Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
My_Moonlight06 My_Moonlight06 canım sat 29 nisan bat 28 mayıs ekle benide 😇 bu ay son kez topiğe yazılıyorum umarım uğurlu gelir mayıs 🙏😊
Hoşgeldin canimmmmm🌺🌺 :KK36: hayırlısı olsun İnshaAllah bu ay olur.. benim de bu ay son listeye girişim artık sonra bebiş haberi alırsam öyle yazicam inşaallah 🥰🥰

Herkes nasıl kızlar ben bugün akşamdan beri baş dönmesi oluyo bı tuhaf haldeyim hamilelik değilse de niye böyle oldu anlamadım ben akıntım var berrak alt katında seyirmeker devam ediyo göğüs uçları felaket 4 gün nasi gececek aceba
Bunlar çok iyi haberler Yaaaaa isnhaAllahhh çift çizgi ile anlam bulur bu belirtiler 🥰🥰

Kiz sana bisi diyimmi ben eşimle nazarami geliyorum noluyorum anlmadim yaa bugun yine yedik birbirimizi oda cok fevri bende cok fevriyim bu ara anlamadim gitti kedi köpek gibi daliyoruz birbirimizi🙄 ben ona kizdim ondan öyle dedim 3 saat sonra baristik 🙄🙄 el ele olduk optuk sarildik..
Efferimmm hep böyle olunnn 🤗

Kız benimki çakal yaa :KK70: daha hiç tedavi uygulamamışız doktora gittik testler yapıldı bize deneyin olur dediler benimki araştırmış geldi yanıma ovulasyon testi diye bişey varmış diye bana anlatıyor ben o zamanlarda hani bu kadar deli gibi istemiyorum olsa güzel olur havasındayım doktor da pko var ama bu çok büyük engel değil demişti. Ovulasyon testini o aldırdı bana 🤭
Senin ki baya araştırmış benim eşimin dünyadan haberi yok valla 😂😂😂

Öyle bi şart yok ki canım tüpten önce illaha aşılama olacak diye direk tüp yapan arkadaşım çok ki bizede önerdikleri direk tüp 😔bende çok üzülüyorum keşke sebebi olsa diyorum benimkilerin sebebi bile yok hangi doktora gitsek aciklanamiyor bu durum tıpta diyor sana vereceğimiz bir ilaç yok diyolar esiminde sperm değerleri normal birinden kat kat iyi çıkıyor anlamadık bı yapmadığım hsg kaldı onuda hiç bı doktor gerek görmedi tüpler acikmi kapalı mı diye yapılan bişey sana gerek yok dediler 😔ne yapacağımızı şaşırdık
Geriye sadecw stress kalıyor kuzum .. belkide bir oluruna birakmak lazım İnshaAllah gerek kalma bu ay güzel haberi alırsın canım benim😘😘😘

Normal de günü gününe adet olurum canım ben. Çok nadir 1 gün geç olduğu zamanlar oldu. Şimdi yarında olmazsam sonrasını beklerim zaten. En son yaptığımda pozitif çıktım hastaneye gittim kese yok kimyasal gebelik dedi kanama ile atacaksın dedi doktor. 2 gün sonra kanamam başladı. Erken davranmasam hemen test yapmasam 2 gün sonra adet oldum sanıp kimyasal geçirdiğimi öğrenmeyecektim. Zaten bir çok kadının yaşadığı ama adetinin geciktiğini sandığı bir olaymış kimyasal gebelik. Şimdi erken test yapmak istemiyorum doktorlar 1 haftanın üstünde gecikince yapın diyor testi. Onun için acele etmeme kararı aldım. Seninde mi bat bugündü ?
Evet bugundu yarın tekrar yapıcam bakalım

Senin ki baya araştırmış benim eşimin dünyadan haberi yok valla 😂😂😂
Bilmediği yok maşallah 🤣 çok istiyor ya oda tanıştığımızdan beri çocuk sevdiğini söylüyordu sevgili olduk evlenince hemen olsun falan demeye başladı ben de saf saf 3 4 sene istemiyorum diyordum. 1 seneye bebe diye ağlamaya başladım 🤣

Aynen öyle pesine düş tabiki kontrollerni yaptir😊 benmi? Ah beni sorma canim bende cocuk cok istiyorum ama 3 yidlir olmuyor polikistikliyim ondan, kilomda fazla boyuma göre felan tabi böyle degildim evlendikden sonra hastaligim ilerledi vs. Bende uğrasiyorum wallahi😔🤷‍♀️
Rabbim şifa versin inşallah canım benim evlilik başlarda stresli oluyo bende zayıflamıştım evlendikten sonra hala da kilo alamıyorum inşallah bebişini bi an önce sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım😍

Kızlar bende bi soru sorayım bi bilginiz yada başına gelen varsa cevaplar inşallah🙈
3 gündür yumurta akı gibi akıntım var ama içinde ince uzun kan var. Ayın 2si takriben yumurtlama günüm . Bu kanı ilk defa görüyorum hiç başıma gelmedi 😕 bide progesteron inşallah düz yazmışımdır fitil kullandım geçen ay 10 gün . Yarından itibaren yine bi 10 günıük kullancam. Fitille alakalı olabilirmi acaba? Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın 🙈

Back