• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki gündür mide bulantısı ve akşam baş dönmesi buda belirti sayılır mı yavvv 🤣🤣🤣🤣4 kaldı bata inat ettim bat günü yapcam
Hayirlisiyla guzel haberler al canim ben vazgectim ya istemiyorum bebek kesin kararliyim bu sefer 2 tane var yeter cok şükür regl olursam ilk iş dogum kontrol hapina baslamak..

Veziir Veziir merhaba aşılama yaptınız galiba öyle okudum. Diyarbakır memorial demişsiniz. Doktorunuz kimdi acaba? Ben 2020 de zelal coşkun hsg çekmişti. Sorun yok gebe kalmana dedi ama şubat 2022 de histereskopi olmak zorunda kaldım yapışıklığım ve şekil bozukluğum varmış. Bu süre içerisinde 2 başarısız aşılamalarm oldu :( Allah hayırlara vesile etsin

Canım benimde adetin 21.gün oldu lekelenmem ama benim 2 gün sürdü. Şimdi yarın öbürgün adet olmam lazım hala akıntım devam ediyor ama normal akıntı sarımtrak tekrar olmadı kahverengi lekelenme ama adet tarihinde tekrar olabileceğini duymuştum ben inşallah adet olmazsın
Canım benim de o kadar azdı ki zaten rengi de çok açıktı. Cum 20. gündü bugün de 24 günümdü. İnşallah canım umarım güzel haberler alırız

Veziir Veziir merhaba aşılama yaptınız galiba öyle okudum. Diyarbakır memorial demişsiniz. Doktorunuz kimdi acaba? Ben 2020 de zelal coşkun hsg çekmişti. Sorun yok gebe kalmana dedi ama şubat 2022 de histereskopi olmak zorunda kaldım yapışıklığım ve şekil bozukluğum varmış. Bu süre içerisinde 2 başarısız aşılamalarm oldu :KK43: Allah hayırlara vesile etsin
Mehmet Nafi hocaya gidiyorum canım ben hsg yi geçen sene dicle üniversite hastanesinde yaptırdım. Genesis de seval hocaya gittim bir süre 3 kes klomen denedik olmadı Nafi hocaya aşılama için başvurduk o da letu önerdi 3 ay onu kullandım yine olmadı bu ay aşılama yaptık inşallah güzel sonuç alırım. Sen kime yaptırdın aşılamalarını.

Veziir Veziir merhaba aşılama yaptınız galiba öyle okudum. Diyarbakır memorial demişsiniz. Doktorunuz kimdi acaba? Ben 2020 de zelal coşkun hsg çekmişti. Sorun yok gebe kalmana dedi ama şubat 2022 de histereskopi olmak zorunda kaldım yapışıklığım ve şekil bozukluğum varmış. Bu süre içerisinde 2 başarısız aşılamalarm oldu :( Allah hayırlara vesile etsin
Merhaba! Gecmis olsun.. Rabbim cok beklemeden guzel haberler almak nasip etsin…Yapisiklik oldugunu nasil anladinz?

Ya ben senin mesajını yanlış okumuşum üzülüyordum yazmışsın ben üzülüyorum diye okudum. İstemediğin halde oldu sandım 🤭 rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah canım hayırlı evlat olsun ❤ ben de 2.5 yıldır uğraşıyorum canım hiç nasip olmadı. Aşılama yaptım bu ay bu gün 7. Gündeyim dualarını eksik etme ben ve benim gibi anne olmak için çabalayanlar için. Bir de bana ayetel kürsi okur musun bi tanecik. Aşılamam tutsun hayırlı sağlıklı bir evladım olsun diye ❤
Okudum şimdi inşallah çabucak alırsın güzel haberini canım benim birde dua oku sende meryem suresi ve hz ibrahimin duasını bende ettim kendim

Okudum şimdi inşallah çabucak alırsın güzel haberini canım benim birde dua oku sende meryem suresi ve hz ibrahimin duasını bende ettim kendim
Allah razı olsun canım 🙏 Meryem suresini arada dinleyip göz süzerek takip ediyordum bir ara ezbere bilmediğim için hz İbrahim duasını da okurum bundan sonra inşallah

