• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba evet olursa ikinci olucak Rabbim hayırlısını versin inşaallah.Bugun test yaptım dayanamadım bir hafta var aslında cikmiycani bile bile yaptım sonuç negatif tabi.tekrar Mayıs 6dan sonra yaparım artık kesin emin olmak için.
Rabbim en kısa zamanda nasib etsin İnshaAllah canim.. Allah bağışlasın evladını 🥰

İkinci bebiş için ne zamandır deniyorsun?

Birde bel ağrım var adet olucam sanırım diyorum. Bir yandan da kabızlık çekiyorım bende ibs var 8 aydır bi ishal durumu yaşıyorum neden kabız oldum anlamadım. Dediğin gibi şu günler bi geçse Rabbim yüzümüzü bir güldürse :)
Ahh inşallah canım 🌸 hiç birşey anlamaz olduk zaten 😃 dün akıntım başladı benimde geç yumurtlama ihtimalini düşünerek değerlendirdim. Gögüslerimin uçları sızlıyor birde başka belirti yok.

Kizlar lütfen bana bi fikir verin o kdr stresteyim ki. Bat üzerinden 3 gün geçti hala adet olmadım. Ama yaptığım hem erken hem normal gebelik testleru negatif cikiyor. Normalde de adet döngum çok düzenlidir. Sizce neden olabilir bu durum
Geçen sene Nisan ayında aynı durumu ben yaşamıştım. Vefatlar vs yaşamıştık sanırım strestendi 10 gün geçtiğinde gitmiştim doktora yumurtam catlamamis öylece duruyordu
Bir doktora görün istersen

Canım 2 haftadır adet olacak gibi belim kasıklarım sırtım göğüsüm çok ağrıdı akıntım çoktu sürekli adet olmuş hissi oldu ac her gittiğimde boş çıktı oruç tutuyordum 2 3 gün önce ufak kan lekesi geldi adetim 1 hafta geçti geçen hafta test yaptım hemen negatifti bu hafta 3 4 kere yaptım silik 2 çizgi çıktı bugün kan testi oldum beta hgc 123 çıktı hala inanamıyorum rabbim herkeze nasip etsin sağlıcakla kucağına almaya💞
MashaAllah canım sağ salim kucağına almak nasib olsun İnshaAllah..

Gel seni bizim listenin gebesi olarak ekleyim..

Son adet tarihini ve beklediğin adet tarihini ve ne zamandır bebiş beklediğini yaz canım baba

Aynen kuzum randevu aldık devletten. Eşime 10:30, bana 15:30. Ben girene kadar çıkmış olursa kadın doğumcuya onun da sonucunu göstereyim istiyorum. İnşallah çıkar o saate.
İlişki perhizi 3 günmüş, iki hafta önce 2 gün perhizle gitmişti dr kabul etmedi : ( ders oldu bize öğrenmiş olduk
Canım sen niye yoksun listede bilgilerini ver de senide ekleyim ☺️

Pardon kızlar 38 mis prolaktin değerim durun size resmini atıyorum hormonların bı bakın he

Eklentiler

• Screenshot_20220429-235954.png
    Screenshot_20220429-235954.png
    270,3 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20220430-000007.png
    Screenshot_20220430-000007.png
    286,8 KB · Görüntüleme: 41
İyi akşamlar herkese. Kızlar ben iftar sonrası çok açık kahverengi akıntı gördüm. Çok az ama. Bu ay ilaç bişey kullanmamıştım. Geçen ay ki çatlatma iğnesi ve akintima ve de adet olmama göre bu ayı hesaplarsam daha bir haftam var benim. Bu ne şimdi. Zaten 15 Nisan'da adet bitti 15 gün olmuş daha. Yumurtam pazartesi çatladı diye düşünüyorum akıntıdan bugün daha 5. gün. Dün erken gebelik testinde negatifti. Yorum sizin artık😔

Amin inşallah öyledir geçen ay hormon testine göre prolaktin 33 kusur çıkmış ondan inofolic combi verdi demekki bana hormon testinde ki sonuca göre bende diyorum sivilcelenme göğüs çevresinde niye oluyo bu belirtilere göre hamile cikmazsamda yuh diyecem artık bacım ne zor işler bunlar daha bata 8 var çıkmaz bende net bir çiş testi 🤣🤣🤣
O zaman sabredeceeeeengg gülüm başka çare yok ☺️

İyi akşamlar herkese. Kızlar ben iftar sonrası çok açık kahverengi akıntı gördüm. Çok az ama. Bu ay ilaç bişey kullanmamıştım. Geçen ay ki çatlatma iğnesi ve akintima ve de adet olmama göre bu ayı hesaplarsam daha bir haftam var benim. Bu ne şimdi. Zaten 15 Nisan'da adet bitti 15 gün olmuş daha. Yumurtam pazartesi çatladı diye düşünüyorum akıntıdan bugün daha 5. gün. Dün erken gebelik testinde negatifti. Yorum sizin artık😔
Valla bacım Allah'ın işine hiç belli olmuyor belkide yerleşme alıntıdır o inşallah öyledir tek duam bu yönde senin için ben ikinci gebeligimde tam da 17 ci gündü yanlış hatırlamıyorsam pembe akıntım olmuştu meğersem bebiş yerleşmeye çalışmış o ara rahim duvarı ince olduğu için tutunamamis yani demem o ki miniğin yerlesiyodur sen kendini yorcak şeyler yapma rabbim ins mucizeni bizimle paylaşmayı nasip etsin🥰

Back