• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende nisan ayından geldim size birşey sormak istiyorum 1.5 yıldır çocuk düşünüyoruz 3 aydır ovülasyon testi kullanıyorum gebelik elde edemedim son olarak bu ay da az silik şekilde net çizgi gördüm yine ne olur ne olmaz değerlendirdim. yumurtalıklar tam olgunlaşmadan da çatlayabilir mi acaba başına böyle birşey gelen varmı? Birde 27 sinde regl olmam gerekiyordu gecikti fakat 2 gün sonra az birşey leke geldi böyle açık renk pembe afedersiniz sildiğimde de geldi 2 kez bende hasta oldum sandım pet taktım yine az bi leke gelmiş dün bugün birşey gelmedi acaba sökülemiyor muyum yerleşme mi ama yumurtlama da görmedim tam anlamıyla bu şekilde hamile kalan varmı acaba 😔
IMG20220428232746.jpg

Kızlar ya bende sabah ve az önce su gibi akıntı oldu ya sabah bildiğin çarşafa kadar geçti o derece. Az önce de aynı şekilde fitilden de biraz aktı su ile birlikte

Ya benim kizda 1. Sinifa gidiyor okuldada forma giymiyolar günlük kiyafetle gidiyolar inanirmisin coook zor oluyor yetismiyor kiyafet bide cabuk gelişen bi cocuk waikikinin outleti varsa yakında oralara bak daha uygun oluyor
Teşekkür ederim canim benim arastiricam valla hiç dikkat etmedim🤣

Bende de uyku hali var ama biraz ramazandan dolayı az uyuyorum muhtemelen ondan. Akıntı konusu da bende de var ama her zaman olduğu kadar öyle ekstra bı çokluk yok. Salı günü ben de test yapacağım bakalım varsa çıkar diye düşünüyorum. Oğluma adete 4 gün kala falan öğrenmiştim.
İnşallah vardır canım benim 😘

Ayy canım valla biktim aylardır uğraşiyorum o kür bu kür sürekli test gun sayiyorum belirti ariyorum hep negatif cok aşırı yiprandim artik ya olmuyorsa olmasin artik yeter
Böyle düşünme kuzum bende 11 ay boyunca kist sorunları vs derken neler çektim kilo aldım o ilaç bu ilaç derken çok ugslrastim ama olmadı işte dedim napim olmuyorsa olmuyo dedim düşünmeyi bıraktım ve bir baktım ki o ay eşim bana sen hamilesin oruç tutma dediği o ay ben hamile olduğumu öğrendim inancım kalmamıştı şimdi kızım 5 yaşında bu arada sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım bata 5 var eğer olsaydı çıkardı sanırım bu ay yine olmadı öbür test yanılttı demekki beni hayırlısı diyorum napalim vardır Rabbimin bir bildigi sanırım kist gitmedi benden hayırlısı kuzum Allah var gam yok 😘🥰🤲

Herkese hayırlı bayramlar dilerim umarım herkes bu ay hamilelik haberlerini bizimle paylaşır çok şükür her halimize pes etmek yok Rabbime siginip bekleyecez geciktiriyorsa vardır bir bildiği Rabbimin asla isyan etmicez

Eklentiler

• FB_IMG_1651464052852.jpg
    FB_IMG_1651464052852.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 24
Ya çok yoruldum gerçekten aylarsir hüsrana uğramaktan çocuk mevzusu benim cok psikolojimi etkiledi sürekli gun sayiyorum belirti ariyorum hep negatif hep negatif çok üzülür oldum o yüzden ara vermek istiyorum olmuyorsa olmasin be dedim artik
Merhaba canım ya daha çok gençsin bu kadar erken de pes etme ama. Evet yorulmuş olabilirsin ama pes etme. Doktora gidiyorsan her ay git doktoruna onun dışında çok fazla düşünme. Çalışıyor musun bilmiyorum ama sana tavsiyem yapacak biseyler bul kafan dağılsın kurs falan biseyler olabilir. İnsan düşündükce ve tek kaldıkça ha bire düşünüyorda düşünüyor. Allah'ın izniyle olacak ama bu şekilde kendini yıpratırsın. Yıllarca bekleyen insanlar var aşılama tüp bebek denediği halde olmayan insanlar var buna rağmen pes etmiyorlar aklına bunları getir. Herşey güzel olacak inanıyorum 🥰🙂

Böyle düşünme kuzum bende 11 ay boyunca kist sorunları vs derken neler çektim kilo aldım o ilaç bu ilaç derken çok ugslrastim ama olmadı işte dedim napim olmuyorsa olmuyo dedim düşünmeyi bıraktım ve bir baktım ki o ay eşim bana sen hamilesin oruç tutma dediği o ay ben hamile olduğumu öğrendim inancım kalmamıştı şimdi kızım 5 yaşında bu arada sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım bata 5 var eğer olsaydı çıkardı sanırım bu ay yine olmadı öbür test yanılttı demekki beni hayırlısı diyorum napalim vardır Rabbimin bir bildigi sanırım kist gitmedi benden hayırlısı kuzum Allah var gam yok 😘🥰🤲
İyi bayramlar bu arada günaydın 🌺🌺 galiba bende artık öyle yapacağım olmuyorsa olmasin çünkü gerçekten cok zor bir süreç bu bir yandan her gelen geçen diyor işte sen tembel çıktın yok mu bişey e neyi bekliyorsunuz. Sanki keyfimizden yapmıyorz daha da strese sokuyorlar beni. Benim adet takibimi yapanlar var ya önümüzdeki ay ne zaman olacak diye

Geçmiş olsun canim sana da Allah şifa versin. Kismet değilmiş bu ayda senin icin bekleyeceğiz artik cok şükür senin ilk değil o yüzden rahat ol bize göre 🤗

Merhaba canım ya daha çok gençsin bu kadar erken de pes etme ama. Evet yorulmuş olabilirsin ama pes etme. Doktora gidiyorsan her ay git doktoruna onun dışında çok fazla düşünme. Çalışıyor musun bilmiyorum ama sana tavsiyem yapacak biseyler bul kafan dağılsın kurs falan biseyler olabilir. İnsan düşündükce ve tek kaldıkça ha bire düşünüyorda düşünüyor. Allah'ın izniyle olacak ama bu şekilde kendini yıpratırsın. Yıllarca bekleyen insanlar var aşılama tüp bebek denediği halde olmayan insanlar var buna rağmen pes etmiyorlar aklına bunları getir. Herşey güzel olacak inanıyorum 🥰🙂
Merhaba hayırlı sabahlar 🌺 eşim doktor o yüzden doktora cok az gidiyorum hatta bir kez sadece kadın doğuma gittim onda da hormon baktirmaya. Gerek yok gitmene deyip duruyor o da ayrı bir stres unsurum tabi. Çalışmıyorum ev hanımıym ya evde kendime cok uğraş bulurum normalde ama bu konuyu bir türlü aklimdan çıkaramaz oldum. Cocuk öyle aşırı istemiyordum eskiden ama olmayınca takıntı gibi bisey oldu bende. Allah razı olsun bazen düşünüyorum ama bazen de yine diyorum neden olmuyor artik ua

Back