• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bacım Allah'ın işine hiç belli olmuyor belkide yerleşme alıntıdır o inşallah öyledir tek duam bu yönde senin için ben ikinci gebeligimde tam da 17 ci gündü yanlış hatırlamıyorsam pembe akıntım olmuştu meğersem bebiş yerleşmeye çalışmış o ara rahim duvarı ince olduğu için tutunamamis yani demem o ki miniğin yerlesiyodur sen kendini yorcak şeyler yapma rabbim ins mucizeni bizimle paylaşmayı nasip etsin🥰
Ayy canım güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah öyledir. Akıntının devamına göre hareket edicem artık bayram sonrasına kadar da test falan yapmıycam🥰

Benimde 49 du hayıt otu içiyorum 19 şuan düştü baya. İncirden uzak dur canım yiyorsan
Yo incir yemiyorum ama bu ara yaklaşık 2 aydır canım sadece tatlı cekiyo o yükseltir mi ya ben son 1 aydirda tatlini dozunu astım inofolic combi verdi işte bu snein için çok önemli 3 ay kullan dedi kullanan varmı bunu

merhaba arkadaşlar, yeni katıldım aranıza.. 3,5 yıllık evliyim, dün akşam yumurtlamanın 11. gününde kahverengi leke gördüm, yerleşme kanaması olabilir mi.. yardımcı olursanız sevinirim tşkler🌷
Son adet dönemin ne zaman ? Yerleşme olma ihtimali var tabi

Kızlar selam bir süredir yazdıklarınızı sinsice takip edip kendime belirti yaratmaya çalışıyordum 🤭 hic bir belirti bulamamistim ya da bir belirti hissettigimde kendime gercekci olup su an çok yoğun olsan bunu hissetmezsin diyerek gecistiriyordum bi kac degisiklik var ama kendimi kötüye hazırlayıp hamileliğe yormuyorum bata kaldı 2 gün 1 mayısı bekliyorum dünden beri regl oldum sanip koşarak tuvalete gidiyorum ama henüz gelen giden yok 2 gun once erken gebelik testi negatif çıkmıştı sanırım akışına bırakıp bayram sonrasını beklicem umarım hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz😊😊
Selam sinsi üye 😁😁
Bence de adet günü bekle İnshaAllah vardır bebiş..

Aminnnn isnhaAllahhh 🤗
Sonucum cikmis. Dun cikan 0.04 ve 10.49 degerinden sonra baska bir merkezde 0.05den kucuk sonucu cikmis. 0,05den kucuk bir degeri 10,49 bulan ve bana boyle bir stres yasatarak kist ve alerji tedavimi de erteleyen canim universitemin labinin gozlerinden operim 🤷‍♀️
Eki Görüntüle 3058226
Allah Allah..
İki yer hatalı olamaz herhalde demekkk diğerlerinde hata var 😟😟

Şuan kasık ağrım var hafiften yeniden adet olcakmışım gibi ama zaten daha yeni bitti 6 gün oldu böyle çabuk olur mu bilemedim :)
Yumurtlama olabilir oda ağrı yapıyor canım ☺️

Selam canim henuz adet olmadim ama sancim var olucak gibiyim umudum çok yok:KK43:
Hayırlısı henüz umutsuzluk etme İnshaAllah olmazsın

Yaptım cnm hiç birşey çıkmadı bugunkunde
Nasıl çıkmadı baya görünüyor ben gördüm canım

Tek çizgi malesef 😢
Hayırlısı canım sağlık Olsun İnshaAllah Mayıs ayına belkide regl olmazsın

Hoşbulduk🤗❣teşekkür ederim 6 nisan son adet tarihim insallah bu ay hepimize nasip olur duzenli macun kullanıyorum bugun hormon testi verdim değerlerime bakmak icin insallah hersey yolundadır☺
Aminnn İnshaAllah canım 🤗💐🌺
Gercektn görünüyor mu ama güneşe tuttuğum altında çizgi var testin o görünüyor bnce
Evet kuzum görünüyor ikisinde de görüyorum ben
Tamam canısı bende öyle hatırlıyorum teşekkür ederim. Bu arada ben ikidir rüyamda bebek görüyorum ya . Hiç önceden bebek görmezdim . Acaba çok mu kafaya taktım ne 😂😂 ama benim bebeğim değil yani başkasının bebeği . Hayırlara yorayim inşallah 🌹🌹
Bilinç alti muhtemelen canım oluyor öyle bazen☺️

