- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #6.581
Hic yatmiyorum ya yatamıyorum doğrusuEvet yatman gerekli uzun süre
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic yatmiyorum ya yatamıyorum doğrusuEvet yatman gerekli uzun süre
Ya bende öyle düşünüyorum ama dün bayram falan derken kaldı bugünde eşim nöbetçi yarın ancak inşallah geç kalmış olmayızBence bu günleri değerlendirin yumurtlama dönemi çünkü![]()
Bence geç değil canım yerleşme için. Ben 4. Gün pembe akıntı gördüğümde çok araştırdım. Aşılamadan sonra 6. Gün ve 14 gün arasında tamamlarmış yerleşmeyi ve zaten bildiğimiz gibi yerleşme kanaması adetten 3 4 gün önce olur. Yani kızlar hep öyle diyordu. Yine de fazla ümitlenmeden sakince bekleyelim Rabbim büyük ❤Boş bol dua oku kendine rahmine inşallah güzel bebiş yatağını hazırlıyordur rahminde ❤partalina_
Veziir A ad000
Venev S sultansultan90
My_Moonlight06 ve bilen diğer arkadaşlar, ben az önce bi akıntı geldiğini hissettim baya ıslattı ve tuvalete gittim. İç çamaşırım beyaz değil, tam anlayamadım sildiğimde hafif kahverengiye dönük bir akıntı olduğunu gördüm. Duphastonun sonuncusunu içtim az önce, normalde bittikten 4-5 gün sonra regl olurum. Bu kadar bel ağrısına ya reglim erkenden geliyor ya da acaba yerleşme olabilir mi dedim ama aşılamadan 10 gün sonra yerleşme biraz geç değil mi?? Umutlanmaktan da korkuyorum
![]()
İnşallah canım benim hiç öyle düşünme olacak allahın izniyleİnşallah canım ya ama okuduklarımda aşılamadan 10-11 gün sonra öğrenmişler genelde. Benim de adet sancım oluyordu hep, inşallah belirtidir kuzum![]()
Napıyosun nasılsın canım valla nasıl geçecek diye düşünürken bi baktım bı gün yedinci gün olmuş az kaldı testeİnşallah canım benim hiç öyle düşünme olacak allahın izniyle![]()
Tabi ki değil canım benim de bata 4-5 gün kala olmuştu yani senin şuan tam zamanı bunu yaşaman için. inşallah miktarı artmaz ve 1-2 gün lekelenme şeklinde olup biterpartalina_
Veziir A ad000
Venev S sultansultan90
My_Moonlight06 ve bilen diğer arkadaşlar, ben az önce bi akıntı geldiğini hissettim baya ıslattı ve tuvalete gittim. İç çamaşırım beyaz değil, tam anlayamadım sildiğimde hafif kahverengiye dönük bir akıntı olduğunu gördüm. Duphastonun sonuncusunu içtim az önce, normalde bittikten 4-5 gün sonra regl olurum. Bu kadar bel ağrısına ya reglim erkenden geliyor ya da acaba yerleşme olabilir mi dedim ama aşılamadan 10 gün sonra yerleşme biraz geç değil mi?? Umutlanmaktan da korkuyorum
![]()
Insallh canim ama dayanılacak gibi değil acile gidicem düşük yaşadığım ayda böyle olmuştum çok korkuyorum oyuzdenAyy bende de 3 gündür bel agrısı var ins bebiştir yaa
Hadi bakalım canım. Bende de gelen giden yokBen ancak akşam yapabilicen canımcım.. regl olmazsam tabisen???
Bence geç değil canım yerleşme için. Ben 4. Gün pembe akıntı gördüğümde çok araştırdım. Aşılamadan sonra 6. Gün ve 14 gün arasında tamamlarmış yerleşmeyi ve zaten bildiğimiz gibi yerleşme kanaması adetten 3 4 gün önce olur. Yani kızlar hep öyle diyordu. Yine de fazla ümitlenmeden sakince bekleyelim Rabbim büyük ❤Boş bol dua oku kendine rahmine inşallah güzel bebiş yatağını hazırlıyordur rahminde ❤
İnşallah canım kızlar öyledirTabi ki değil canım benim de bata 4-5 gün kala olmuştu yani senin şuan tam zamanı bunu yaşaman için. inşallah miktarı artmaz ve 1-2 gün lekelenme şeklinde olup biter
Biri birini tutmazki, annem hep anlatır iki cocuğunda tam ters belirtiler yaşamış herşeyi tamamen farklıymışBen 3 gebelik yaşadım, hiçbirinde olmadı şaşırdım, o yüzden de regl geliyor heralde dedim. İnşallah öyledir kuzum yaa![]()
Amin canım benimİnşallah canım kızlar öyledirböyle damla damla leke gibi de değil ilginç, çok soluk kahverengi gibi akıntı, tam regl öncesindeki gibi değil yani. 1-2 gün daha sabırla beklicez, Allah hepimizin yüzünü güldürsün
![]()
Canım benimde adetin 21.gün oldu lekelenmem ama benim 2 gün sürdü. Şimdi yarın öbürgün adet olmam lazım hala akıntım devam ediyor ama normal akıntı sarımtrak tekrar olmadı kahverengi lekelenme ama adet tarihinde tekrar olabileceğini duymuştum ben inşallah adet olmazsınKızlar merhaba buraya yazmıştım Cuma akşamı iki defa kahverengi lekelenmem olmuştu bir daha olmadı diye. Bugün yine aynı şekilde lekelenmem oldu ve yine birşey yok. Yerleşme kanaması bu şekilde aralıklı olabiliyor mu yoksa ben ümidimi keseyim mi artık
Kuzum bence cok erken hala 13. Günğ bekle bariİnşallah diyelimbelli olmuyor kuzum işte yaa biz belirtilerle kafayı bozuyoruz da, bazen hiç belirti olmuyor. Bekleyelim bakalım az daha
Bugün 10 gün geçti zaten bebeğim ama dediğim gibi 2 gün daha denerim sonra tam keserim umudu. Mucize bekliyorum artık resmen, 2 yıldır umut etmekten de yoruldum artık valla
Normal bat tarihin neydi kuzum ona göre hesapla benceKizlar aklima takilan birsey var simdi ben adetin 16. Günü duphastona basladim 10 gün boyunca içtim sahurda ve iftarda. Pazar günü bitti ilacım. Normalde bittikten sonra 4. Gün adet olurum. Duphastona göre 2 günüm kaldı adet olmama. Ama 18. Gün yumurtlama görmüştüm. Şimdi ben yumurtlamaya göre mi adet olurum duphastona gore mi?
Rengi kalsın öyle inşallah gelemesinlerBiri birini tutmazki, annem hep anlatır iki cocuğunda tam ters belirtiler yaşamış herşeyi tamamen farklıymışhatta galiba bu erkek ondan böyle demiş ama onda kız gelmiş
düşünme hiç regli megli.. ben de wcye gidiyorum geldiler diye ama sarı-krem akıntı geliyor. Normalde regl günü kesilir benim akıntım hayrolsun amiiiinnn
![]()
Ayy ins yerleşmedir kuzum yaa takip et bakalım yarın nasıl olucakpartalina_
Veziir A ad000
Venev S sultansultan90
![]()