Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adetten önce de akıntım olmaz zaten

Kızlar yaa ama o gün çılgınlık yapıp kan verdiğimde de vardı aynı hassasiyet. Yani HCG biraz yükselince olur ya o ağrı, benim negatifken de vardı
Hiç sıkma canını canım olacak ben inanıyorum
Bebiş olsun artik yaa yorulduk gerckten stres yaptik üzüldük
Hemde çooookk yorulduk
En hayırlısı olsun hakkında inşallah canım benim

Yavru bayram geliyo diye bir zam gelmiş benim kıza kıyafet yetsitremiyorum anam
Ya benim kizda 1. Sinifa gidiyor okuldada forma giymiyolar günlük kiyafetle gidiyolar inanirmisin coook zor oluyor yetismiyor kiyafet bide cabuk gelişen bi cocuk waikikinin outleti varsa yakında oralara bak daha uygun oluyor

Evet bugün de öyleydi
Benimde son hafta hep misafirim vardi iftarda camasir yikama ütü islerim kalmisti benim bugun son güne bi tek onlar kaldi bayramlarda son güne alisveris dahil bisey birakmak psikolojik olarak agirlik yapiyo bana yaa sizede öyle oluyomu ben herseyi vaktinde sıkışmadan halletmeyi seviyorum sanirim

Goguslerimde benimde bişi yok sadece çok yorgun hissediyorum kendimi sürekli uyumak istiyorum hayirlsii ya şu gibi akıntı olması normal mi gebelikte şeffaf bildiğin su gibi
Bende de uyku hali var ama biraz ramazandan dolayı az uyuyorum muhtemelen ondan. Akıntı konusu da bende de var ama her zaman olduğu kadar öyle ekstra bı çokluk yok. Salı günü ben de test yapacağım bakalım varsa çıkar diye düşünüyorum. Oğluma adete 4 gün kala falan öğrenmiştim.

Aynen aynen ben de öyle vaktim yok bakım yapacaaamm kendime

Evet sonunda buldum benimde alt karnımda ağrı oluyordu ama kramp mi desem sancı mi desem tanımlayamamistim. Aynen seninde dediğin gibi canim basınçlı aniden giren bir ağrı. Benim en son sabah oldu

24 yaşındayım canim 10 aydir olmuyor

Aaaa dur hele bari mayis geçsin öyle neden öyle bir karar aldın bir şey mi oldu yoksa
Ya çok yoruldum gerçekten aylarsir hüsrana uğramaktan çocuk mevzusu benim cok psikolojimi etkiledi sürekli gun sayiyorum belirti ariyorum hep negatif hep negatif çok üzülür oldum o yüzden ara vermek istiyorum olmuyorsa olmasin be dedim artik

Kız noldu hayırdır inşallah nesne böyle bir karar aldım özel değilse paylaşır mısın bizimle
Ayy canım valla biktim aylardır uğraşiyorum o kür bu kür sürekli test gun sayiyorum belirti ariyorum hep negatif cok aşırı yiprandim artik ya olmuyorsa olmasin artik yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…