- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #6.361
Hiç sıkma canını canım olacak ben inanıyorumBenim adetten önce de akıntım olmaz zaten
Kızlar yaa ama o gün çılgınlık yapıp kan verdiğimde de vardı aynı hassasiyet. Yani HCG biraz yükselince olur ya o ağrı, benim negatifken de vardı
Hemde çooookk yoruldukBebiş olsun artik yaa yorulduk gerckten stres yaptik üzüldük
En hayırlısı olsun hakkında inşallah canım benimTeşekkür ederim canim benim daha kan vermedim bu değer kizidma çıkanı adete 4 kala kanda negatif çıktı adet günü evde test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim kanda çıkmıştı 158 di kızımda şimdi beklemek istiyorum hayirlisi belki vardır belki yoktur erkenden sevinip sonra üzülmek istemiyorum
Ya benim kizda 1. Sinifa gidiyor okuldada forma giymiyolar günlük kiyafetle gidiyolar inanirmisin coook zor oluyor yetismiyor kiyafet bide cabuk gelişen bi cocuk waikikinin outleti varsa yakında oralara bak daha uygun oluyorYavru bayram geliyo diye bir zam gelmiş benim kıza kıyafet yetsitremiyorum anam
Bizimkilerin de öyleİyi olmuş canım ya. İnşallah hayırlı haberler veririz annelerin bu haberi beklediğine eminim bzimkilerin ilk torun olacak olursa
Benimde son hafta hep misafirim vardi iftarda camasir yikama ütü islerim kalmisti benim bugun son güne bi tek onlar kaldi bayramlarda son güne alisveris dahil bisey birakmak psikolojik olarak agirlik yapiyo bana yaa sizede öyle oluyomuEvet bugün de öyleydi
Rabbim insallah gonlumuze göre nasip edecek inaniyorum Zorlastiriyo guzellestircekdeHiç sıkma canını canım olacak ben inanıyorum
Hemde çooookk yorulduk
En hayırlısı olsun hakkında inşallah canım benim
Bende de uyku hali var ama biraz ramazandan dolayı az uyuyorum muhtemelen ondan. Akıntı konusu da bende de var ama her zaman olduğu kadar öyle ekstra bı çokluk yok. Salı günü ben de test yapacağım bakalım varsa çıkar diye düşünüyorum. Oğluma adete 4 gün kala falan öğrenmiştim.Goguslerimde benimde bişi yok sadece çok yorgun hissediyorum kendimi sürekli uyumak istiyorum hayirlsii ya şu gibi akıntı olması normal mi gebelikte şeffaf bildiğin su gibi
Aynen aynen ben de öyle vaktim yok bakım yapacaaamm kendimeBenimde son hafta hep misafirim vardi iftarda camasir yikama ütü islerim kalmisti benim bugun son güne bi tek onlar kaldi bayramlarda son güne alisveris dahil bisey birakmak psikolojik olarak agirlik yapiyo bana yaa sizede öyle oluyomuben herseyi vaktinde sıkışmadan halletmeyi seviyorum sanirim
Evet sonunda buldum benimde alt karnımda ağrı oluyordu ama kramp mi desem sancı mi desem tanımlayamamistim. Aynen seninde dediğin gibi canim basınçlı aniden giren bir ağrı. Benim en son sabah olduAhhaa evet canım varmış epey ama daha yoğun olmaz ki zaten hafif olması bile harika bencebende yorgunluk halsizlik falan yok ama alt karnımde sürekli hafif de olsa basınçlı ağrı var regle karşı tek silahımız var o da regl olamamak
Ayyy sağlıkla ilerler inşallah hamişliğinAhahaha attim canimmdaha da görürüz çift çizgileri insallh
Senin kaç gün kaldı canım regle??Evet sonunda buldum benimde alt karnımda ağrı oluyordu ama kramp mi desem sancı mi desem tanımlayamamistim. Aynen seninde dediğin gibi canim basınçlı aniden giren bir ağrı. Benim en son sabah oldu
Senin kaç gün kaldı
canım regl
Perşembe yada en geç cuma olmam gerek canımSenin kaç gün kaldı canım regle??
Aynen oğlum da çok istiyor ins bu ay güzel haberler alırızHoşgeldin tekrar canım
Allah bağışlasın MashaAllah.. İnshaAllah olur kardeş gelir oğluna canım.. Bende 33 yaşındayım henüz hiç çocuğum yok bu ayda bakalım bir sürpriz olur mu
Bizimkilerin de öyleinşallah güzel haberlerle seviniriz bu bayram
İnşallah canımBizimkilerin de öyleinşallah güzel haberlerle seviniriz bu bayram
Amin insallh canim darısı senin başına olur insallhAyyy sağlıkla ilerler inşallah hamişliğin
Hani regl sancısı desem daha değil.. benim de 2-3 gündür öyle.. çarşamba da bat.. bu inşallah başka habercidirPerşembe yada en geç cuma olmam gerek canım
24 yaşındayım canim 10 aydir olmuyor3-4 aydir toplamda ugrasiyorum 4 ay bile yok yani düşün ama inanirmisin bende cok yoruldum bu kadar kisa bi süre de hatta bu aksam eşime soyledim neden bilmiyorum ama cok stres yapiyorum yoruldum dedim regl olursam baska doktora gidicem eger baska skntim varsa ki yapisiklik aklima cok takılmaya basladi iyice dedim baksinlar boşuna en azindan olacak diye umutlanmam her ay gün sayip sayisiz test yapmam.. sende ya oluruna birak yada tekrardan bi doktor bul boşa vakit kaybedip hergun gün sayiyorz umudunu kaybetme dedigim gibi yap ona gore yol cizersin ne zamandir istiyodun sen ve kac yasindasin
Ya çok yoruldum gerçekten aylarsir hüsrana uğramaktan çocuk mevzusu benim cok psikolojimi etkiledi sürekli gun sayiyorum belirti ariyorum hep negatif hep negatif çok üzülür oldum o yüzden ara vermek istiyorum olmuyorsa olmasin be dedim artikAaaa dur hele bari mayis geçsin öyle neden öyle bir karar aldın bir şey mi oldu yoksa
Ayy canım valla biktim aylardır uğraşiyorum o kür bu kür sürekli test gun sayiyorum belirti ariyorum hep negatif cok aşırı yiprandim artik ya olmuyorsa olmasin artik yeterKız noldu hayırdır inşallah nesne böyle bir karar aldım özel değilse paylaşır mısın bizimle
Sen kaç yillik evlisinHoşgeldin tekrar canım
Allah bağışlasın MashaAllah.. İnshaAllah olur kardeş gelir oğluna canım.. Bende 33 yaşındayım henüz hiç çocuğum yok bu ayda bakalım bir sürpriz olur mu
Çıkmadı maalesef biraz üzdü beni ama moral bozmak yok adeti bekliyorum önümüzdeki ay bakicazEvet bende silik bir çizgi gördüm.. hadi İnshaAllah vardır bebiş. Haber ver bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?