- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.630
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #6.001
Yerleşme kanaması olamsini umu ediyorum canım İnshaAllah öyledir mümkün yaniKızlar normalde bat tarihim 7-8 mayıs bugun az bi kanamam oldu neden olabilir ki ağrım sızım yok hiç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerleşme kanaması olamsini umu ediyorum canım İnshaAllah öyledir mümkün yaniKızlar normalde bat tarihim 7-8 mayıs bugun az bi kanamam oldu neden olabilir ki ağrım sızım yok hiç
Ooooooo güzel guzellllOoo beybi, severiz pembişi inşallah hayırlı bir sinyaldir
Benim de mememe sancı girdi bugün bir çok kez ama keskin bir damar sancısı gibi acıttı.. bu arada asla regl öncesi sonrası memem büyümez ağrımaz sancımaz hassaslaşmaz zaten minnacıklar şaşırdım
Gebelik mi ki inşallahYani iç çamaşırında bile o akıntı var bu neyden olabilirkiiiii
Ayyy bebeğim insallah bebişttendir yaa insallahhhhUfak bi heyecan yaşadım akşam akşam
Peçeteye pembe leke geldiiğ
Ya aşılama dan kalan kandır desem bu gün 4.gün o zamandan kalan olsa pembe olmazdı diye düşünüyorum. Çünkü en son dün akşam akıntı ile karışık kahverengi akıntı geldi onun aşılama esnasındaki zorlamadan olduğunu düşünüyorum. Ama bu akşam pembe olması beni bi heyecanlandırdı. Ama daha 4. Gün erken olur sevinmek için dimi?
@Random3 @ad000 S sultansultan90 My_Moonlight06 ve diğer kızlaarr
Bide bu gün evi süpürüyordum pufun arka kısmına süpürgenin başlığı sığmadı bende pufu çekmek yerine başlığı çıkardım eğildim kasığıma bir ağrı saplandı koltuğa zor oturdum..
Asla etmiyorHer ay diyorum ki artik yumurtlama umrumda değil belirti de okumayacagm suan da öyle 3 gün sonra yumurtlama geçsin bi sonra bakalim bu artistik devam edecek mi
Aminnn inşallah yaaa ❤Ayyy bebeğim insallah bebişttendir yaa insallahhhh
Kızzz allah seni ahajaja romantizmin doruklarına çıktınız desene ajsjdjdBende elektrikler gitmişken kocamı tenhada sıkıştırdım alacağımı almanın haklı gururuyla uzanıyorum
Ayy iftar sonrasi benim hiç halim kalmıyor hantallasiyorumKızzz allah seni ahajaja romantizmin doruklarına çıktınız desene ajsjdjd
Ayy inşallah iye değildir ya bende geçen ay geçirdim ağrısı çok kötüKizlar sol tarafimda batma sanci var idrar yolu enfeksiyonu gibi rahimde oluyor sanki resmen agri yapiyo ya su icemiyorum ya ondan galiba
Kiz ben haşladım onu suan cok iyi askim diye dolaniyo pesimde ben cok ilgi seven bi kadin degilim ama surat yapan insana sinir olurumO da yorgun geliyordur işte sıkıntısı oluyordur ne bileyim biz de neticede her an boncuk dağıtmıyoruz belki sen de hassassın ve ekstra ilgi bekliyorsun. Eşin düzen seviyor o zaman valla bazen bana benimki de şu niye burda değil diyor benim yapabildiğim bu gel sen yap diyorum yatıyor aşağı napalım yani olduğu kadar şu Ramazan çıksın bi hayırlısıyla bayram girsin şenlenirsiniz
Hemde ne çıkma kocam güldürüyor dokunduğu yerleri söylüyor kol bacak memeee deyince beni bi gülme tuttiKızzz allah seni ahajaja romantizmin doruklarına çıktınız desene ajsjdjd
Suda icemiyorum ya oructan sanirim ondan kaynakli ama fena zonkluyor yaniAyy inşallah iye değildir ya bende geçen ay geçirdim ağrısı çok kötü
İftar sonrası azıcık uyu kalk o zaman daha enerjik oluyor insanAyy iftar sonrasi benim hiç halim kalmıyor hantallasiyorum
Çok erken değil mi? Koyu kırmızı ve yoğun geldiYerleşme kanaması olabilir mi renk nasıldı
Erken olmuyor mu tam bilmiyorum ne zaman olurYerlesmedir insallah
Adete 8 gün kalaya kadar olabilir diye okumuştum yerleşme kanaması. Kırmızı ve yoğunsa zaten değildir.Çok erken değil mi? Koyu kırmızı ve yoğun geldi
Bi an umutlanmadım değil ama yoğun olması üzdüAdete 8 gün kalaya kadar olabilir diye okumuştum yerleşme kanaması. Kırmızı ve yoğunsa zaten değildir.
Yinede bekleyin belki yerleşmedirAdete 8 gün kalaya kadar olabilir diye okumuştum yerleşme kanaması. Kırmızı ve yoğunsa zaten değildir.
Uzatmaman iyi olmuş canım. Can çıkar huy çıkmaz derler sen arada dürteceksin demek kiKiz ben haşladım onu suan cok iyi askim diye dolaniyo pesimde ben cok ilgi seven bi kadin degilim ama surat yapan insana sinir olurum