Kızlar bende nisan ayından geldim size birşey sormak istiyorum 1.5 yıldır çocuk düşünüyoruz 3 aydır ovülasyon testi kullanıyorum gebelik elde edemedim son olarak bu ay da az silik şekilde net çizgi gördüm yine ne olur ne olmaz değerlendirdim. yumurtalıklar tam olgunlaşmadan da çatlayabilir mi acaba başına böyle birşey gelen varmı? Birde 27 sinde regl olmam gerekiyordu gecikti fakat 2 gün sonra az birşey leke geldi böyle açık renk pembe afedersiniz sildiğimde de geldi 2 kez bende hasta oldum sandım pet taktım yine az bi leke gelmiş dün bugün birşey gelmedi acaba sökülemiyor muyum yerleşme mi ama yumurtlama da görmedim tam anlamıyla bu şekilde hamile kalan varmı acaba 😔Eki Görüntüle 3059196
Merhaba hoşgeldin 🥰🌺

Şimdi şöyle testlerde koyuluk var biribine yakın belki de pik olup hemen çatladı sen göremedin..

Yerleşme olabilir tabiki adet döneminde olur zaten yerleşme kanaması.. Bir test yap bence 🤗

Kizlar ya benim ovulasyon testim neden hep boyle çıkıyor? Gecen ay adete yakın neredeyse gözükmüyordu bile 🤷🏻‍♀️ yumurtlamayla beraber 10. Gün

Eklentiler

• 16515821681646321623447826715077.jpg
    16515821681646321623447826715077.jpg
    137,5 KB · Görüntüleme: 36
dnmycl dnmycl canım senin kan testi sonucun ne oldu ?

@Reyyanalmd kanaman vardı senin de canım ne oldu adet oldun mu?

--------------

Kızlar batlarınız çoktan geçmiş bile son durumlar nedir bildirir misiniz?

@Beyazmelek11 @Fehva @hyl10 @altinkiz2404 @Ozlenenhanim @E L B A @Zeyno2734 @Annesiyim123 @Eses1 @Mucize1357 @Ayrk @Mehmetugba
Kızlar benim negatif kan sonucum. Dün adet oldum zaten. Test sonuçlarımda da prolaktin sınırda çıktı. 24,73 ilaç yazdı doktor

Kızlar lütfen bakar mısınız?
Kızlar doktor kontrolü ile yumurtlama takibi yapıyordum yarıda kaldı adetin 11.gunu yumurtam 14 mm olmuştu. Muhtemelen 2 3 gün sonra çatlaması lazımdı. 12 Nisan da ben adetin 14.gununden itibaren Duphaston kullandım hala adet olamadim nedennnn ayın 30 unda kanda gabelik yaptım negatif Yumurta catladuysa şimdiye adet olmam gerekmez miydi ? Çünkü yumurtlamadan 14 16 gün sonrası adet olunuyor. Napayım sizce
Duphastron bittikten sonra 1 hafta içinde olursun adet.. eğer olmazsan doktora git gebelik söz konusu olabilir İnshaAllah 🤗

Merhaba benide eklermisiniz arkadaşlar listeye bat 5 mayıs belki uğurlu gelirsiniz. Bu ay adetten 21 gün sonra önce pembe sonra kahverengiye dönen akıntım oldu 2 gün peçeteye gelid dedim tamam adet oldum ama sonra kesildi gelen giden yok sadece kasıklarımda ağrıyor adet olacakmışım gibi aynı durumda olan arkadaşlar varmı acaba merak ettim 🤗 aslında Aralık ayından sonra umudumu kesmiştim ben yeniden deniyorum🥰🥰🥰 herkese iyi bayramlar
Merhaba hoşgeldin 🥰🌺

Ekledim bile canım.. sadece bana son adet tarihini ve ne zamandır bebiş beklediğini yaz canım ☺️

Back