• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzummmmm ben cok bakamadım size bu aralar valla. Döngü günü ne başladım 28 ci gün bugun 32 e kadar vakit var ins bakalım çok bi
Umur yok ama Allahınn işi de belli olmaz belirti olarak akıntı var memelerim kaşınıyordu o geçti ayaklarım şişmiş ama oda ayak da kalmak dan sanırım sol ve sağ da ödem olmuş öyle yanı okun haricinde belirti yol bugın adet belirtisi de olmadı carsambaya kadar oldjm oldum eğer adet olmazsam vardır bi Hikmet eşimin de 8 Mayıs doğum günü siz düşünün bide 😍😍😍
Ahh canimm isnhaAllah bebiş seninledir .. Beraberce seviniriz.. 😍

Ben de emin değilim çokta umursamıyorum vallah hiç dinlemiyorum kendimi başka şeylerle ilgileniyorum 😁

Öncelikle başınız sağ olsun 🙂 bende sizinle yaşıtım ayrıca konyaliyim umarım mayıs ayı hepimiz için umutlu olur 🥰bende asker esiyim gurbetteyim ailemden uzak
Ahhh bir ponçik daha 😍 benim de snin yaşında kız kardeşim var da o yüzden benimsedim sizleri 🥰🥰🥰

kızlar 3 oldunuz 1fafeyla 1fafeyla T tugcecik 😁😁🥰🥰

Ben makale okudum birkaç yerde
Oruç besini keserek nefse hakim olmak sonuçta
Fitil damla tarzı şeyler de besin değil vücut beslenmiyor böylece orucu bozacak birşey yok
Bu bana mantıklı geldi ve oruç tutuyorum fitili de kullanıyorum
Bozar diyenler neye dayanarak diyorlar merak ettim doğrusu
Bilinçsiz ani bir şekilde orucu unutup su içtiğinde bile bilinçsiz yaptığın için orucun bozulmuyor düşün. Fitil nasıl bozabilir serum almak bozar ancak
Haklısın canım bende öyle düşünüyorum ama hocalardan duyunca bi bildikleri vardır dedim eşimde sağlıklı beslen bu aşamada sonra tutarsın kazasını dedi bende tutmadım artık. Rabbim affetsin inşallah kazasını tutacağım

Bilemiyorum canım ama özel hastaneyse belki de o yüzden maalesef bazıları bilerek süreci uzatıyor pardan dolayı
Yok devlet hastanesi kuzum bende anlamadım ki neden böyle bişi yaptı gün boyu uzayan akıntım devam ediyor şeffaf bir akıntı ara ara iğne ucu sızlama oluyo kasiklarda adet olcakmiscasina bı ağrı gelip gidiyo göğüs uçları yeni karincalaniyo valla heran herşey olabilir galiba

Back