• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok yoruldum aylardir çabalamaktan psikolojik olarak beni cok yipratti bu süreç 😢
3-4 aydir toplamda ugrasiyorum 4 ay bile yok yani düşün ama inanirmisin bende cok yoruldum bu kadar kisa bi süre de hatta bu aksam eşime soyledim neden bilmiyorum ama cok stres yapiyorum yoruldum dedim regl olursam baska doktora gidicem eger baska skntim varsa ki yapisiklik aklima cok takılmaya basladi iyice dedim baksinlar boşuna en azindan olacak diye umutlanmam her ay gün sayip sayisiz test yapmam.. sende ya oluruna birak yada tekrardan bi doktor bul boşa vakit kaybedip hergun gün sayiyorz umudunu kaybetme dedigim gibi yap ona gore yol cizersin ne zamandir istiyodun sen ve kac yasindasin

Benim dün kasık ve göğüs sancım vardı canım.. bugün yok 🥺
BEnimde yok denecek kadar az belirtim var. Sol Gögüs ucunda hafif sızlama. Sol gögüste akşam üstü başlayan ağrı. Ara ara kasık batması. Bide az önce baktım su gibi ıslaklık vardı. Birde halsizlik başladı başım dönecek gibi dönmüyor. Bu ay geçen aylar gibi umudum yoktu bakalım ne olcak

İlk önce kendimi tanitmadim 33 yaşındayım herhalde 30 dan sonra saymayı bıraktım 7 yaşında bir oğlum var bu ayda olmazsa 2 aydır denemeye başladık listeye ekleye bilirsiniz ❤️❤️
Hoşgeldin tekrar canım 🌺🥰

Allah bağışlasın MashaAllah.. İnshaAllah olur kardeş gelir oğluna canım.. Bende 33 yaşındayım henüz hiç çocuğum yok bu ayda bakalım bir sürpriz olur mu ☺️

BEnimde yok denecek kadar az belirtim var. Sol Gögüs ucunda hafif sızlama. Sol gögüste akşam üstü başlayan ağrı. Ara ara kasık batması. Bide az önce baktım su gibi ıslaklık vardı. Birde halsizlik başladı başım dönecek gibi dönmüyor. Bu ay geçen aylar gibi umudum yoktu bakalım ne olcak
Böyle yazınca daha ne olsun gibi olmuş ama hepsi anlık belirtiler 😂

Bugün aşırı kasık ağrım olunca test yaptım negatif çıktı. Yumurtlamaya göre 2 ama takvime göre 5 gün var zaten.
Kızımda yumurtlamadan 17 gün sonra öğrenmiştim o şekilde düşününce daha 9 gün var
İnşallah olur da geç öğrenmiş olayım problem değil.
Gelirse cumaya kadar kırmızılar gelir
Yoksa haftasonuna ümitli girerim🤷🏻‍♀️
İnshaAllah olur geç olsun güç olmasın yeterki gelsin bebiş..

Öyle deme ya benim de ağrım var 🤦🏻‍♀️

Yaaaaa çok sevindim canım benim hayırlı olsun inşallah 🤗🤗🤗
Teşekkür ederim canim benim daha kan vermedim bu değer kizidma çıkanı adete 4 kala kanda negatif çıktı adet günü evde test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim kanda çıkmıştı 158 di kızımda şimdi beklemek istiyorum hayirlisi belki vardır belki yoktur erkenden sevinip sonra üzülmek istemiyorum 🥺

Kendine 1 hafta onceden cocuklara 15 gun onceden yapiyorum alisveris cunku cok kalabalik oluyor zaten genelde Waikikiden alıyorum cocuklara aman Allah ım adım atilmiyor son hafta 🙄
Yavru bayram geliyo diye bir zam gelmiş benim kıza kıyafet yetsitremiyorum anam

Böyle yazınca daha ne olsun gibi olmuş ama hepsi anlık belirtiler 😂
Ahhaa evet canım varmış epey ama daha yoğun olmaz ki zaten hafif olması bile harika bence 🤗🤗 bende yorgunluk halsizlik falan yok ama alt karnımde sürekli hafif de olsa basınçlı ağrı var 🧐 regle karşı tek silahımız var o da regl olamamak 😁

Ahhaa evet canım varmış epey ama daha yoğun olmaz ki zaten hafif olması bile harika bence 🤗🤗 bende yorgunluk halsizlik falan yok ama alt karnımde sürekli hafif de olsa basınçlı ağrı var 🧐 regle karşı tek silahımız var o da regl olamamak 😁
Hahah 🤣 erken test yapma huyum hiç yoktur sabırsızlanmaya başladım napcaz böyle saatler geçmiyor sanki 😂😂

Ben normal şartlarda günde 3 tane yapardım ama ailemin yanına testsiz geldim.. farketmeşerini de istemiyorum annem çok cin 🤓 şimdi mecbur gün sayacağız
İyi olmuş canım ya. İnşallah hayırlı haberler veririz annelerin bu haberi beklediğine eminim bzimkilerin ilk torun olacak olursa 😂

Back