
İlk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum. herşeyden umutlanır oldumCanım belki yumurtlama ile alakalıdır bazen hafif kanama olurmuş akıntı ile beraber
Teşekkür ederim inşallahTamam canım ekliyorum seni de listeye İnshaAllah bu ay nasib olur![]()
Benim de eşim çok istiyo ama sadece istiyor hiç çaba yok bak mesela aşılamadan sonra doktorun dediği günlerde ilişki de olmadıBilmediği yok maşallahçok istiyor ya oda tanıştığımızdan beri çocuk sevdiğini söylüyordu sevgili olduk evlenince hemen olsun falan demeye başladı ben de saf saf 3 4 sene istemiyorum diyordum. 1 seneye bebe diye ağlamaya başladım
![]()
Canım sabah mutlaka gebelik testi yapKızlar bişey sorucam ya bu gün adet olmam lazım 28 günde bir oluyorum ama benim akıntım var böyle uzayan ama berrak Bi akıntı bir hafta öncede kahverengi lekelenme olmuştu ben adet olacağıma yakın kuru olur genelde niye böyle ki yaşayan varmı. Acaba tekrarı yumurtlama oluyor bilemedim![]()
Kız yapış adama madem istiyor elini taşın altına koysun. Benim ki dün çok yoruldu eve gelir gelmez yattı uyudu değerlendirmemiz lazım diye bi kaç saat sonra uyandırmaya çalıştım minnoş minnoş baktım kalkmıyor hadi iyi geceler dedim döndüm totomu benim de uykum vardı sonra ondan atak geldi. Ben bazen haşlıyorum senin için kolay tabi Ben alıyorum bütün hormonları iğneleri. Sancısıydı ağrısıyla Ben çekiyorum sen kılını kıpırdatmıyosun diye.Benim de eşim çok istiyo ama sadece istiyor hiç çaba yok bak mesela aşılamadan sonra doktorun dediği günlerde ilişki de olmadı
Canım sabah mutlaka gebelik testi yap![]()
Çok şükür balım bu sorun bizde de var uzun zamandır nazara inanırım illaki kem göze gelmissinizdir olayı tatlıya baglamaniza çok sevindimKiz sana bisi diyimmi ben eşimle nazarami geliyorum noluyorum anlmadim yaa bugun yine yedik birbirimizi oda cok fevri bende cok fevriyim bu ara anlamadim gitti kedi köpek gibi daliyoruz birbirimiziben ona kizdim ondan öyle dedim 3 saat sonra baristik
el ele olduk optuk sarildik..
Ah zaman geçmiyor kiiiiiiiiiiiiiiiAyyy ayyy çok güzel şeyler bunlar İnshaAllah bebiştendirevet bencede sabret
Bu sorunun cevabını bir bilsem bacım vallahhh sanada diyecem ama cevap yokBEnim bugün adet günümdü olmadım. Bende 2 3 gündür öyleyim başım dönüyor desem dönmüyor. Midem bulanıyormuş gibi bulanmıyor. Erken test yapmayı sevmediğim için evde bulundurmuyorum. 4 5 gün gecikmeyi bekleceğim. Ağrım falan yok sadece sol gögüsde hafif bir ağrı var. Dediğin gibi hamilelik yoksa neden böyle oluyoruz.
Bulur mu dersin ins bulsun ya vallah helak oldum bu ne ya acayip sizliyo göğüs uçları adet okcakmis gibi sizi oluyo kasiklarda hafif beeyaz akinti var oda hafif ne bilem hayirlisi olsun bat günü vercem kanBunlar çok iyi haberler Yaaaaa isnhaAllahhh çift çizgi ile anlam bulur bu belirtiler![]()
Hahaha çıldıracam ya bu nedir amaBu sorunun cevabını bir bilsem bacım vallahhh sanada diyecem ama cevap yok![]()
Hayırlısı olur inshallah canimİlk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum. herşeyden umutlanır oldum![]()