• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hayırlı sabahlar 🌺 eşim doktor o yüzden doktora cok az gidiyorum hatta bir kez sadece kadın doğuma gittim onda da hormon baktirmaya. Gerek yok gitmene deyip duruyor o da ayrı bir stres unsurum tabi. Çalışmıyorum ev hanımıym ya evde kendime cok uğraş bulurum normalde ama bu konuyu bir türlü aklimdan çıkaramaz oldum. Cocuk öyle aşırı istemiyordum eskiden ama olmayınca takıntı gibi bisey oldu bende. Allah razı olsun bazen düşünüyorum ama bazen de yine diyorum neden olmuyor artik ua
Kuzum stres yapmayın eşini ikna et güzelce tedavinizi olun bu ayıp bişey değil sonucta

Rabbim insallah gonlumuze göre nasip edecek inaniyorum Zorlastiriyo guzellestircekde
Orası öyle de ama insanın gücü kalmıyor bir süre sonra 🤦🏻‍♀️inşallah bu ay kavuşalım artık 🙏🏻
Kızlar bende nisan ayından geldim size birşey sormak istiyorum 1.5 yıldır çocuk düşünüyoruz 3 aydır ovülasyon testi kullanıyorum gebelik elde edemedim son olarak bu ay da az silik şekilde net çizgi gördüm yine ne olur ne olmaz değerlendirdim. yumurtalıklar tam olgunlaşmadan da çatlayabilir mi acaba başına böyle birşey gelen varmı? Birde 27 sinde regl olmam gerekiyordu gecikti fakat 2 gün sonra az birşey leke geldi böyle açık renk pembe afedersiniz sildiğimde de geldi 2 kez bende hasta oldum sandım pet taktım yine az bi leke gelmiş dün bugün birşey gelmedi acaba sökülemiyor muyum yerleşme mi ama yumurtlama da görmedim tam anlamıyla bu şekilde hamile kalan varmı acaba 😔Eki Görüntüle 3059196
Canım yerleşme olabilir bence bir kaç gün sonra gebelik testi yap 🙏🏻
Ayy inşallah bebeğim yaa sevinçlerimizi paylaşalım bu sefer 🙏❤️
Amiiinn İnşallah 🙏🏻

Merhaba hayırlı sabahlar 🌺 eşim doktor o yüzden doktora cok az gidiyorum hatta bir kez sadece kadın doğuma gittim onda da hormon baktirmaya. Gerek yok gitmene deyip duruyor o da ayrı bir stres unsurum tabi. Çalışmıyorum ev hanımıym ya evde kendime cok uğraş bulurum normalde ama bu konuyu bir türlü aklimdan çıkaramaz oldum. Cocuk öyle aşırı istemiyordum eskiden ama olmayınca takıntı gibi bisey oldu bende. Allah razı olsun bazen düşünüyorum ama bazen de yine diyorum neden olmuyor artik ua
Ne güzel işte eşin doktor bilen biri oda sorun yok diyorsa demek yoktur. Benim bir tanidigim var mesela bebeği olmadı hastaneye gitti doktorlar demişti ki yumurtalıkların öyle ki sanki yaşlı bir kadının yumurtaligi gibi açık açık olmazda demişler. Biz halimize şükredelim sadece sabırsız davranıyoruz oysa ki sorun yok ve psikoloji çok etkili bu dönemde. Bence sen yinede dediğim gibi bı uğraş hobi edin eminim kafan dagilacaktir

Ben cok stres yapıyordum bu ay bıraktım istemiyorum bebek falanda. Tedavilik bir problemimiz yok cok şükür canim
Kuzum bizdede ole bişey yok eşimde test verdi sprun yok ama doktor kontrolündeyim bazen yumurtalar gelişmiyor vs eşin sperm testi verdimiki?

