Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende bi soru sorayım bi bilginiz yada başına gelen varsa cevaplar inşallah🙈
3 gündür yumurta akı gibi akıntım var ama içinde ince uzun kan var. Ayın 2si takriben yumurtlama günüm . Bu kanı ilk defa görüyorum hiç başıma gelmedi 😕 bide progesteron inşallah düz yazmışımdır fitil kullandım geçen ay 10 gün . Yarından itibaren yine bi 10 günıük kullancam. Fitille alakalı olabilirmi acaba? Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın 🙈
Canım belki yumurtlama ile alakalıdır bazen hafif kanama olurmuş akıntı ile beraber

Rabbim şifa versin inşallah canım benim evlilik başlarda stresli oluyo bende zayıflamıştım evlendikten sonra hala da kilo alamıyorum inşallah bebişini bi an önce sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım😍
Aynen malesef cok stressli gercekten artik oluruna birakmaya karar verdim :) insallah bir gün saglikli bir bebişim olur kucagimda ne diyelim nasip🙏

Kızlar bişey sorucam ya bu gün adet olmam lazım 28 günde bir oluyorum ama benim akıntım var böyle uzayan ama berrak Bi akıntı bir hafta öncede kahverengi lekelenme olmuştu ben adet olacağıma yakın kuru olur genelde niye böyle ki yaşayan varmı. Acaba tekrarı yumurtlama oluyor bilemedim🤔

Bilmediği yok maşallah 🤣 çok istiyor ya oda tanıştığımızdan beri çocuk sevdiğini söylüyordu sevgili olduk evlenince hemen olsun falan demeye başladı ben de saf saf 3 4 sene istemiyorum diyordum. 1 seneye bebe diye ağlamaya başladım 🤣
Benim de eşim çok istiyo ama sadece istiyor hiç çaba yok bak mesela aşılamadan sonra doktorun dediği günlerde ilişki de olmadı 😂🤦🏻‍♀️
Kızlar bişey sorucam ya bu gün adet olmam lazım 28 günde bir oluyorum ama benim akıntım var böyle uzayan ama berrak Bi akıntı bir hafta öncede kahverengi lekelenme olmuştu ben adet olacağıma yakın kuru olur genelde niye böyle ki yaşayan varmı. Acaba tekrarı yumurtlama oluyor bilemedim🤔
Canım sabah mutlaka gebelik testi yap 🤗🤗

Kızlar ya değişik bir soru soracağım 😂 benim 2 gündür kaşıntım var ya gece uyutmadı kollarım, bacaklarım, gögüsler, yüzüm ilk defa başıma geliyor. Kuruluk falan yok duştan sonra krem kullanıyorum. Kaşıntıda hamilelik belirtisi olabilir mi 😂😂

Benim de eşim çok istiyo ama sadece istiyor hiç çaba yok bak mesela aşılamadan sonra doktorun dediği günlerde ilişki de olmadı 😂🤦🏻‍♀️

Canım sabah mutlaka gebelik testi yap 🤗🤗
Kız yapış adama madem istiyor elini taşın altına koysun. Benim ki dün çok yoruldu eve gelir gelmez yattı uyudu değerlendirmemiz lazım diye bi kaç saat sonra uyandırmaya çalıştım minnoş minnoş baktım kalkmıyor hadi iyi geceler dedim döndüm totomu benim de uykum vardı sonra ondan atak geldi. Ben bazen haşlıyorum senin için kolay tabi Ben alıyorum bütün hormonları iğneleri. Sancısıydı ağrısıyla Ben çekiyorum sen kılını kıpırdatmıyosun diye.

Kiz sana bisi diyimmi ben eşimle nazarami geliyorum noluyorum anlmadim yaa bugun yine yedik birbirimizi oda cok fevri bende cok fevriyim bu ara anlamadim gitti kedi köpek gibi daliyoruz birbirimizi🙄 ben ona kizdim ondan öyle dedim 3 saat sonra baristik 🙄🙄 el ele olduk optuk sarildik..
Çok şükür balım bu sorun bizde de var uzun zamandır nazara inanırım illaki kem göze gelmissinizdir olayı tatlıya baglamaniza çok sevindim 😍😍

BEnim bugün adet günümdü olmadım. Bende 2 3 gündür öyleyim başım dönüyor desem dönmüyor. Midem bulanıyormuş gibi bulanmıyor. Erken test yapmayı sevmediğim için evde bulundurmuyorum. 4 5 gün gecikmeyi bekleceğim. Ağrım falan yok sadece sol gögüsde hafif bir ağrı var. Dediğin gibi hamilelik yoksa neden böyle oluyoruz.
Bu sorunun cevabını bir bilsem bacım vallahhh sanada diyecem ama cevap yok🤣

Bunlar çok iyi haberler Yaaaaa isnhaAllahhh çift çizgi ile anlam bulur bu belirtiler 🥰🥰
Bulur mu dersin ins bulsun ya vallah helak oldum bu ne ya acayip sizliyo göğüs uçları adet okcakmis gibi sizi oluyo kasiklarda hafif beeyaz akinti var oda hafif ne bilem hayirlisi olsun bat günü vercem kan🤣daha fazla dayanamammmm

Back