- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 248
- 30
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #5.461
Hangimiz normaliz ki zaten kafalar duman oldu hepimizin hayır hasta olacaz bı tarafımızı usutecez az kaldışampuan dayanmaz oldu herkeseAy benim kafa yandı yemin ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangimiz normaliz ki zaten kafalar duman oldu hepimizin hayır hasta olacaz bı tarafımızı usutecez az kaldışampuan dayanmaz oldu herkeseAy benim kafa yandı yemin ederim
Hgc testim şimdi çıktı
Rabbim en kısa zamanda nasib etsin İnshaAllah canim.. Allah bağışlasın evladınıMerhaba evet olursa ikinci olucak Rabbim hayırlısını versin inşaallah.Bugun test yaptım dayanamadım bir hafta var aslında cikmiycani bile bile yaptım sonuç negatif tabi.tekrar Mayıs 6dan sonra yaparım artık kesin emin olmak için.
Ayyy hadi hayırlı olsun yav çok sevindimHgc testim şimdi çıktı 123 hamilemiyim kızlar
Ahh inşallah canım hiç birşey anlamaz olduk zaten dün akıntım başladı benimde geç yumurtlama ihtimalini düşünerek değerlendirdim. Gögüslerimin uçları sızlıyor birde başka belirti yok.Birde bel ağrım var adet olucam sanırım diyorum. Bir yandan da kabızlık çekiyorım bende ibs var 8 aydır bi ishal durumu yaşıyorum neden kabız oldum anlamadım. Dediğin gibi şu günler bi geçse Rabbim yüzümüzü bir güldürse :)
Evet canım hamilesin tebriklerMerhaba benim testim şimdi çıktı hgc 123 diyot hamilemiyim acaba
Geçen sene Nisan ayında aynı durumu ben yaşamıştım. Vefatlar vs yaşamıştık sanırım strestendi 10 gün geçtiğinde gitmiştim doktora yumurtam catlamamis öylece duruyorduKizlar lütfen bana bi fikir verin o kdr stresteyim ki. Bat üzerinden 3 gün geçti hala adet olmadım. Ama yaptığım hem erken hem normal gebelik testleru negatif cikiyor. Normalde de adet döngum çok düzenlidir. Sizce neden olabilir bu durum
Silik değil baya baya belli maşallah hayırlı olsunAyyyy dayanamadım test yaptımmm şırda silik bi çizgi mi var yoksa ben mi uyduruyorum
Mfk ürünlerinin eseri datlumKızlar aksam benimde süt kesiği akıntım var ben bgnde değerlendiriyim en iyi bende değerlendirmek için bahane arıyorum sanki
Durumumuz aynı ben haziranda rahim filmi çektireceğim sende çektirdin mi?11. Aya girdik yaptirdim evet hepsi normal çıkmisti
MashaAllah canım sağ salim kucağına almak nasib olsun İnshaAllah..Canım 2 haftadır adet olacak gibi belim kasıklarım sırtım göğüsüm çok ağrıdı akıntım çoktu sürekli adet olmuş hissi oldu ac her gittiğimde boş çıktı oruç tutuyordum 2 3 gün önce ufak kan lekesi geldi adetim 1 hafta geçti geçen hafta test yaptım hemen negatifti bu hafta 3 4 kere yaptım silik 2 çizgi çıktı bugün kan testi oldum beta hgc 123 çıktı hala inanamıyorum rabbim herkeze nasip etsin sağlıcakla kucağına almaya
Canım sen niye yoksun listede bilgilerini ver de senide ekleyimAynen kuzum randevu aldık devletten. Eşime 10:30, bana 15:30. Ben girene kadar çıkmış olursa kadın doğumcuya onun da sonucunu göstereyim istiyorum. İnşallah çıkar o saate.
İlişki perhizi 3 günmüş, iki hafta önce 2 gün perhizle gitmişti dr kabul etmedi : ( ders oldu bize öğrenmiş olduk
Tamam canım sağlık olsun İnshaAllah Mayıs ayı senin olacakBen elendim canım. 5 ay oldu bununla.
Tabiki değiştirebilirim her zaman ben 29 Mayıs yazayım öylesineBu ay 29 nisan canim ama gelecek ay bilmiyorum kii yazsan degistirebilirmisin?
O zaman sabredeceeeeengg gülüm başka çare yokAmin inşallah öyledir geçen ay hormon testine göre prolaktin 33 kusur çıkmış ondan inofolic combi verdi demekki bana hormon testinde ki sonuca göre bende diyorum sivilcelenme göğüs çevresinde niye oluyo bu belirtilere göre hamile cikmazsamda yuh diyecem artık bacım ne zor işler bunlar daha bata 8 var çıkmaz bende net bir çiş testi
Anam o dediğin yok bende sabır taşı sabreder de benim taş çatladı öncesinde yaşadıklarından dolayı aynı şeyler vs vs derken bir an evvel kalsam diyorum kısır muamelesi yapılıyor daha şimdidenO zaman sabredeceeeeengg gülüm başka çare yok
Valla bacım Allah'ın işine hiç belli olmuyor belkide yerleşme alıntıdır o inşallah öyledir tek duam bu yönde senin için ben ikinci gebeligimde tam da 17 ci gündü yanlış hatırlamıyorsam pembe akıntım olmuştu meğersem bebiş yerleşmeye çalışmış o ara rahim duvarı ince olduğu için tutunamamis yani demem o ki miniğin yerlesiyodur sen kendini yorcak şeyler yapma rabbim ins mucizeni bizimle paylaşmayı nasip etsinİyi akşamlar herkese. Kızlar ben iftar sonrası çok açık kahverengi akıntı gördüm. Çok az ama. Bu ay ilaç bişey kullanmamıştım. Geçen ay ki çatlatma iğnesi ve akintima ve de adet olmama göre bu ayı hesaplarsam daha bir haftam var benim. Bu ne şimdi. Zaten 15 Nisan'da adet bitti 15 gün olmuş daha. Yumurtam pazartesi çatladı diye düşünüyorum akıntıdan bugün daha 5. gün. Dün erken gebelik testinde negatifti. Yorum sizin artık
Tamam canim tsk ederimTabiki değiştirebilirim her zaman ben 29 Mayıs yazayım öylesine