Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugun adet olmam gerekiyordu olmayınca koştum test aldım ama negatif 🙂

Eklentiler

• C46F2F19-A882-4FDE-B771-D83679BD5996.jpeg
    C46F2F19-A882-4FDE-B771-D83679BD5996.jpeg
    55,6 KB · Görüntüleme: 59
Napıyosun nasılsın canım valla nasıl geçecek diye düşünürken bi baktım bı gün yedinci gün olmuş az kaldı teste 😍
İyiyim canım bana hala geçmiyor zaman ya cuma günü teste başlarım diye düşünüyorum ama her an adet olacak gibi sancılarım var başka bir belirtim yok 🤗 Sen ne yaptın nasılsın 🤗

Öğretmenim izmirde yaşıyorum orada yaptırdım aşılamalarmı. İlk 1 sene gebelik olmayınca yazın dbakıra gelince hsg çektim sorun yok diyince İzmire gidip aşılamalara başladım vs. 2 olumsuz dan sonra infertilite uzmanı başka doktora gittik tüp bebek yapmak için. Kadın filme bakar bakmaz sorun yapışıklık ve şekil bozukluğu dedi. Sen tüp bebek yapsan da tutmazdı dedi. Yani önümüzdeki 2 ay içinde gebelik elde edersek film sonrası 1.5 yıl boyunca sorun yok deyip hormon yüklemeleri aşılamalara vs gereksiz zaman kaybı yaşattılar diyeceğiz bilemiyorum. Bari bu olsun da unutturdun herşeyi diyoruz. Dilerim olumlu sonuç elde edersin canım siz de 2.5 yıldır bekliyorsunuz galiba bizim gibi.
Evet canım 2.5 yıldır uğraşıyoruz pko dan başka sorunumuz yok. Her doktor olumlu konuşuyor işte pko tedavi ile en kolay hamile kalan kısım diyorlar ama malesef olmadı hiç. Nasip deyip bekliyoruz canım. Rabbim hayırlı olanı versin inşallah ikimize de 🙏

Benim 2. Sezeryanimda anlsildi yapisiklik durumu.. Ama yapisiklik var suanda vücut tekrar oluşturdu hatta muayne oldum gebelik icin sorun yok bisey yok dedi.. ama ben gebe kalamamayi ona bağlıyorum yapisiklik gebe kalmaya engel çünkü
Evet tekrar yenileyebiliyormuş 2 ay içinde olmazsa hsg ile tekrar kontrol edelim yapışıklık başladım başlamadı mı diye. Keşke demek istemiyorum. Herşey de bir hayır varmış. Ama şimdiki aklım olsa infertilite uzmanına gitmek için tüp bebek aşamasını beklemez erken giderdim. Yapışıklığın gebe kalmayı ne ölçüde etkilediğini infertilite uzmanından fikir almayı tavsiye ediyorum size. 2 kadın doğumcu gebe kalmaya engel değil demişti benim. Aklınızdaki soru işaretlerini çözün bence. O kadar üzülüyordum ki sorun yok dediklerinde. Çünkü sorun arıyordum. Sorun olursa çözüm bilinir ve yapılır, bu sayede sonuç da pozitif olarak değişir diye düşünüyordum. 🤢

İyiyim canım bana hala geçmiyor zaman ya cuma günü teste başlarım diye düşünüyorum ama her an adet olacak gibi sancılarım var başka bir belirtim yok 🤗 Sen ne yaptın nasılsın 🤗
İyiyim çok şükür canım evlerde vakit geçiriyorum. Bende hiç bi değişiklik yok yaa hele bu gün sanki adetten yeni çıkmışım gibi ne bel ne kasık ağrısı hiç bişey yok sadece göğüslerim acıyor dokununca ama oda hep olur zaten yumurtlamadan başlar adet olana kadar. Üç gündür su gibi akıntım oluyordu ay ben onu hamileyim heralde diye bir havalara girdim ama progestan fitil yapıyormuş araştırdım kullanan hamileler hep yazmışlar su gibi akıntı oluyor çocuğun suyu geldi sanıyorlarmış.