Madem yerleşiyor testte de bir ufak göz kırpsaydı ya 😄😄 valla tüp öncesi rahatlama geliyo herkesler hamile kalıyo diyorlardı benim stresim beşe katlandı vallahi çocuğun yerleşesi varsa da uğraşmaz 🤣🤣
Nasıl kırpsın yerleşmeden henuzz yiiiivruuum
Kızlar merhaba 🥰
Çatlatma iğnesi olmuştum ve yarın test yapacağım regl olmazsam tabiki erken gebelik testi mi alayım size yoksa kaset test mi fark ediyor mu
İnshaAllah güzel sonuç alirisn canım 🤗💐🌺

Yok canım eşim benim yurtdışındaydı eminim🤣
🤣🤣🤣 Heeee şimdi oldu o zaman 😁

Bugün ev temizledik eltimle yarın kalabalık misafirimiz var anam sanırsınız on ev temizledim saat 4 te bı yattım saat 6 da uyandım sersem gene bı hal oldu üzerimde eltim diyo kesin tuttu kadın bugün ağır iş ne varsa bana yaptırmadı kolay işleri yaptım o değilde negatif çıkar adet olursam valla kadından utanacak hakdeyim bir yanimd agebelik olursa gorumcemle nasik soyleyecem ne kadar saklayabilirim falan filan la geçiyor yani daha çocuk fırına girmedi he doğmamış çocuğa dön biçmek bendeki🤣🤣🤣🤣hafiften siyiriyorum galiba
Ahh canım bende de var bir elti bir görümce ben kimseye demiyorum çocuk istiyorum deniyorum diye. Yoksa sürekli sorarlar daha çok strese girerim bence sende anlatma kimseye

Kız sabah nasıl değerlendirsin oruç millet 🤣🤣🤣
Bacım sana bı sorum var benim az önce lavobiya gittim adet oldum sandım aynı iki parmak arasında gayett uzayan yumurta akı gibi akıntı geldi bian adet oldum sandım hala umut varmıdır kiii yoksa değerlendiren mi bidaha mi yumurtluyom noluyo yav acaba bebekten mıdır bu akıntı hiç böyle olmadı bugüne kadar

Ahh inşallah canım 🌸 hiç birşey anlamaz olduk zaten 😃 dün akıntım başladı benimde geç yumurtlama ihtimalini düşünerek değerlendirdim. Gögüslerimin uçları sızlıyor birde başka belirti yok.
Valla bacım ben 3 aydır makaleleri bile okudum. Bence hamilelik belirtisi diye bir şey yok. Adet gecikmesi belki belirti ama gecikti diyoruz bakıyoruz yine gebelik yok. O yüzden ben belirti aramıyorum vucudumu dinlemiyorum

Ahh canım bende de var bir elti bir görümce ben kimseye demiyorum çocuk istiyorum deniyorum diye. Yoksa sürekli sorarlar daha çok strese girerim bence sende anlatma kimseye
Eltim benden yana d agorumcem yeni düşük yaptı acaba ne düşünür diye kendim stres yapiyom sonr amillet başladı gorumcemi unuttular sen ne zaman yaocam olmuyo da soylemiyon mular falan işte araftayim ins bu ay tutar bebis

Bacım sana bı sorum var benim az önce lavobiya gittim adet oldum sandım aynı iki parmak arasında gayett uzayan yumurta akı gibi akıntı geldi bian adet oldum sandım hala umut varmıdır kiii yoksa değerlendiren mi bidaha mi yumurtluyom noluyo yav acaba bebekten mıdır bu akıntı hiç böyle olmadı bugüne kadar
Bence değerlendir ne olur ne olmaz boş geçirme bebekten se zaten guzel nshaAllah Hayirlsii 😍😍

