- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.658
- 128
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #6.601
Kesinlikle yat hatta en az 1 saatHic yatmiyorum ya yatamıyorum doğrusu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle yat hatta en az 1 saatHic yatmiyorum ya yatamıyorum doğrusu
Hayirlisiyla guzel haberler al canim ben vazgectim ya istemiyorum bebek kesin kararliyim bu sefer 2 tane var yeter cok şükür regl olursam ilk iş dogum kontrol hapina baslamak..İki gündür mide bulantısı ve akşam baş dönmesi buda belirti sayılır mı yavvv 4 kaldı bata inat ettim bat günü yapcam
Sen böyle söyleyince ben erken mi yaptım acaba diye emin olamıyorum yahu köydeyim kan vermeye de gidemiyorumAy ne biliyim iğne etkisi olur eder sonra negatife döner daha cok üzülürüm sen ne zaman yapcan kuzum
7 Mayıs canımNormal bat tarihin neydi kuzum ona göre hesapla bence
Canım benim de o kadar azdı ki zaten rengi de çok açıktı. Cum 20. gündü bugün de 24 günümdü. İnşallah canım umarım güzel haberler alırızCanım benimde adetin 21.gün oldu lekelenmem ama benim 2 gün sürdü. Şimdi yarın öbürgün adet olmam lazım hala akıntım devam ediyor ama normal akıntı sarımtrak tekrar olmadı kahverengi lekelenme ama adet tarihinde tekrar olabileceğini duymuştum ben inşallah adet olmazsın
sen ne durumdasın ki kuzumSen böyle söyleyince ben erken mi yaptım acaba diye emin olamıyorum yahu köydeyim kan vermeye de gidemiyorum
Mehmet Nafi hocaya gidiyorum canım ben hsg yi geçen sene dicle üniversite hastanesinde yaptırdım. Genesis de seval hocaya gittim bir süre 3 kes klomen denedik olmadı Nafi hocaya aşılama için başvurduk o da letu önerdi 3 ay onu kullandım yine olmadı bu ay aşılama yaptık inşallah güzel sonuç alırım. Sen kime yaptırdın aşılamalarını.Veziir merhaba aşılama yaptınız galiba öyle okudum. Diyarbakır memorial demişsiniz. Doktorunuz kimdi acaba? Ben 2020 de zelal coşkun hsg çekmişti. Sorun yok gebe kalmana dedi ama şubat 2022 de histereskopi olmak zorunda kaldım yapışıklığım ve şekil bozukluğum varmış. Bu süre içerisinde 2 başarısız aşılamalarm oldu Allah hayırlara vesile etsin
Merhaba! Gecmis olsun.. Rabbim cok beklemeden guzel haberler almak nasip etsin…Yapisiklik oldugunu nasil anladinz?Veziir merhaba aşılama yaptınız galiba öyle okudum. Diyarbakır memorial demişsiniz. Doktorunuz kimdi acaba? Ben 2020 de zelal coşkun hsg çekmişti. Sorun yok gebe kalmana dedi ama şubat 2022 de histereskopi olmak zorunda kaldım yapışıklığım ve şekil bozukluğum varmış. Bu süre içerisinde 2 başarısız aşılamalarm oldu Allah hayırlara vesile etsin
İnşallah canımCanım benim de o kadar azdı ki zaten rengi de çok açıktı. Cum 20. gündü bugün de 24 günümdü. İnşallah canım umarım güzel haberler alırız
Keseyi gördünüz müüü sizDaha yeni teyzesi benimki de 5 haftalık şuan
Canım daha doktora gidemedim maalesef bu haftaya randevum var kendi doktorumla konuştum fakat memlekette olduğum için başka bi doktora randevu aldımKeseyi gördünüz müüü siz
