Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi bir aydan başka bir ayın topigine sürekli sürükleniyorum 2 yıldır tutturamadik bir türlü hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen 😐😐😐 şu an ki adet tarihim 18 Mayıs bugünler yumurtlama günlerim bakalım hakkımızda hayırlısı bekliyoruz 🙏🙏🙏 sizde durumlar nasıl?
Merhaba Hoşgeldin 🥰🌺

Listeye ekledim seni de yanlız son adet tarihini de yazar mısın?

İnshaAllah bu ay güzel haberi alırsın🤲🏻

Merhaba hoşgeldin 🥰🌺

Şimdi şöyle testlerde koyuluk var biribine yakın belki de pik olup hemen çatladı sen göremedin..

Yerleşme olabilir tabiki adet döneminde olur zaten yerleşme kanaması.. Bir test yap bence 🤗
Kuzum kaset test yapmıştım 2 gün önce birşey çıkmadı ama kan vermeyi düşünüyorum 2 gün sonra bakalım artık hayırlısı canım cevap verdiğin için teşekkür ederim 🥰🥰

Senle birlikte dogurcaz ikizleri aşko..
İnshaAllah canım evladım olsunda razıyım ben 😟
Yaaa burdaki herkes hamile kalır insallh bu ay 😃🤲
Aminnnnnnnn aminnnnnn🥰

Yinede öyle adet gibi çok değil ya bu ay neden böyle oldu
Hala az mi geliyor ? İnshaAllah yerleşme kanaması dır. 😁

Bekle bir kaç gğn bakalım canım o düzensizlik yapabilir baktın gene olmadın testi tekrarla kuzum belki geç döllenme olabilir
Canım o ilaç düzensizlik yapmıyor hatta tam tersine düzenli gelmesine neden oluyor.. o ilaca rağmen adet gelmez ise büyük ihtimalle gebelik var demektir. Benim de son iki gün kaldı bitmesine ve bitince 4 güne adet olmazsam benim de şüphem olucak, nasib

Aslında düzensizlik için kullanılıyor diye biliyorum canım ben ama bilemedim on gün bekleyecem bakalım canım geç yumurtalama olması imkansız geç döllenme yani çünkü yumurtam adetin 11.gunu 14 mm di sence buna ragmen gec döllenme olabilir mi...
Evet kesinlikle doğru düzene sokar o ilaç.. Hiç belli olmaz herşey mümkün neler duyuyoruz okuyoruz sen bence de bekle bakalım İnshaAllah bebiş seninledir 🥰🌺

Kuzum kaset test yapmıştım 2 gün önce birşey çıkmadı ama kan vermeyi düşünüyorum 2 gün sonra bakalım artık hayırlısı canım cevap verdiğin için teşekkür ederim 🥰🥰
Rica ederim canım nedemek..

Yerleşme kanamasindan bir kaç gün sonra çıkar testte yani varsada o yaptığın gün çıkmaz di zaten .. bence de bir iki güne kan da çıkar varsa 🤲🏻🤲🏻🥰

Rica ederim canım nedemek..

Yerleşme kanamasindan bir kaç gün sonra çıkar testte yani varsada o yaptığın gün çıkmaz di zaten .. bence de bir iki güne kan da çıkar varsa 🤲🏻🤲🏻🥰
İnşallah çıkar canım ya hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 1.5 yıldır istiyoruz nasip olursa olsun inşallah 🥰🥰🥰

Mehmet Nafi hocaya gidiyorum canım ben hsg yi geçen sene dicle üniversite hastanesinde yaptırdım. Genesis de seval hocaya gittim bir süre 3 kes klomen denedik olmadı Nafi hocaya aşılama için başvurduk o da letu önerdi 3 ay onu kullandım yine olmadı bu ay aşılama yaptık inşallah güzel sonuç alırım. Sen kime yaptırdın aşılamalarını.
Öğretmenim izmirde yaşıyorum orada yaptırdım aşılamalarmı. İlk 1 sene gebelik olmayınca yazın dbakıra gelince hsg çektim sorun yok diyince İzmire gidip aşılamalara başladım vs. 2 olumsuz dan sonra infertilite uzmanı başka doktora gittik tüp bebek yapmak için. Kadın filme bakar bakmaz sorun yapışıklık ve şekil bozukluğu dedi. Sen tüp bebek yapsan da tutmazdı dedi. Yani önümüzdeki 2 ay içinde gebelik elde edersek film sonrası 1.5 yıl boyunca sorun yok deyip hormon yüklemeleri aşılamalara vs gereksiz zaman kaybı yaşattılar diyeceğiz bilemiyorum. Bari bu olsun da unutturdun herşeyi diyoruz. Dilerim olumlu sonuç elde edersin canım siz de 2.5 yıldır bekliyorsunuz galiba bizim gibi.

