Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben çıplak gözle hiç bişey göremiyorum valla göz bebeğime kadar soktum 😂😂
Belki ben görmek istediğim için uyduruyorum da olabilir ama var gibi geldi

Eklentiler

• Screenshot_20220503-222613_Kadnlar Kulb.jpg
    Screenshot_20220503-222613_Kadnlar Kulb.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 66
Bende tam seni düşünüyordum ne yaptı acaba diye :) bende adet olmadım ama test yaptım negatif çıktı
Normal de günü gününe adet olurum canım ben. Çok nadir 1 gün geç olduğu zamanlar oldu. Şimdi yarında olmazsam sonrasını beklerim zaten. En son yaptığımda pozitif çıktım hastaneye gittim kese yok kimyasal gebelik dedi kanama ile atacaksın dedi doktor. 2 gün sonra kanamam başladı. Erken davranmasam hemen test yapmasam 2 gün sonra adet oldum sanıp kimyasal geçirdiğimi öğrenmeyecektim. Zaten bir çok kadının yaşadığı ama adetinin geciktiğini sandığı bir olaymış kimyasal gebelik. Şimdi erken test yapmak istemiyorum doktorlar 1 haftanın üstünde gecikince yapın diyor testi. Onun için acele etmeme kararı aldım. Seninde mi bat bugündü ?

Kızlar bende 3 güne bırakıyorum progestanı bgn son ilişkiye girdim doktor son 3 gün ilişkiye girme demişti aklınızda olsun

Senden ümidim büyük canım 🤗 bekleyenler gerçekten muradıne eriyor 💕💕💕
Hayırlısı olsun kuzucum benim umudum yoktu gerçekten hiçbir yumurtalama belirtisi görmediğim için gecikince şaşırdım ama 😂 sende üzülme sabah ilk idrar daha garanti oluyor hakkımızda hayırlısı olsun vardır bununda bir zamanı 🌸🌸🌸

Kızlar bende 3 güne bırakıyorum progestanı bgn son ilişkiye girdim doktor son 3 gün ilişkiye girme demişti aklınızda olsun
Benim ki adete kadar yada pozitife kadar gün aşırı dedi yavaş yavaş sakin sakin gün aşırı devam edicez. Adam dün o kadar yoruldu ki erkenden yattı gece zar zor uyandırdım değerlendirdik. Bu saatten sonra ilişkinin bi şeye yarayacağını zannetmiyorum ama arkadan gelişen yumurtam yoktu çünkü. işte aklımızda kalmasın diye

Benim ki adete kadar yada pozitife kadar gün aşırı dedi yavaş yavaş sakin sakin gün aşırı devam edicez. Adam dün o kadar yoruldu ki erkenden yattı gece zar zor uyandırdım değerlendirdik. Bu saatten sonra ilişkinin bi şeye yarayacağını zannetmiyorum ama arkadan gelişen yumurtam yoktu çünkü. işte aklımızda kalmasın diye
Kuzum işte sonlara doğru belki bebek yerlesmeye çalışıyorsa ilişki riskli oluyor ya ondan dedi doktorum benimde

Belki ben görmek istediğim için uyduruyorum da olabilir ama var gibi geldi
😃😃 vallahi bişey var gibi görünüyor böyle yapınca ama aslında yok 😁😁 atmıyorum testi bakalım durdukça bişey çıkacak mı.. ama regl günü olsa daha net çıkardı diye düşünüyorum 🤓

Eklentiler

• 74BEDEC0-815B-4F7B-BCAE-16508104D1F1.jpeg
    74BEDEC0-815B-4F7B-BCAE-16508104D1F1.jpeg
    130,3 KB · Görüntüleme: 58
Back