• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi bayramlar bu arada günaydın 🌺🌺 galiba bende artık öyle yapacağım olmuyorsa olmasin çünkü gerçekten cok zor bir süreç bu bir yandan her gelen geçen diyor işte sen tembel çıktın yok mu bişey e neyi bekliyorsunuz. Sanki keyfimizden yapmıyorz daha da strese sokuyorlar beni. Benim adet takibimi yapanlar var ya önümüzdeki ay ne zaman olacak diye
Ohaaa yani kadının düşmanı yine bir kadın ne yazikki sen duyma bana kısır biel dediler salla gitsin umrumuzda bile değil onlar sen Allah'a sigin. İnan veriyor rabbim hepimize versin bir arkadaşım beni görmüş rüyasında oğlun olcak senin erkek kıyafeti vardı pakette falan sen hamileymisisn gibisinden ya hayirlisi bakalım zaman gösterecek 🤣inan neler duydum neler boşver balım insnalar konuşur torba değil ki agizlarini dikelim

Geçmiş olsun canim sana da Allah şifa versin. Kismet değilmiş bu ayda senin icin bekleyeceğiz artik cok şükür senin ilk değil o yüzden rahat ol bize göre 🤗
Kuzum daha. Bişi belli değil ya Batı beklicem hayirlisi olsun bat günü gelemzse kan vercem

Merhaba arkadaşlar bişey danışmak istiyorum elimde bir testim var dün bat tı sadece leke geldi bir defa bugün gelen giden yok sizce beklemelimiyim karnım şiş ama ağrı yok adet dönemindeki gibi

Ay evet evet ya çok şükür binler şükür olsun bir problem çıkmadı problem benim kafamda galiba. Çok istiyorum diye sürekli bir bekleyiş içine girdim sürekli ovulasyon döneminden sonra gebeyimşim gibi davrandım benim hatam. Bu ay çok fazla umursamayacaksın korunma kararı almıştım ama vazgeçtim ondan da hayırlısı olsun nasipte ne zaman varsa o zaman olur
Amin inşallah canım nasibi ne zaman varsa o zaman gelecek. Allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah herkese

Ohaaa yani kadının düşmanı yine bir kadın ne yazikki sen duyma bana kısır biel dediler salla gitsin umrumuzda bile değil onlar sen Allah'a sigin. İnan veriyor rabbim hepimize versin bir arkadaşım beni görmüş rüyasında oğlun olcak senin erkek kıyafeti vardı pakette falan sen hamileymisisn gibisinden ya hayirlisi bakalım zaman gösterecek 🤣inan neler duydum neler boşver balım insnalar konuşur torba değil ki agizlarini dikelim
Allah'ım ne büyük terbiyesizlik ya bende hamileyim biliyosunuz kızlar daha yeni köye gittim bayram hazırlığı yapıcaktık anneme yardım amaçlı dedikdoucu teyzeler geldi soruyo biri geliyo eşinin yanında hamilemiisin hani düşükten sonra hamile dedilerdi annemde istemiyorlar şimdi niye souyosunuz daha yeni evli o dedi sürekli sordular söylemiyoruz bizde öyle bilsinler boşver olsa da söylemeyin onların sizi kısır bilmeleri daha iyi gözleri değmez fesat hepsi kalpleri pas tutmuş elbette olacak bir gün hepimizin bebeği siz mesela şimdi benim bebeğimi burda öğrendik ya hemen oldu gibi görebilirsiniz ama emin olun bende 6 ay çok zor süreç geçirdim nasibi bu aymış ama inanın kursağımda geçmedi sizin de olsun çok istiyorum her gün giriyorum buraya sizleri de çok merak ediyorum Mayıs ayı bebişleriyle gelsin herkes anne olsun💞🥺🐣

