- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #5.981
Benim koca nöbetteOhh mis bende kocamla kaçamak yaptık çay kahve tatlı yedik dönüyoz valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim koca nöbetteOhh mis bende kocamla kaçamak yaptık çay kahve tatlı yedik dönüyoz valla
Bi gelsin zaten neler yapcam daha benAhh bebişlerimize okutalım ilerde bunları sizin için neler yaptık diye
Yok kuzum çatlatma iğnesi 7. GünümGebelik cikti miii
Yerlesmedir insallah
Ahh canimm isnhaAllah bebiş seninledir .. Beraberce seviniriz..Kuzummmmm ben cok bakamadım size bu aralar valla. Döngü günü ne başladım 28 ci gün bugun 32 e kadar vakit var ins bakalım çok bi
Umur yok ama Allahınn işi de belli olmaz belirti olarak akıntı var memelerim kaşınıyordu o geçti ayaklarım şişmiş ama oda ayak da kalmak dan sanırım sol ve sağ da ödem olmuş öyle yanı okun haricinde belirti yol bugın adet belirtisi de olmadı carsambaya kadar oldjm oldum eğer adet olmazsam vardır bi Hikmet eşimin de 8 Mayıs doğum günü siz düşünün bide
Ayy en sevdiğim bende camı açtım sesini dinliyorum ❤Hayırlı akşamlar elimde çay yağmuru seyrediyorm
Isıralım onlarııııBi gelsin zaten neler yapcam daha ben
Soğuk soğukAyy en sevdiğim bende camı açtım sesini dinliyorum ❤
+1Ovulasyona kadar milletik belirtilerini okuyup eh bunlar da hep adet belirtisidir diyorum. Yumurtlamadan sonrada kizlar bu belirti mi bu belirti mi diye hep yazıyorum Allah'ım affet
Yerleşmeyi de görürsn innnsssaaallllaaahYok kuzum çatlatma iğnesi 7. Günüm
İnsallah kuzum hepimiz kalalım ins bu ay bebişlerimiz gelsinYerleşmeyi de görürsn innnsssaaallllaaah
Her ay diyorum ki artik yumurtlama umrumda değil belirti de okumayacagm suan da öyle 3 gün sonra yumurtlama geçsin bi sonra bakalim bu artistik devam edecek mi+1
Sen ben olabilirsin
Yaarin Mayıs a geçiyoruz inşallah yeni ay umut olur hepimize. Bence yeni karar alalim artik gebelikle ilgili negatif hic bisey konuşmayalımİnsallah kuzum hepimiz kalalım ins bu ay bebişlerimiz gelsin
Haklısın canım bende öyle düşünüyorum ama hocalardan duyunca bi bildikleri vardır dedim eşimde sağlıklı beslen bu aşamada sonra tutarsın kazasını dedi bende tutmadım artık. Rabbim affetsin inşallah kazasını tutacağımBen makale okudum birkaç yerde
Oruç besini keserek nefse hakim olmak sonuçta
Fitil damla tarzı şeyler de besin değil vücut beslenmiyor böylece orucu bozacak birşey yok
Bu bana mantıklı geldi ve oruç tutuyorum fitili de kullanıyorum
Bozar diyenler neye dayanarak diyorlar merak ettim doğrusu
Bilinçsiz ani bir şekilde orucu unutup su içtiğinde bile bilinçsiz yaptığın için orucun bozulmuyor düşün. Fitil nasıl bozabilir serum almak bozar ancak
Yok devlet hastanesi kuzum bende anlamadım ki neden böyle bişi yaptı gün boyu uzayan akıntım devam ediyor şeffaf bir akıntı ara ara iğne ucu sızlama oluyo kasiklarda adet olcakmiscasina bı ağrı gelip gidiyo göğüs uçları yeni karincalaniyo valla heran herşey olabilir galibaBilemiyorum canım ama özel hastaneyse belki de o yüzden maalesef bazıları bilerek süreci uzatıyor pardan dolayı
Bende elektrikler gitmişken kocamı tenhada sıkıştırdım alacağımı almanın haklı gururuyla uzanıyorum
Hahahah sesli güldüm bende ya misafurde var içerde
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımHaklısın canım bende öyle düşünüyorum ama hocalardan duyunca bi bildikleri vardır dedim eşimde sağlıklı beslen bu aşamada sonra tutarsın kazasını dedi bende tutmadım artık. Rabbim affetsin inşallah kazasını tutacağım