- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #6.061
İnşallah vardır ya ama benim erken gebelik testlerimde dahi kuruma çizgisi bile cikmadi hic ciksiysa vardir biseylerHahahaah işte kötü tecrübe yaşayınca cesaret edemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah vardır ya ama benim erken gebelik testlerimde dahi kuruma çizgisi bile cikmadi hic ciksiysa vardir biseylerHahahaah işte kötü tecrübe yaşayınca cesaret edemiyorum
İlk bebismiHahahaah işte kötü tecrübe yaşayınca cesaret edemiyorum
Ağzımızı bal yesin göbeğinizi bebiş tekmiklesin hepimizin Hemi kızlar içimde tuhaf tuhaf şeyler oluyo bugün daha yumurta akı gibi akıntı geliyo haydi hayırlısı yav Allah'ım eğer varsa bebek bana güzel doğum gün hediyesi olacakDün yolladığında görememiştim tatlım ama bunda bariz gölge görüyorum inşallah bebeğin seninledir
Oyyy ağzını bal yeisn Allah'ım ins vardır bebiş hayal kirikligim çok kist vardı geçen ay kisttende böyle bişi cikarmi testte bilmiyorum şuan saçma sapan şeyler düşünüyorumİnşallah vardır ya ama benim erken gebelik testlerimde dahi kuruma çizgisi bile cikmadi hic ciksiysa vardir biseyler
Kuzum inan bende sasiridm testten şüphe ettim bata 6 kala bu çıkmaz di olmasa demi yani elimde son bir test kaldı 3 kala yapayim eğer çıkarsa kan vereyim diyorum yoksa uzulecemDiğer attığında farketmedim ama bunda gördüm canım. Hayırlı olsun
2ci kızım 5 yaşında 7 yıllık evliyim kızımın çevrenin baskisi üzerine 2ciyi düşünüyorum deniyorum geçen ay spiral çıkardım hemen kist oldu bende bu ay olur mu olmaz mı diye bekledim umudum da yoktu açıkçasıİlk bebismi
Bencede olmasa çıkmazdı pek bişey kalmamış zaten adetine canım. Valla bekleyebiliyorsan bekle canım dediğin gibi yap ama ben olsam herhalde dayanamazdımKuzum inan bende sasiridm testten şüphe ettim bata 6 kala bu çıkmaz di olmasa demi yani elimde son bir test kaldı 3 kala yapayim eğer çıkarsa kan vereyim diyorum yoksa uzulecem
Kız bende dayanamıyorum ama görümcem daha yeni ikiz bebeklerini kaybetti 4 buçuk aylık erken doğum oldu ve bizdeler yani bayramda evlerine gidecekler ancak öyle bakma şansım olacak çok zor bir süreç geçirdi her anind ayaninda oldum şimdi utancımdan nasıl gidiyim bırakamıyorum işteBencede olmasa çıkmazdı pek bişey kalmamış zaten adetine canım. Valla bekleyebiliyorsan bekle canım dediğin gibi yap ama ben olsam herhalde dayanamazdım
Hadi inşallah kuzum Allah bu çizgileri hergün daha koyu görmeyi nasip etsinAğzımızı bal yesin göbeğinizi bebiş tekmiklesin hepimizin Hemi kızlar içimde tuhaf tuhaf şeyler oluyo bugün daha yumurta akı gibi akıntı geliyo haydi hayırlısı yav Allah'ım eğer varsa bebek bana güzel doğum gün hediyesi olacak
Vallahi ben de gördüm ama bata daha çok varmış bir test daha yapsaniza insallah vardırBurda bişi görüyor musunuz
Amin canım benim çok teşekkür ederim herkese nasip olsun bu koyulurlar bebislerHadi inşallah kuzum Allah bu çizgileri hergün daha koyu görmeyi nasip etsin
Hahahah ayy canım yalnişlikla olmuş demekki ben koymadım bilerek demeki başkasına yaparken oldu İnshaAllah yanlışlikla biri silmemisimdir duzletyeim hemen kusura bakma canımMy_Moonlight06 kuzum tabloda benim yanıma bebiş koymuşsun ay bi an kendimden şüphe ettim hoşuma da gitmedi değil ama gebe değilim yaa büyük ihtimalle icine mi doğdu yoksa yumurtlama günlerimi kaçırdığım için hiç beklemiyorum o yüzden gruba da pek bakmıyorum açıkçası şimdi gebe var mi diye bakınca gördüm
Bata 3 kala yapayim diyorum sabredecem mecburVallahi ben de gördüm ama bata daha çok varmış bir test daha yapsaniza insallah vardır
Inşallah kuzum yaa yok diye o kadar rahatım ki bi de sürpriz yapsa nasi güzel olurHahahah ayy canım yalnişlikla olmuş demekki ben koymadım bilerek demeki başkasına yaparken oldu İnshaAllah yanlışlikla biri silmemisimdir duzletyeim hemen kusura bakma canım
Ay hadi İnshaAllah bebiş gelir
İnşallah olur o sürprizInşallah kuzum yaa yok diye o kadar rahatım ki bi de sürpriz yapsa nasi güzel olur
Bakalım kaldı 2 günİnşallah olur o sürpriz
Ay insallahhh vardır kız hepimiz içinde mucizesini öğrenenler olalımBakalım kaldı 2 gün
Ben de sana bezer bir durumdayim yok diyemem ama var hiç diyememInşallah kuzum yaa yok diye o kadar rahatım ki bi de sürpriz yapsa nasi güzel olur