• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım enfeksiyon olabilir ve bu durum bebeğin tutunmasına da engel olabilir yeşil renk iyi değil sen adetinle birlikte dr a git fitil ve ilaç verir belki eşine de kullanması için ilaç verir
Ayenn kuzum randevu aldım bakalım artık ne dicek inşallah çok kötü bi sonuçla dönmem

Ayenn kuzum randevu aldım bakalım artık ne dicek inşallah çok kötü bi sonuçla dönmem
Sanmam hepimizin başına geliyor bu durum tampon günlük ped derken flora bozuluyor ya da eşler bakımına dikkat etmemişse falan. Çiçek gibi olur çıkarsın tedaviden sonra

Sanmam hepimizin başına geliyor bu durum tampon günlük ped derken flora bozuluyor ya da eşler bakımına dikkat etmemişse falan. Çiçek gibi olur çıkarsın tedaviden sonra
Ya ben vajinal duş alıyorum engelleyemiyorum kendimi bu konuda heleki ilişkiden sonra sabahı bile beklememeden duş alıp defalarca kez sabunla yıkıyorum 🥺🥺 kaç kez engellemeye caliştim kendimi olmuyor pis gibi hissediyorum biraz titizlik problemim var evde de aynı sırf bunu yenmek için işe girmeyi düşünüyorum sanki herşey pis gibi gelmeye başladı 1 haftadır ev temizleyip günlük duş alıyorum bebiş gelmezse kafayı yicem bu şekilde ilerlersem😂😂

Normalde iç mimarlık yapıyorum ofisim vardı istanbulda o zaman dekore etmek için gittğim evlerde çok pis şeylerle karşılaşınca böyle bi takıntım oldu kendi mesleğimi bile yapamıyorum artık . Zaten çok zor devlete kapak atabilirsen iyi para kazanıyorsun başka türlü işi senin bulman gerekiyor gibi bişey
Ya ben vajinal duş alıyorum engelleyemiyorum kendimi bu konuda heleki ilişkiden sonra sabahı bile beklememeden duş alıp defalarca kez sabunla yıkıyorum 🥺🥺 kaç kez engellemeye caliştim kendimi olmuyor pis gibi hissediyorum biraz titizlik problemim var evde de aynı sırf bunu yenmek için işe girmeyi düşünüyorum sanki herşey pis gibi gelmeye başladı 1 haftadır ev temizleyip günlük duş alıyorum bebiş gelmezse kafayı yicem bu şekilde ilerlersem😂😂

Kız versene yazık günah adama 😂😂

Kız az önce sağ tarafımda sadece bir noktaya bir ağrı girdi başıma ilk kez böyle bişe geliyor yoksa bu bir işaret mi 😮

Canım bende var ama her ay adetten 1 hafta 10 gün önce gelen akıntı bende çok güvenemiyorum 🤷🏻‍♀️
Benim adetten önce de akıntım olmaz zaten 😔
Kız meme ucunda hassasiyet varsa kesin hamilelik 🤭🤭 bende suanlık akıntı ve mide yanması var ay geçsin artık günler ya

Geliiyooreee dındın dındın dındın 🤗🤗🤗
Kızlar yaa ama o gün çılgınlık yapıp kan verdiğimde de vardı aynı hassasiyet. Yani HCG biraz yükselince olur ya o ağrı, benim negatifken de vardı

Selam hanımlar uzun zamandır bir derdim olsun sorunum olsun hep burdayım dir yorumları okurum... dayanamadım ve üye oldum çünkü derdimi sorularımı sorucak insan olmayınca yalnız hissediyor neyse konum şu 😂 en son adet tarihim 13 Nisan olabilecek günleri değerlendirdim 22,24, 26 adetime 6 gün kaldı bugün de meraktan erken gebelik testi varmış onu yaptım ama negatif çıktı erkenmi yaptım acaba birazcık evhamlı bir yapım var bir şey yoksa yok olmuyor modundayim şimdiden herkese teşekkürler 🥰

Back