Biri birini tutmazki, annem hep anlatır iki cocuğunda tam ters belirtiler yaşamış herşeyi tamamen farklıymış 🤗 hatta galiba bu erkek ondan böyle demiş ama onda kız gelmiş 😄😄 düşünme hiç regli megli.. ben de wcye gidiyorum geldiler diye ama sarı-krem akıntı geliyor. Normalde regl günü kesilir benim akıntım hayrolsun amiiiinnn 👀👀
Öyle bir akıntı iyiye işaret, hadi inşallah 🙏🥰 ve süper haber benden 😎 regl oldum
Kuzum bence cok erken hala 13. Günğ bekle bari

Ayy ins yerleşmedir kuzum yaa takip et bakalım yarın nasıl olucak
Regl oldum tatlım bitti bu iş

İyiyim çok şükür canım evlerde vakit geçiriyorum. Bende hiç bi değişiklik yok yaa hele bu gün sanki adetten yeni çıkmışım gibi ne bel ne kasık ağrısı hiç bişey yok sadece göğüslerim acıyor dokununca ama oda hep olur zaten yumurtlamadan başlar adet olana kadar. Üç gündür su gibi akıntım oluyordu ay ben onu hamileyim heralde diye bir havalara girdim ama progestan fitil yapıyormuş araştırdım kullanan hamileler hep yazmışlar su gibi akıntı oluyor çocuğun suyu geldi sanıyorlarmış.
Benim de göğüs ve bel ağrım hiç yok ya bazılarında hiç belirti olmuyormuş ona sığınmaya çalışıyorum ama sancı her şeyi mahvediyor 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Benim de göğüs ve bel ağrım hiç yok ya bazılarında hiç belirti olmuyormuş ona sığınmaya çalışıyorum ama sancı her şeyi mahvediyor 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Adet sancısı ile aynı diyorlar canım inşallah öyledir.🙏 Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah ❤

Yaa bayağı regl kanaması mı emin misin? Daha var diyordun gününe
Evet baya regl kuzum. Evet hem normalde günüme vardı daha, hem de duphaston bugün sabah bitti. Yani ona göre en erken 4 gün sonra olması gerekiyordu. Neyse boşuna kafayı yememiş oldum

Evet baya regl kuzum. Evet hem normalde günüme vardı daha, hem de duphaston bugün sabah bitti. Yani ona göre en erken 4 gün sonra olması gerekiyordu. Neyse boşuna kafayı yememiş oldum
Hayırlısı böyleymiş kuzum. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bebeklerimizi verir inşallah 🙏

Çok şaşırdım gerçekten daha çok erken ama.. senin benden en az 3-4 gün sonra regl olman gerekirdi.. bayaa dolu dolu mu geldi yaa.. yok mu bir küçük ümit 🥺

Kızlar ben elendim galiba bata 4 gün var ama erken gebelik testi yaptım tek çizgi :( ışığa tuttum yine yok :(

Eklentiler

• IMG_20220503_165608.jpg
    IMG_20220503_165608.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 63
Yok tatlım baya kıpkırmızı şakır şakır geliyor kendileri, karnım da çok ağrıyor. Geldi yani yapacak bişey yok
Benim de geçen ay 5-6 gün erken olmuştu ama aşılamalardan sonra normal oluyordum hiç canını sıkma canım benim Allah tan umut kesilmez benim 3. Aşılamam bu 🙏🏻
Adet sancısı ile aynı diyorlar canım inşallah öyledir.🙏 Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah ❤
Ya bi an diyorum ki belki bebektendir 2 gündür sabah da akışkan akıntım oldu hevesleniyorum ama bugün öğleden beri de sancılarım çok şiddetlendi kafamda deli sorular 😂

Back