Okudum şimdi inşallah çabucak alırsın güzel haberini canım benim birde dua oku sende meryem suresi ve hz ibrahimin duasını bende ettim kendimYa ben senin mesajını yanlış okumuşum üzülüyordum yazmışsın ben üzülüyorum diye okudum. İstemediğin halde oldu sandım rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah canım hayırlı evlat olsun ❤ ben de 2.5 yıldır uğraşıyorum canım hiç nasip olmadı. Aşılama yaptım bu ay bu gün 7. Gündeyim dualarını eksik etme ben ve benim gibi anne olmak için çabalayanlar için. Bir de bana ayetel kürsi okur musun bi tanecik. Aşılamam tutsun hayırlı sağlıklı bir evladım olsun diye ❤
Allah razı olsun canım Meryem suresini arada dinleyip göz süzerek takip ediyordum bir ara ezbere bilmediğim için hz İbrahim duasını da okurum bundan sonra inşallahOkudum şimdi inşallah çabucak alırsın güzel haberini canım benim birde dua oku sende meryem suresi ve hz ibrahimin duasını bende ettim kendim
Merhaba hoşgeldinKızlar bende nisan ayından geldim size birşey sormak istiyorum 1.5 yıldır çocuk düşünüyoruz 3 aydır ovülasyon testi kullanıyorum gebelik elde edemedim son olarak bu ay da az silik şekilde net çizgi gördüm yine ne olur ne olmaz değerlendirdim. yumurtalıklar tam olgunlaşmadan da çatlayabilir mi acaba başına böyle birşey gelen varmı? Birde 27 sinde regl olmam gerekiyordu gecikti fakat 2 gün sonra az birşey leke geldi böyle açık renk pembe afedersiniz sildiğimde de geldi 2 kez bende hasta oldum sandım pet taktım yine az bi leke gelmiş dün bugün birşey gelmedi acaba sökülemiyor muyum yerleşme mi ama yumurtlama da görmedim tam anlamıyla bu şekilde hamile kalan varmı acaba Eki Görüntüle 3059196
Tebrik ederimmm İnshaAllah sağ salim kucağına alırsın bebişinicanım çok sağol benim 121 çıktı o zaman inşsllah normal bi değer demi
Kızlar benim negatif kan sonucum. Dün adet oldum zaten. Test sonuçlarımda da prolaktin sınırda çıktı. 24,73 ilaç yazdı doktordnmycl canım senin kan testi sonucun ne oldu ?
@Reyyanalmd kanaman vardı senin de canım ne oldu adet oldun mu?
--------------
Kızlar batlarınız çoktan geçmiş bile son durumlar nedir bildirir misiniz?
@Beyazmelek11 @Fehva @hyl10 @altinkiz2404 @Ozlenenhanim @E L B A @Zeyno2734 @Annesiyim123 @Eses1 @Mucize1357 @Ayrk @Mehmetugba
Duphastron bittikten sonra 1 hafta içinde olursun adet.. eğer olmazsan doktora git gebelik söz konusu olabilir İnshaAllahKızlar lütfen bakar mısınız?
Kızlar doktor kontrolü ile yumurtlama takibi yapıyordum yarıda kaldı adetin 11.gunu yumurtam 14 mm olmuştu. Muhtemelen 2 3 gün sonra çatlaması lazımdı. 12 Nisan da ben adetin 14.gununden itibaren Duphaston kullandım hala adet olamadim nedennnn ayın 30 unda kanda gabelik yaptım negatif Yumurta catladuysa şimdiye adet olmam gerekmez miydi ? Çünkü yumurtlamadan 14 16 gün sonrası adet olunuyor. Napayım sizce
Merhaba hoşgeldinMerhaba benide eklermisiniz arkadaşlar listeye bat 5 mayıs belki uğurlu gelirsiniz. Bu ay adetten 21 gün sonra önce pembe sonra kahverengiye dönen akıntım oldu 2 gün peçeteye gelid dedim tamam adet oldum ama sonra kesildi gelen giden yok sadece kasıklarımda ağrıyor adet olacakmışım gibi aynı durumda olan arkadaşlar varmı acaba merak ettim aslında Aralık ayından sonra umudumu kesmiştim ben yeniden deniyorum herkese iyi bayramlar