- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #6.041
Değişiyor ya ilk haftadan olanda var 3 4 haftalarda da ama genelde 10. Günden sonraErken olmuyor mu tam bilmiyorum ne zaman olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değişiyor ya ilk haftadan olanda var 3 4 haftalarda da ama genelde 10. Günden sonraErken olmuyor mu tam bilmiyorum ne zaman olur
Ben uyusam bir daha kalkamam sabaha kadar heraldeİftar sonrası azıcık uyu kalk o zaman daha enerjik oluyor insan
Kocana kitle o görevi Benimki asla uyutmaz kalk çay içicez diye diye uyandırıyoBen uyusam bir daha kalkamam sabaha kadar heralde
Benimki de hic uyandirmaz saatlerce yatarimKocana kitle o görevi Benimki asla uyutmaz kalk çay içicez diye diye uyandırıyo
Kızlar size bir resim Atacan daha önce hiç çıkmadı böyle ilk defa çıktı silik bir cizgia va rhep soktum kasetiGebelik mi ki inşallah
Ben gördüm canım var bayağı yarın koş test ver netleşsin çifte bayram olsunKızlar size bir resim Atacan daha önce hiç çıkmadı böyle ilk defa çıktı silik bir cizgia va rhep soktum kaseti
Kaç dakikada çıktıBen barış görüyorum elim ayağım titriyor şuan bu hiç olmadı bana
Yok kız Batı beklicem daha 6 gün varBen gördüm canım var bayağı yarın koş test ver netleşsin çifte bayram olsun
Hemen çıktı saskinimmmm hiç olmaz bu bende yoksa yoktur yani kimyasalda bile çıkmadı dusun bak bide buna işaretledim daha erken bence ya kan için sevinemiyorum bile döndüm kaldimKaç dakikada çıktı
Canim sanki var gibi farkli ışıkta da ceksene belki daha belli olurKızlar size bir resim Atacan daha önce hiç çıkmadı böyle ilk defa çıktı silik bir cizgia va rhep soktum kaseti
Dün yolladığında görememiştim tatlım ama bunda bariz gölge görüyorum inşallah bebeğin seninledirBen barış görüyorum elim ayağım titriyor şuan bu hiç olmadı bana
Var ya basbayağı bence kan ver yarin hic bekleme cikmis isteHemen çıktı saskinimmmm hiç olmaz bu bende yoksa yoktur yani kimyasalda bile çıkmadı dusun bak bide buna işaretledim daha erken bence ya kan için sevinemiyorum bile döndüm kaldim
Bekleme koş koşYok kız Batı beklicem daha 6 gün var
Kız korkuyorum ya yoksa diye ya yanimtirsa diye bayram geçsin bat 7 Mayıs elimde bir test daha var tekrarladım yine 3 gün sonra falan titriyorum şuan elim ayağım bzu gibi olduVar ya basbayağı bence kan ver yarin hic bekleme cikmis iste
Çubukta çıktıysa kanda yükselmistir önce kanda çıkıyor bence bekleme ben olsam dayanamazdim ,Kız korkuyorum ya yoksa diye ya yanimtirsa diye bayram geçsin bat 7 Mayıs elimde bir test daha var tekrarladım yine 3 gün sonra falan titriyorum şuan elim ayağım bzu gibi oldu
Hahahaah işte kötü tecrübe yaşayınca cesaret edemiyorumÇubukta çıktıysa kanda yükselmistir önce kanda çıkıyor bence bekleme ben olsam dayanamazdim ,
Diğer attığında farketmedim ama bunda gördüm canım. Hayırlı olsunHemen çıktı saskinimmmm hiç olmaz bu bende yoksa yoktur yani kimyasalda bile çıkmadı dusun bak bide buna işaretledim daha erken bence ya kan için sevinemiyorum bile döndüm kaldim