- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.658
- 128
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #6.021
KesinlikleeUzatmaman iyi olmuş canım. Can çıkar huy çıkmaz derler sen arada dürteceksin demek ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KesinlikleeUzatmaman iyi olmuş canım. Can çıkar huy çıkmaz derler sen arada dürteceksin demek ki
İnşallahYinede bekleyin belki yerleşmedir
Off vala bende bu ay umutlu değilim diyorum ama belirti arayıp duruyorum yine de. Üzülme canım üzüldükçe süreci uzatıyoruz sanki dua edelimBi an umutlanmadım değil ama yoğun olması üzdü
Hayırlısıyla Allah nasip etsin inşallah bizeOff vala bende bu ay umutlu değilim diyorum ama belirti arayıp duruyorum yine de. Üzülme canım üzüldükçe süreci uzatıyoruz sanki dua edelim
Amin inşallahHayırlısıyla Allah nasip etsin inşallah bize
Evet canım gebelikte olur ayirdirrrrr beaaa ?Hayırlı iftarlar bayanlar
Bu kimyasal gebelik mide bulantısı yada yanması yaparmı bi bilginiz varmı
Hadi bakammmAkıntıyı gördüm ve bugünü değerlendirdik haydi hayırlısı olsun
Bende birinde yapmıştı canım değerim 100lerdeyken sonra geçtiHayırlı iftarlar bayanlar
Bu kimyasal gebelik mide bulantısı yada yanması yaparmı bi bilginiz varmı
Peki 1 ay içinde 2 kez yumurtlama olabilir mi ? Konu hakkında bilgisi olan var mıİnshaAllah çıkar diyelim önce belli olmaz ama cikmazsada yola devam pes etmek yok
Olabilir tabi.. fazla bile olabilir, sende polikistik over var mı?Peki 1 ay içinde 2 kez yumurtlama olabilir mi ? Konu hakkında bilgisi olan var mı
Tabikide olur canım her yumurta eşit şekilde büyüyp çatlamıyor kimisi erken gelişip çatlar kimisi sonrada olabilirPeki 1 ay içinde 2 kez yumurtlama olabilir mi ? Konu hakkında bilgisi olan var mı
Bendede senin gibi hafif amaKızlar bende bel agrısı var suanlık gögüslerim cok hafif acıyo o kadar
Polikistik görünüm var demişlerdi eskiden. Fazla yumurtam varmış. Ama önceki değerlerimde fsh/lh oranım iyiydi. Dün kan verdim. Sonuçları bekliyorum. Ultrasona da girdim gebelik görülmedi ama hala adet olamadım 11 gün geçti ve adet olcakmış gibi belim göğüslerim ağrıyo. Doktor kanda da bakalım gebelik var mı diye hem değerlerine bakarız dedi. Umutlanmak istemiyorum(Olabilir tabi.. fazla bile olabilir, sende polikistik over var mı?
İyi yapmışsın kan vermekle varsa çıkar mutlaka bukadar gecikmeye .. bence .. umutlanma tabi sonradan kötü oluyor kendini sen hazrila iyi çıkarsa zaten güzel hayirlsi hakkında canımPolikistik görünüm var demişlerdi eskiden. Fazla yumurtam varmış. Ama önceki değerlerimde fsh/lh oranım iyiydi. Dün kan verdim. Sonuçları bekliyorum. Ultrasona da girdim gebelik görülmedi ama hala adet olamadım 11 gün geçti ve adet olcakmış gibi belim göğüslerim ağrıyo. Doktor kanda da bakalım gebelik var mı diye hem değerlerine bakarız dedi. Umutlanmak istemiyorum(
Evet adeta ay gibi geliyorSu son 3-4 gün geçmiyor yav pff
Teşekkür ederim canımİyi yapmışsın kan vermekle varsa çıkar mutlaka bukadar gecikmeye .. bence .. umutlanma tabi sonradan kötü oluyor kendini sen hazrila iyi çıkarsa zaten güzel hayirlsi hakkında canım
Kuzu ben dün regl oldumOlabilir tabi.. fazla bile olabilir, sende polikistik over var mı?
Üzülme kuzum... Hem ben ne yazmışım Mayıs ayı için umutluyum yazmışım demekki mayis hepimizin ayı olacak hayırlısı ise olsunKuzu ben dün regl oldum
Sat 30nisan / Bat 28mayis
Kötü ya limonun varza bol bol limonlu su içip wc gitmen lazimSuda icemiyorum ya oructan sanirim ondan kaynakli ama fena zonkluyor yani