İyi bayramlar bu arada günaydın 🌺🌺 galiba bende artık öyle yapacağım olmuyorsa olmasin çünkü gerçekten cok zor bir süreç bu bir yandan her gelen geçen diyor işte sen tembel çıktın yok mu bişey e neyi bekliyorsunuz. Sanki keyfimizden yapmıyorz daha da strese sokuyorlar beni. Benim adet takibimi yapanlar var ya önümüzdeki ay ne zaman olacak diye
İnan bende aynı kendi ailem tembellik yapmayın yapın bi çocuk diyor . Eşimin ailesiyle iftardaydık geçen hafta orda bi kadın kayınpederim kayınlarımın yanında çocuk yokmu cocuk olmuyorsa iyi bi dr bulalım falan diye gülerek konuştu yerin dibine girdim yok henüz düşünmüyoruz gezecez dedim napiyim🤷🏻‍♀️

Orası öyle de ama insanın gücü kalmıyor bir süre sonra 🤦🏻‍♀️inşallah bu ay kavuşalım artık 🙏🏻

Canım yerleşme olabilir bence bir kaç gün sonra gebelik testi yap 🙏🏻

Amiiinn İnşallah 🙏🏻
Bugün kaset test yaptım birşey çıkmadı hala adetim gelmedi belkide sökülemiyorum 1 hafta falan beklerim olmadı kan testi yaptırım :)

Ne güzel işte eşin doktor bilen biri oda sorun yok diyorsa demek yoktur. Benim bir tanidigim var mesela bebeği olmadı hastaneye gitti doktorlar demişti ki yumurtalıkların öyle ki sanki yaşlı bir kadının yumurtaligi gibi açık açık olmazda demişler. Biz halimize şükredelim sadece sabırsız davranıyoruz oysa ki sorun yok ve psikoloji çok etkili bu dönemde. Bence sen yinede dediğim gibi bı uğraş hobi edin eminim kafan dagilacaktir
Ay evet evet ya çok şükür binler şükür olsun bir problem çıkmadı problem benim kafamda galiba. Çok istiyorum diye sürekli bir bekleyiş içine girdim sürekli ovulasyon döneminden sonra gebeyimşim gibi davrandım benim hatam. Bu ay çok fazla umursamayacaksın korunma kararı almıştım ama vazgeçtim ondan da hayırlısı olsun nasipte ne zaman varsa o zaman olur

Kuzum bizdede ole bişey yok eşimde test verdi sprun yok ama doktor kontrolündeyim bazen yumurtalar gelişmiyor vs eşin sperm testi verdimiki?
Evet canım verdi verdi yumurtalarım gelişiyor çatlıyor bunu ovulasyon testinden anlıyoruz LH piki yapıyor. Eşimde de problem çıkmadı canım. Son zamanlar ağır idrar yolu enfeksiyonu geçirdim o da etkilemiş olabilir diye düşünüyoruz. Ben bir de birkaç kez gidip şu orada burada gördüğüm kürleri denedim. İki ay üst üste çörek otu bal tarçın kürünü denedim mesela beni mahvetti. Şükürler gerçekten hormonları çok etkiliyor o yüzden de biraz kendimi zorlaştırılmış olabilirim

İnan bende aynı kendi ailem tembellik yapmayın yapın bi çocuk diyor . Eşimin ailesiyle iftardaydık geçen hafta orda bi kadın kayınpederim kayınlarımın yanında çocuk yokmu cocuk olmuyorsa iyi bi dr bulalım falan diye gülerek konuştu yerin dibine girdim yok henüz düşünmüyoruz gezecez dedim napiyim🤷🏻‍♀️
Ya sanki millete kaldı derdi çocuk olsa ne olacak yani onların eline ne geçecek anlamıyorum. Ay sanki sen doktor bulamıyorsun doktorların kökü kurudu da kendi bulacak sana. Cok sinir oluyorum ya. Kesinlikle öyle ya benim artık düşünmüyorum diyen arkadaşlarım bir bakıyorum patır patır gebe kalıyorlar Ben herkese diyorum düşünüyoruz düşünüyoruz istiyoruz istiyoruz o yüzden benim olmuyor herhalde bende artık kimseye istiyoruz demeyeceğim

Daha yasin küçük dogurganlik seviyen yüksek olur Allahin izniyle 🥰 iyi bayramlar kizlar
İnşallah canım ya dün böyle bir gazla kendi kendimi dolduruşa gelmişim korunma kararı aldım eşime de açıkladım. Ama bu sabah çok şükür daha pozitif uyandın belki de bayramın bir hizmetidir umursamıyorum artık ya ister olsun ister olmasın çok fazla kafama takmayacağımbu konuyu. döngümü de takip etmiyorum zaten ovülasyon testini düzenli ilişkimiz varsa kullanmak sadece stres yaptırıyor bunu doktorlarda söylüyor. O yüzden onuda bıraktım

Back