• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adetten önce de akıntım olmaz zaten 😔

Kızlar yaa ama o gün çılgınlık yapıp kan verdiğimde de vardı aynı hassasiyet. Yani HCG biraz yükselince olur ya o ağrı, benim negatifken de vardı
Hiç sıkma canını canım olacak ben inanıyorum 🙏🏻
Bebiş olsun artik yaa yorulduk gerckten stres yaptik üzüldük 😔
Hemde çooookk yorulduk 😟
Teşekkür ederim canim benim daha kan vermedim bu değer kizidma çıkanı adete 4 kala kanda negatif çıktı adet günü evde test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim kanda çıkmıştı 158 di kızımda şimdi beklemek istiyorum hayirlisi belki vardır belki yoktur erkenden sevinip sonra üzülmek istemiyorum 🥺
En hayırlısı olsun hakkında inşallah canım benim 🙏🏻

Yavru bayram geliyo diye bir zam gelmiş benim kıza kıyafet yetsitremiyorum anam
Ya benim kizda 1. Sinifa gidiyor okuldada forma giymiyolar günlük kiyafetle gidiyolar inanirmisin coook zor oluyor yetismiyor kiyafet bide cabuk gelişen bi cocuk waikikinin outleti varsa yakında oralara bak daha uygun oluyor

Evet bugün de öyleydi 🤦🏻‍♀️
Benimde son hafta hep misafirim vardi iftarda camasir yikama ütü islerim kalmisti benim bugun son güne bi tek onlar kaldi bayramlarda son güne alisveris dahil bisey birakmak psikolojik olarak agirlik yapiyo bana yaa sizede öyle oluyomu 😅 ben herseyi vaktinde sıkışmadan halletmeyi seviyorum sanirim

Goguslerimde benimde bişi yok sadece çok yorgun hissediyorum kendimi sürekli uyumak istiyorum hayirlsii ya şu gibi akıntı olması normal mi gebelikte şeffaf bildiğin su gibi
Bende de uyku hali var ama biraz ramazandan dolayı az uyuyorum muhtemelen ondan. Akıntı konusu da bende de var ama her zaman olduğu kadar öyle ekstra bı çokluk yok. Salı günü ben de test yapacağım bakalım varsa çıkar diye düşünüyorum. Oğluma adete 4 gün kala falan öğrenmiştim.

Benimde son hafta hep misafirim vardi iftarda camasir yikama ütü islerim kalmisti benim bugun son güne bi tek onlar kaldi bayramlarda son güne alisveris dahil bisey birakmak psikolojik olarak agirlik yapiyo bana yaa sizede öyle oluyomu 😅 ben herseyi vaktinde sıkışmadan halletmeyi seviyorum sanirim
Aynen aynen ben de öyle vaktim yok bakım yapacaaamm kendime 🧖:süslü:

Ahhaa evet canım varmış epey ama daha yoğun olmaz ki zaten hafif olması bile harika bence 🤗🤗 bende yorgunluk halsizlik falan yok ama alt karnımde sürekli hafif de olsa basınçlı ağrı var 🧐 regle karşı tek silahımız var o da regl olamamak 😁
Evet sonunda buldum benimde alt karnımda ağrı oluyordu ama kramp mi desem sancı mi desem tanımlayamamistim. Aynen seninde dediğin gibi canim basınçlı aniden giren bir ağrı. Benim en son sabah oldu

3-4 aydir toplamda ugrasiyorum 4 ay bile yok yani düşün ama inanirmisin bende cok yoruldum bu kadar kisa bi süre de hatta bu aksam eşime soyledim neden bilmiyorum ama cok stres yapiyorum yoruldum dedim regl olursam baska doktora gidicem eger baska skntim varsa ki yapisiklik aklima cok takılmaya basladi iyice dedim baksinlar boşuna en azindan olacak diye umutlanmam her ay gün sayip sayisiz test yapmam.. sende ya oluruna birak yada tekrardan bi doktor bul boşa vakit kaybedip hergun gün sayiyorz umudunu kaybetme dedigim gibi yap ona gore yol cizersin ne zamandir istiyodun sen ve kac yasindasin
24 yaşındayım canim 10 aydir olmuyor

Aaaa dur hele bari mayis geçsin öyle neden öyle bir karar aldın bir şey mi oldu yoksa
Ya çok yoruldum gerçekten aylarsir hüsrana uğramaktan çocuk mevzusu benim cok psikolojimi etkiledi sürekli gun sayiyorum belirti ariyorum hep negatif hep negatif çok üzülür oldum o yüzden ara vermek istiyorum olmuyorsa olmasin be dedim artik

Kız noldu hayırdır inşallah nesne böyle bir karar aldım özel değilse paylaşır mısın bizimle 😘
Ayy canım valla biktim aylardır uğraşiyorum o kür bu kür sürekli test gun sayiyorum belirti ariyorum hep negatif cok aşırı yiprandim artik ya olmuyorsa olmasin artik yeter

Back