- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
- 43
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #6.661
My_Moonlight06
canım benim batı 30 mayıs olarak güncelleyebilirsin regl geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzum diyecek bişeyim de kalmadı artıkHayırlısı böyleymiş kuzum. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bebeklerimizi verir inşallah
Evet en az 4 gün vardı, boş boş umutla beklemekten iyidir boşver. Evet tatlım yaa baya kıpkırmızı dolu dolu geldi. Ağrımdan anladım zatenÇok şaşırdım gerçekten daha çok erken ama.. senin benden en az 3-4 gün sonra regl olman gerekirdi.. bayaa dolu dolu mu geldi yaa.. yok mu bir küçük ümit
Birçok kişinin aşılamadan sonra erken regl olduğunu okumuştum, benim de öyle oldu. Ben çok uzun süre tedavi istemiyorum artık. Biraz kendime bakacağım, maddi olarak da çok zorlandık zaten. Hayırlısı diyelim. Sizi takipteyimBenim de geçen ay 5-6 gün erken olmuştu ama aşılamalardan sonra normal oluyordum hiç canını sıkma canım benim Allah tan umut kesilmez benim 3. Aşılamam bu
Ya bi an diyorum ki belki bebektendir 2 gündür sabah da akışkan akıntım oldu hevesleniyorum ama bugün öğleden beri de sancılarım çok şiddetlendi kafamda deli sorular
İşte böyle olmasın diye adet bekleyinHeyecan yok kızlar, testi akşamdan çamaşır suyuna yatırdım miss gibi bembeyaz bugün meme uçlarındaki ağrı da geçti kalan umutlarım da tükendi kalan 2 testi de yaptıktan sonra oturup regl beklicez her zamanki gibi, az bi şaşırsaydık be
İşte böyle olmasın diye adet bekleyin diyoruzzzz sizeeeeeğğğgHeyecan yok kızlar, testi akşamdan çamaşır suyuna yatırdım miss gibi bembeyaz bugün meme uçlarındaki ağrı da geçti kalan umutlarım da tükendi kalan 2 testi de yaptıktan sonra oturup regl beklicez her zamanki gibi, az bi şaşırsaydık be
1 mayısta adet oldum canım adetim 4 gün gecikmişti hayırlısı@dnmycl canım senin kan testi sonucun ne oldu ?
@Reyyanalmd kanaman vardı senin de canım ne oldu adet oldun mu?
--------------
Kızlar batlarınız çoktan geçmiş bile son durumlar nedir bildirir misiniz?
@Beyazmelek11 @Fehva H hyl10 @altinkiz2404 @Ozlenenhanim @E L B A @Zeyno2734 @Annesiyim123 Eses1 Mucize1357 @Ayrk @Mehmetugba
Çok erken değilmi ya 4 gün öncedenKızlar ben elendim galiba bata 4 gün var ama erken gebelik testi yaptım tek çizgi ışığa tuttum yine yok
Aman test yapmasak sonu hüsran olmayacak sankiİşte böyle olmasın diye adet bekleyin diyoruzzzz sizeeeeeğğğg
Sağlık olsun canım benim bende öyle yapacağım olsa da olmasa da bu ay son 3 yıl aradan sonra ilk kez kendi isteğimle ara vermeyi düşünüyorum hakkımız da en hayırlısı olsun inşallahAmin kuzum diyecek bişeyim de kalmadı artık
Evet en az 4 gün vardı, boş boş umutla beklemekten iyidir boşver. Evet tatlım yaa baya kıpkırmızı dolu dolu geldi. Ağrımdan anladım zaten
Birçok kişinin aşılamadan sonra erken regl olduğunu okumuştum, benim de öyle oldu. Ben çok uzun süre tedavi istemiyorum artık. Biraz kendime bakacağım, maddi olarak da çok zorlandık zaten. Hayırlısı diyelim. Sizi takipteyim
İyiyim kuzum bende bayram gezmeleri devamkee bel agrım var fenayım bakalım ins sonumuz güzel olsunVallahi ben öyle bekliyorum bir ağa ağrım vardı işte ama sonra gitti birdaha olmadı .. İnshaAllah vardır ama Yumurtlamadan emin değilim ama hiç stress yapmıyorum kendime nasib kısmet hayirlsii olsun..
Senden nne vad neyok canım ?
Hadiii yaa of canım ya e napcaksın smdi nasıl ilerliceksin tedaviye gidicekmisin doktoraYok tatlım baya kıpkırmızı şakır şakır geliyor kendileri, karnım da çok ağrıyor. Geldi yani yapacak bişey yok
Benim sağ değil ama genel sancım var canımKızlar sag kasık agrısı yasayan varmı aranızda çok şiddetli kasık agrım var benim
İns oda bebiştendir kuzumBenim sağ değil ama genel sancım var canım
İnşallah bakalımAnladım canım dur bakalım doktorlar 1 häfte gecikin diyor test için belli olmaz bu işler
İnşallah canım benim hepimizin ki bebişten olsun ya yanıma sadece 2 test alacam diyen ben 4 tane aldımİns oda bebiştendir kuzum
Ya işte net bişey diyemiyoruz adetde de sancı var gebelikte de belirtileri neredeyse aynı diyorlar bi ayırt edici sık idrara çıkma var o da bende yok anca suyu çok içersemBenim de geçen ay 5-6 gün erken olmuştu ama aşılamalardan sonra normal oluyordum hiç canını sıkma canım benim Allah tan umut kesilmez benim 3. Aşılamam bu
Ya bi an diyorum ki belki bebektendir 2 gündür sabah da akışkan akıntım oldu hevesleniyorum ama bugün öğleden beri de sancılarım çok şiddetlendi kafamda deli sorular
Ya ahahahahah ben valla tek atış yapcam kuzum evde bitane var erken gebelik yeter almıcamİnşallah canım benim hepimizin ki bebişten olsun ya yanıma sadece 2 test alacam diyen ben 4 tane aldım
Ben onu belirti sayamıyorum valla su içmesemde ben cok sık idrara cıkıyorm evet canım cok benziyor maalesef ayırt edilmesi zor vallahiYa işte net bişey diyemiyoruz adetde de sancı var gebelikte de belirtileri neredeyse aynı diyorlar bi ayırt edici sık idrara çıkma var o da bende yok anca suyu çok içersem
Hayırlısıyla gelsin zaten gelecekse.. biraz mola, biraz kafa dağıtma, yazın tadını çıkarma iyi gelecek eminim.. üstüne düştükçe olmuyor bu iş anladımAmin kuzum diyecek bişeyim de kalmadı artık
Evet en az 4 gün vardı, boş boş umutla beklemekten iyidir boşver. Evet tatlım yaa baya kıpkırmızı dolu dolu geldi. Ağrımdan anladım zaten
Birçok kişinin aşılamadan sonra erken regl olduğunu okumuştum, benim de öyle oldu. Ben çok uzun süre tedavi istemiyorum artık. Biraz kendime bakacağım, maddi olarak da çok zorlandık zaten. Hayırlısı diyelim. Sizi takipteyim
Bugün regl günüm, gelen giden yok test yapabilir miyim beybimsuİşte böyle olmasın diye adet bekleyin diyoruzzzz sizeeeeeğğğg