- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #6.381
Mfk başlasam alsam urunlerıniAdetin 4. Gününden itibaren de başlanıyor doktor vardır sanırım öbür gün
Teşekkür ederim canim benim arastiricam valla hiç dikkat etmedimYa benim kizda 1. Sinifa gidiyor okuldada forma giymiyolar günlük kiyafetle gidiyolar inanirmisin coook zor oluyor yetismiyor kiyafet bide cabuk gelişen bi cocuk waikikinin outleti varsa yakında oralara bak daha uygun oluyor
İnşallah vardır canım benimBende de uyku hali var ama biraz ramazandan dolayı az uyuyorum muhtemelen ondan. Akıntı konusu da bende de var ama her zaman olduğu kadar öyle ekstra bı çokluk yok. Salı günü ben de test yapacağım bakalım varsa çıkar diye düşünüyorum. Oğluma adete 4 gün kala falan öğrenmiştim.
Böyle düşünme kuzum bende 11 ay boyunca kist sorunları vs derken neler çektim kilo aldım o ilaç bu ilaç derken çok ugslrastim ama olmadı işte dedim napim olmuyorsa olmuyo dedim düşünmeyi bıraktım ve bir baktım ki o ay eşim bana sen hamilesin oruç tutma dediği o ay ben hamile olduğumu öğrendim inancım kalmamıştı şimdi kızım 5 yaşında bu arada sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım bata 5 var eğer olsaydı çıkardı sanırım bu ay yine olmadı öbür test yanılttı demekki beni hayırlısı diyorum napalim vardır Rabbimin bir bildigi sanırım kist gitmedi benden hayırlısı kuzum Allah var gam yokAyy canım valla biktim aylardır uğraşiyorum o kür bu kür sürekli test gun sayiyorum belirti ariyorum hep negatif cok aşırı yiprandim artik ya olmuyorsa olmasin artik yeter
İnşallah canımHani regl sancısı desem daha değil.. benim de 2-3 gündür öyle.. çarşamba da bat.. bu inşallah başka habercidir
Merhaba canım ya daha çok gençsin bu kadar erken de pes etme ama. Evet yorulmuş olabilirsin ama pes etme. Doktora gidiyorsan her ay git doktoruna onun dışında çok fazla düşünme. Çalışıyor musun bilmiyorum ama sana tavsiyem yapacak biseyler bul kafan dağılsın kurs falan biseyler olabilir. İnsan düşündükce ve tek kaldıkça ha bire düşünüyorda düşünüyor. Allah'ın izniyle olacak ama bu şekilde kendini yıpratırsın. Yıllarca bekleyen insanlar var aşılama tüp bebek denediği halde olmayan insanlar var buna rağmen pes etmiyorlar aklına bunları getir. Herşey güzel olacak inanıyorumYa çok yoruldum gerçekten aylarsir hüsrana uğramaktan çocuk mevzusu benim cok psikolojimi etkiledi sürekli gun sayiyorum belirti ariyorum hep negatif hep negatif çok üzülür oldum o yüzden ara vermek istiyorum olmuyorsa olmasin be dedim artik
Eskiye göre 11 mayısta iğne oldugum için bugün 9. Gün kuzum 14. Ünde test yapcam bakalımKaç gün kaldı bata
İyi bayramlar bu arada günaydınBöyle düşünme kuzum bende 11 ay boyunca kist sorunları vs derken neler çektim kilo aldım o ilaç bu ilaç derken çok ugslrastim ama olmadı işte dedim napim olmuyorsa olmuyo dedim düşünmeyi bıraktım ve bir baktım ki o ay eşim bana sen hamilesin oruç tutma dediği o ay ben hamile olduğumu öğrendim inancım kalmamıştı şimdi kızım 5 yaşında bu arada sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım bata 5 var eğer olsaydı çıkardı sanırım bu ay yine olmadı öbür test yanılttı demekki beni hayırlısı diyorum napalim vardır Rabbimin bir bildigi sanırım kist gitmedi benden hayırlısı kuzum Allah var gam yok
Geçmiş olsun canim sana da Allah şifa versin. Kismet değilmiş bu ayda senin icin bekleyeceğiz artik cok şükür senin ilk değil o yüzden rahat ol bize göreBöyle düşünme kuzum bende 11 ay boyunca kist sorunları vs derken neler çektim kilo aldım o ilaç bu ilaç derken çok ugslrastim ama olmadı işte dedim napim olmuyorsa olmuyo dedim düşünmeyi bıraktım ve bir baktım ki o ay eşim bana sen hamilesin oruç tutma dediği o ay ben hamile olduğumu öğrendim inancım kalmamıştı şimdi kızım 5 yaşında bu arada sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım bata 5 var eğer olsaydı çıkardı sanırım bu ay yine olmadı öbür test yanılttı demekki beni hayırlısı diyorum napalim vardır Rabbimin bir bildigi sanırım kist gitmedi benden hayırlısı kuzum Allah var gam yok
Merhaba hayırlı sabahlarMerhaba canım ya daha çok gençsin bu kadar erken de pes etme ama. Evet yorulmuş olabilirsin ama pes etme. Doktora gidiyorsan her ay git doktoruna onun dışında çok fazla düşünme. Çalışıyor musun bilmiyorum ama sana tavsiyem yapacak biseyler bul kafan dağılsın kurs falan biseyler olabilir. İnsan düşündükce ve tek kaldıkça ha bire düşünüyorda düşünüyor. Allah'ın izniyle olacak ama bu şekilde kendini yıpratırsın. Yıllarca bekleyen insanlar var aşılama tüp bebek denediği halde olmayan insanlar var buna rağmen pes etmiyorlar aklına bunları getir. Herşey güzel olacak inanıyorum
İyi bayramlar canimmİyi bayramlar canlarımmmmm günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?