• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo beybi, severiz pembişi inşallah hayırlı bir sinyaldir 🌸
Benim de mememe sancı girdi bugün bir çok kez ama keskin bir damar sancısı gibi acıttı.. bu arada asla regl öncesi sonrası memem büyümez ağrımaz sancımaz hassaslaşmaz zaten minnacıklar 😅😅😅 şaşırdım
Ooooooo güzel guzellll 😁😁😁

Ufak bi heyecan yaşadım akşam akşam🤭
Peçeteye pembe leke geldiiğ🙈
Ya aşılama dan kalan kandır desem bu gün 4.gün o zamandan kalan olsa pembe olmazdı diye düşünüyorum. Çünkü en son dün akşam akıntı ile karışık kahverengi akıntı geldi onun aşılama esnasındaki zorlamadan olduğunu düşünüyorum. Ama bu akşam pembe olması beni bi heyecanlandırdı. Ama daha 4. Gün erken olur sevinmek için dimi?
@Random3 @ad000 S sultansultan90 My_Moonlight06 My_Moonlight06 ve diğer kızlaarr
Bide bu gün evi süpürüyordum pufun arka kısmına süpürgenin başlığı sığmadı bende pufu çekmek yerine başlığı çıkardım eğildim kasığıma bir ağrı saplandı koltuğa zor oturdum..
Ayyy bebeğim insallah bebişttendir yaa insallahhhh

O da yorgun geliyordur işte sıkıntısı oluyordur ne bileyim biz de neticede her an boncuk dağıtmıyoruz 🤭 belki sen de hassassın ve ekstra ilgi bekliyorsun. Eşin düzen seviyor o zaman valla bazen bana benimki de şu niye burda değil diyor benim yapabildiğim bu gel sen yap diyorum yatıyor aşağı napalım yani olduğu kadar şu Ramazan çıksın bi hayırlısıyla bayram girsin şenlenirsiniz
Kiz ben haşladım onu suan cok iyi askim diye dolaniyo pesimde ben cok ilgi seven bi kadin degilim ama surat yapan insana sinir olurum 🙄

Back