Eltim benden yana d agorumcem yeni düşük yaptı acaba ne düşünür diye kendim stres yapiyom sonr amillet başladı gorumcemi unuttular sen ne zaman yaocam olmuyo da soylemiyon mular falan işte araftayim ins bu ay tutar bebis
İnşallah tabi ki . Ama kafam rahat olsun dersen kimseye anlatma. Ben anneanneme söyledim yanlışlıkla her gün arıyor adet oldun mu diye 😂😂

Valla bacım ben 3 aydır makaleleri bile okudum. Bence hamilelik belirtisi diye bir şey yok. Adet gecikmesi belki belirti ama gecikti diyoruz bakıyoruz yine gebelik yok. O yüzden ben belirti aramıyorum vucudumu dinlemiyorum
Zaten regl öncesi son 3-4 güne kadar vucut hamilelik var gibi kendini hazırlıyor.. yani belirti dediğimiz şeyler hep kendimizi dinlemekten bence de

Aynıyım ya aynı okumadığım sayfa kalmadı bazılarını açıyorum bunu okumuştum diyorum. Geçen ay adete 10 günden fazla vardı bel ağrıaı, kasık ağrısı, karın ağrısı, gögüs ağrısı, ani baş dönmeleri ve halsizliğim vardı. Dedim ben hamileyim heralde. Adete 1 gün kala akıntı içinde ip gibi leke vardı ki şimdiye kadar hiç yaşamadığım bişeydi iyice ümitlenmiştim ama günü gününe adet oldum. KENdimi dinlememeye çalışıyorum olmuyor şu 3 mayıs bir gelse ben meraktan çatlamadan 😂😂

Bence değerlendir ne olur ne olmaz boş geçirme bebekten se zaten guzel nshaAllah Hayirlsii 😍😍
Kız olabilir mi bebiş valalhanda şaşırdım avuç içi kadar geldi hemde heycanlansammi ki ben gıdım herifi uyandırın artık şansa bırakamam gazam mübarek ola 🤣

Aynıyım ya aynı okumadığım sayfa kalmadı bazılarını açıyorum bunu okumuştum diyorum. Geçen ay adete 10 günden fazla vardı bel ağrıaı, kasık ağrısı, karın ağrısı, gögüs ağrısı, ani baş dönmeleri ve halsizliğim vardı. Dedim ben hamileyim heralde. Adete 1 gün kala akıntı içinde ip gibi leke vardı ki şimdiye kadar hiç yaşamadığım bişeydi iyice ümitlenmiştim ama günü gününe adet oldum. KENdimi dinlememeye çalışıyorum olmuyor şu 3 mayıs bir gelse ben meraktan çatlamadan 😂😂
Kaç aydır deniyosun :))

3 aydır canım. 5 yıllık evliyim 2019 da kimyasal gebelik yaşamıştım ogünden sonra az daha dursun hazır değilim diye diye bugüne geldik. Şimdi beklediğim için pişmanım 😏 sen
Bende 1.5 yıllık evliyim 3 aydır aynı şekilde. Bizde bazı evlilik düzene girsin maddi olarak bazı şeyleri yoluna koyalım dedik bekledik. Tabi ben bu 1.5 yılda doktora kaç kez gittim işte covid oldum covid aşısı oldum çocugum olmaz diye korkuyorum diye hiç bir problem yok yumurtaların çok güzel hemen hamile kalırsın, daha çok erken dikkat et evliliğin tadını çıkar, folikasit yazdı 3 ay kullan 3 ay içersnde olmazsa gel dedi geçen gittim çarşamba gel yumurta çatlama iğnesi vuralım dedi gittim çarşamba yumurta çatlamış. Ben zaten 3 aydır gün aşırı değerlendiyordum neden olmuyor anlamıyorum. Aceleci bi yapım var 2 ay beklerim olmazsa eşimi götürücem bakalım

Back
X