• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir tabi.. fazla bile olabilir, sende polikistik over var mı?
Polikistik görünüm var demişlerdi eskiden. Fazla yumurtam varmış. Ama önceki değerlerimde fsh/lh oranım iyiydi. Dün kan verdim. Sonuçları bekliyorum. Ultrasona da girdim gebelik görülmedi ama hala adet olamadım 11 gün geçti ve adet olcakmış gibi belim göğüslerim ağrıyo. Doktor kanda da bakalım gebelik var mı diye hem değerlerine bakarız dedi. Umutlanmak istemiyorum:((

Polikistik görünüm var demişlerdi eskiden. Fazla yumurtam varmış. Ama önceki değerlerimde fsh/lh oranım iyiydi. Dün kan verdim. Sonuçları bekliyorum. Ultrasona da girdim gebelik görülmedi ama hala adet olamadım 11 gün geçti ve adet olcakmış gibi belim göğüslerim ağrıyo. Doktor kanda da bakalım gebelik var mı diye hem değerlerine bakarız dedi. Umutlanmak istemiyorum:KK43:(
İyi yapmışsın kan vermekle varsa çıkar mutlaka bukadar gecikmeye .. bence .. umutlanma tabi sonradan kötü oluyor kendini sen hazrila iyi çıkarsa zaten güzel hayirlsi hakkında canım

Back