Hoşgeldin 🥰🌺

İlknaudan ahmike kalanlar da var elbet nasib meselesi, ne zamansa o zaman tutuyor..

Bat yazmamışsin canım onu yaz bir de ne zamandır bebiş beklediğini ☺️
Hoş bulduk canım 4 buçuk yıldır evliyim 3 buçuk yaşında 1 oğlum var bir yıl üç aydır istiyoruz olmuyor regl tarihim değişiyor bazen ayda bir bazende 28 günde bir oluyorum doktor sorun yok dedi ama yinede olmadı maalesef nu ayda tutmadı

Merhaba! Gecmis olsun.. Rabbim cok beklemeden guzel haberler almak nasip etsin…Yapisiklik oldugunu nasil anladinz?
Hsg de sorun yok dedikten ve aşılama vs sürecinden sorna tüp bebek için infertilite uzmanına gittik ve filme bakar bakmaz dedi. Üstüne üstelik karın ultrasonda da gösterdi yapışıklık alanlarını. Şok oldum. Bunca zaman ultrasonda veya filmimde kimse birşey dememişti. Doktoruma göre yapışıklık görünümünü her kadın doğumcu değil, infertilite uzmanları daha net görüyormuş. Tüp bebek aşamasına kadar sorun yok dedikleri için bekledik her ay. En son madem sorun yok artık beklemek istemiyorum dedim. Gittik durum buymuş.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr napıyorsunuzzz:21:
Vallahi ben öyle bekliyorum bir ağa ağrım vardı işte ama sonra gitti birdaha olmadı .. İnshaAllah vardır ama Yumurtlamadan emin değilim ama hiç stress yapmıyorum kendime nasib kısmet hayirlsii olsun..

Senden nne vad neyok canım ?🤗

Yumurtlama gününü sayarsam bugün tam 10 gün olmuş ve ben test yapmadın inanamıyorum kendime 😂 duphaston kullandığım için 5-7 Mayıs aralığında adetin gelmesi lazım. Ama ara ara tatlı tatlı kasık ve adet ağrılarım oluyor hafiften. İnşallah gelmez 🥴
İnshaAllah gelmez canımm...

Benim de iki güne bitiyor ilaç 🥴

İnshaAllah canım evladım olsunda razıyım ben 😟

Aminnnnnnnn aminnnnnn🥰

Hala az mi geliyor ? İnshaAllah yerleşme kanaması dır. 😁

Canım o ilaç düzensizlik yapmıyor hatta tam tersine düzenli gelmesine neden oluyor.. o ilaca rağmen adet gelmez ise büyük ihtimalle gebelik var demektir. Benim de son iki gün kaldı bitmesine ve bitince 4 güne adet olmazsam benim de şüphem olucak, nasib

Evet kesinlikle doğru düzene sokar o ilaç.. Hiç belli olmaz herşey mümkün neler duyuyoruz okuyoruz sen bence de bekle bakalım İnshaAllah bebiş seninledir 🥰🌺
Bugün oldum canımm

Hsg de sorun yok dedikten ve aşılama vs sürecinden sorna tüp bebek için infertilite uzmanına gittik ve filme bakar bakmaz dedi. Üstüne üstelik karın ultrasonda da gösterdi yapışıklık alanlarını. Şok oldum. Bunca zaman ultrasonda veya filmimde kimse birşey dememişti. Doktoruma göre yapışıklık görünümünü her kadın doğumcu değil, infertilite uzmanları daha net görüyormuş. Tüp bebek aşamasına kadar sorun yok dedikleri için bekledik her ay. En son madem sorun yok artık beklemek istemiyorum dedim. Gittik durum buymuş.
Benim 2. Sezeryanimda anlsildi yapisiklik durumu.. Ama yapisiklik var suanda vücut tekrar oluşturdu hatta muayne oldum gebelik icin sorun yok bisey yok dedi.. ama ben gebe kalamamayi ona bağlıyorum yapisiklik gebe kalmaya engel çünkü

Back