- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.630
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #6.321
Sağlık olsun canım .. İnshaAllah en kısa zaman da nasib olurMy_Moonlight06 canım ben adet oldum listeden silebilirsin
![Palms up together: light skin tone :palms_up_together_tone1: 🤲🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932-1f3fb.png)
![Hibiscus :hibiscus: 🌺](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f33a.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık olsun canım .. İnshaAllah en kısa zaman da nasib olurMy_Moonlight06 canım ben adet oldum listeden silebilirsin
Bugün bakım etiketlicem canım belki yazarlarBat 1 mayıs olanlar ne durumda acaba listeye baktım kırmızılarıda yok bebişler geliyormu yoksa![]()
My_Moonlight06
Valla öncesini sonrasını bilemem.. memitolar hassas mı hassas.. göreceğiz 3 güneBenim adetten önce de akıntım olmaz zaten
Kızlar yaa ama o gün çılgınlık yapıp kan verdiğimde de vardı aynı hassasiyet. Yani HCG biraz yükselince olur ya o ağrı, benim negatifken de vardı
Merhaba HoşgeldinSelam hanımlar uzun zamandır bir derdim olsun sorunum olsun hep burdayım dir yorumları okurum... dayanamadım ve üye oldum çünkü derdimi sorularımı sorucak insan olmayınca yalnız hissediyor neyse konum şuen son adet tarihim 13 Nisan olabilecek günleri değerlendirdim 22,24, 26 adetime 6 gün kaldı bugün de meraktan erken gebelik testi varmış onu yaptım ama negatif çıktı erkenmi yaptım acaba birazcık evhamlı bir yapım var bir şey yoksa yok olmuyor modundayim şimdiden herkese teşekkürler
![]()
İlk önce kendimi tanitmadim 33 yaşındayım herhalde 30 dan sonra saymayı bıraktım 7 yaşında bir oğlum var bu ayda olmazsa 2 aydır denemeye başladık listeye ekleye bilirsinizMerhaba Hoşgeldin
İyi yapmışsın buraya yazar sorar rahatlarsın en azından... Daha erken canım biraz daha bekle günün gelsin hele ondan sonra bakalım yine teste...
Ne zamandır bebiş bekliyorsun? Snei de ekleyim mi listeye![]()
Hosgeldin canım hayırlı olsun şimdidenİlk önce kendimi tanitmadim 33 yaşındayım herhalde 30 dan sonra saymayı bıraktım 7 yaşında bir oğlum var bu ayda olmazsa 2 aydır denemeye başladık listeye ekleye bilirsiniz![]()
Çok teşekkür ederim cnm umarım hayırlı haberi alırımHosgeldin canım hayırlı olsun şimdiden
Düşünme öyle kendini pis hissettiğin şeyden çocuğun oluyorNormalde iç mimarlık yapıyorum ofisim vardı istanbulda o zaman dekore etmek için gittğim evlerde çok pis şeylerle karşılaşınca böyle bi takıntım oldu kendi mesleğimi bile yapamıyorum artık . Zaten çok zor devlete kapak atabilirsen iyi para kazanıyorsun başka türlü işi senin bulman gerekiyor gibi bişey
Amin amin canım yaAmin canım sağol bebişi yapıştırcam birazdan isminin yanınaAyya sağ salim gelsinler yeterki ya..
Ben birkaç ay korunma kararı aldimEvet ay bosver zaten hic öğrenmehayirli haberler geliyor bugün gruptan cok sevinçliyim heyecanliyim bi yandanda iste sancim var diye gebelik yok diye düşünüyorum üzülüyorum o yuzden amann saglik olsun regl olursamda bu sefer doktor degisikligi yaparim bide baska doktorla görüşürüm…Neyse kalkiyim ev islerini ütüleri halledeyim kac gündür misafirim var iftarda islerim birikti biraz
![]()
Kendine 1 hafta onceden cocuklara 15 gun onceden yapiyorum alisveris cunku cok kalabalik oluyor zaten genelde Waikikiden alıyorum cocuklara aman Allah ım adım atilmiyor son haftaAynen öyle vallaha az önce bayram alışverişinden geldim neden son dakikaya bırakırız anlamam![]()
Neden biseymi oldu kuzuBen birkaç ay korunma kararı aldim![]()
Bebiş olsun artik yaa yorulduk gerckten stres yaptik üzüldükBenim ki adet sancısı canım bide beyaz sarımsı krem gibi akıntım var inşallah bebiştir ya![]()
Kız eşim gitti biraz once aldi tunigi hatasini kabul etmis yeni almislar hatta simdi yirtmacini kapatiyomusAy yok artık o terziyi valla olay cıkartırdım ben![]()
Cok yoruldum aylardir çabalamaktan psikolojik olarak beni cok yipratti bu süreçNeden biseymi oldu kuzu
Adete kaç gün var devamı gelmediyse yerleşme kanaması olabilirKızlar iyi akşamlar kahverengi lekelenmenin üzerinden 2 gün geçti ama bişey yok bende devamı gelmedi
Benim dün kasık ve göğüs sancım vardı canım.. bugün yokBatı 3 mayıs olan kızçeler naptınız belirti falan ne haldesiniz ?