Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 23E40BF7-8140-4D8D-A978-601A163B5E27.jpeg
    23E40BF7-8140-4D8D-A978-601A163B5E27.jpeg
    67,1 KB · Görüntüleme: 62
Sen sabırsız cıkıcaksın gibi bi his var bak suan ahsjsjskd hakim ol kendine ahaha
Oo hemde nasıl ablamın evinin yanında özel hastane var cuma günü kan verecem diyorum izin vermiyor mecbur testlere kaldım 😂😂
Benim de tek bir tane kaset testim var kocam aldırmadı merkezdeyken daha geliriz sonra alırsın dedi dün gittik ama eczaneler hep kapalıydı alamadım nasıl mutlu ben test alamadım diye bir görseniz sonra evde çekmecede vardı bir tane dedim ben pazar pazartesi test yaparım yokki diye alay ediyordu testi gözüne soktum🤣 tabi bi kaçtane olsaydı çok güzel olurdu ama olsun
Benim eşim bu testlerin hangisi ovü hangisi gebelik anlamıyor bende ovülasyon alırken gebelik de alıyorum İnternetten bişe diyemiyor 😂😂

Öyle bi şart yok ki canım tüpten önce illaha aşılama olacak diye direk tüp yapan arkadaşım çok ki bizede önerdikleri direk tüp 😔bende çok üzülüyorum keşke sebebi olsa diyorum benimkilerin sebebi bile yok hangi doktora gitsek aciklanamiyor bu durum tıpta diyor sana vereceğimiz bir ilaç yok diyolar esiminde sperm değerleri normal birinden kat kat iyi çıkıyor anlamadık bı yapmadığım hsg kaldı onuda hiç bı doktor gerek görmedi tüpler acikmi kapalı mı diye yapılan bişey sana gerek yok dediler 😔ne yapacağımızı şaşırdık
Devlet de üni. Hastanelerinde var canım şart. Tabi özellerde olmayabilir o konuda bilgim yok. Sorunun olmaması da çok kötü bir sorun olsa üzerine düşüp halledeceksin ama öyle bi sorun yok. Bende de pko engel değil diyor her doktor en kolay danışan grubu pkolular diyorlar ama olmuyor işte. Ya bizim işimiz nasip diyorum ben daha zamanı var diyorum Başkada bi şey yok yani Rabbim böyle uygun görmüş bizim imtihanımız bu demekki

Herkes nasıl kızlar ben bugün akşamdan beri baş dönmesi oluyo bı tuhaf haldeyim hamilelik değilse de niye böyle oldu anlamadım ben akıntım var berrak alt katında seyirmeker devam ediyo göğüs uçları felaket 4 gün nasi gececek aceba
BEnim bugün adet günümdü olmadım. Bende 2 3 gündür öyleyim başım dönüyor desem dönmüyor. Midem bulanıyormuş gibi bulanmıyor. Erken test yapmayı sevmediğim için evde bulundurmuyorum. 4 5 gün gecikmeyi bekleceğim. Ağrım falan yok sadece sol gögüsde hafif bir ağrı var. Dediğin gibi hamilelik yoksa neden böyle oluyoruz.

Anlamadim gitti inanirmisin instada bi video paylstim bundan 2 bucuk ay önce ikimizle alakali yolculuk sırasında guzel anilarla bi sürü msj geldi oo yok şöyle yok böyle ..2 gun sonra bir kavga aileler bile karisti kavgaya o derecede boşanma asamasina kadar geldik o zamandan beri doğru düzgün sosyal medya bile kullanmiyoruz artik.. dünde bayram ziyaretinde tatile falan çıkcaz diye konustuk basladi orda bikac kişi oo şanslisin biz kocalarimizdan böyle görmedik vs vs vs ne sacma sözler bugun tatile de cikamadik 🙄 kavga ettik bi sürü 🙄 bizim evimizde bağrış bile olmazdi geçen günde kavga ettik..sizinde hic bisey yoktan cikmis ya kavga gerckten nolmus test aldysan ben anlamiyorum bu durumu..
Allah korusun, rabbim huzurunuzu bozmasın yani hiç birimizinkini bozmasın, bilmiyorum vallahi berbat bir gün geçiriyorum

Oo hemde nasıl ablamın evinin yanında özel hastane var cuma günü kan verecem diyorum izin vermiyor mecbur testlere kaldım 😂😂

Benim eşim bu testlerin hangisi ovü hangisi gebelik anlamıyor bende ovülasyon alırken gebelik de alıyorum İnternetten bişe diyemiyor 😂😂
Kız benimki çakal yaa :KK70: daha hiç tedavi uygulamamışız doktora gittik testler yapıldı bize deneyin olur dediler benimki araştırmış geldi yanıma ovulasyon testi diye bişey varmış diye bana anlatıyor ben o zamanlarda hani bu kadar deli gibi istemiyorum olsa güzel olur havasındayım doktor da pko var ama bu çok büyük engel değil demişti. Ovulasyon testini o aldırdı bana 🤭

BEnim bugün adet günümdü olmadım. Bende 2 3 gündür öyleyim başım dönüyor desem dönmüyor. Midem bulanıyormuş gibi bulanmıyor. Erken test yapmayı sevmediğim için evde bulundurmuyorum. 4 5 gün gecikmeyi bekleceğim. Ağrım falan yok sadece sol gögüsde hafif bir ağrı var. Dediğin gibi hamilelik yoksa neden böyle oluyoruz.
Bende tam seni düşünüyordum ne yaptı acaba diye :) bende adet olmadım ama test yaptım negatif çıktı

Hoş bulduk canım 4 buçuk yıldır evliyim 3 buçuk yaşında 1 oğlum var bir yıl üç aydır istiyoruz olmuyor regl tarihim değişiyor bazen ayda bir bazende 28 günde bir oluyorum doktor sorun yok dedi ama yinede olmadı maalesef nu ayda tutmadı
Şuan adetli misin ? Yoksa henüz gelmedi mi?

Cunki sat sende 2 Nisan

Devlet de üni. Hastanelerinde var canım şart. Tabi özellerde olmayabilir o konuda bilgim yok. Sorunun olmaması da çok kötü bir sorun olsa üzerine düşüp halledeceksin ama öyle bi sorun yok. Bende de pko engel değil diyor her doktor en kolay danışan grubu pkolular diyorlar ama olmuyor işte. Ya bizim işimiz nasip diyorum ben daha zamanı var diyorum Başkada bi şey yok yani Rabbim böyle uygun görmüş bizim imtihanımız bu demekki
Aynen canım inan öyle en kötüsü sebepsiz olması bende öyleyim bazen belkide hiç olmayacak diyorum inan kısmet nasip birakmamakta gerek tabi yakın arkadaşımın 7.tüp bebeği tuttu sabır işi birazda Allahimda böyle sınıyor demekki bizi de

Senden ümidim büyük canım 🤗 bekleyenler gerçekten muradıne eriyor 💕💕💕

Back