Merhaba arkadaşlar bişey danışmak istiyorum elimde bir testim var dün bat tı sadece leke geldi bir defa bugün gelen giden yok sizce beklemelimiyim karnım şiş ama ağrı yok adet dönemindeki gibi
adetin geçmiş test yapabilirsin varsa çıkacaktır. Garantiye alayım dersen bugünde bekle yarın sabah yap

Allah'ım ne büyük terbiyesizlik ya bende hamileyim biliyosunuz kızlar daha yeni köye gittim bayram hazırlığı yapıcaktık anneme yardım amaçlı dedikdoucu teyzeler geldi soruyo biri geliyo eşinin yanında hamilemiisin hani düşükten sonra hamile dedilerdi annemde istemiyorlar şimdi niye souyosunuz daha yeni evli o dedi sürekli sordular söylemiyoruz bizde öyle bilsinler boşver olsa da söylemeyin onların sizi kısır bilmeleri daha iyi gözleri değmez fesat hepsi kalpleri pas tutmuş elbette olacak bir gün hepimizin bebeği siz mesela şimdi benim bebeğimi burda öğrendik ya hemen oldu gibi görebilirsiniz ama emin olun bende 6 ay çok zor süreç geçirdim nasibi bu aymış ama inanın kursağımda geçmedi sizin de olsun çok istiyorum her gün giriyorum buraya sizleri de çok merak ediyorum Mayıs ayı bebişleriyle gelsin herkes anne olsun💞🥺🐣
Sen ne güzel yürekli insansın öyle tertemiz kalbini seviyim senin şöyle kuzum kimseye bir süre dualarında bizi unutmadigin için ayrıca teşekkür ederim sana güzel kalplim inşallah erken gebelik testi yaptım sabah bişi çıkmadı önceki neydi ben anlamadım ama belirtiler devam ediyor arkadaşım rüyasında görmüş beni düşündüğümü bilmiyordu birde bat 7 Mayıs hayırlısı ne kuzum nasipten öteye yol yok demişler boşuna değil bugün deliler gibi eğlendim kafa dağıtmak için gezmeye gittik iyide oldu hayirlisi inşallah hepimiz annis olalım bunu inan bend ecok istiyorum veeee seni canı gönülden tebrik ediyorum rabbim sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin inşallah 🤲🥰

Sen ne güzel yürekli insansın öyle tertemiz kalbini seviyim senin şöyle kuzum kimseye bir süre dualarında bizi unutmadigin için ayrıca teşekkür ederim sana güzel kalplim inşallah erken gebelik testi yaptım sabah bişi çıkmadı önceki neydi ben anlamadım ama belirtiler devam ediyor arkadaşım rüyasında görmüş beni düşündüğümü bilmiyordu birde bat 7 Mayıs hayırlısı ne kuzum nasipten öteye yol yok demişler boşuna değil bugün deliler gibi eğlendim kafa dağıtmak için gezmeye gittik iyide oldu hayirlisi inşallah hepimiz annis olalım bunu inan bend ecok istiyorum veeee seni canı gönülden tebrik ediyorum rabbim sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin inşallah 🤲🥰
Hayırlısı olsun hiç belirti arama belirtisiz de hamile kalabilirsin herkes belirti yaşamıyo bende dahil ama şuan yaşıyorum tabiki aşırı uyuyorum ve miğdem çok yanıyo onun dışında bi de kasıklarımda arada ağrı bak düşün yani hamilelik olunca belirti yaşıycaksın diye bişey yok Allah olmayan kullarına da nasip etsin diye her gece dua ediyorum yaramazlar yolu bulamıyorlar tek sorun bu 🥰nazlı bebişler teker teker hayırlı ayda gelsinler en önemlisi sağlık benim ilk ayımda oldu düştü mesela olupta düşmesi de çok çok acı canım benim evlat başka bişey sağlıklı olsunlar inşallah💗

Ya kesinlikle öyle karşıdaki insanın ne hissettiğini hiç önemsemiyor lar Ben belki kısırım belki benim çocuğum olmayacak niye benim yaramı deşiyorsun ya

Back