- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #5.421
Evet kremsi dimi ekru gibi aynı belki dölleniyoruzdurBenim de akşamdan beyaz kremsi akıntım var her ay adetten 1 hafta önce gelirdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kremsi dimi ekru gibi aynı belki dölleniyoruzdurBenim de akşamdan beyaz kremsi akıntım var her ay adetten 1 hafta önce gelirdi
Peki canım adetine kaç gün kala başladı bu ağrılarBenim kasık ağrılarım yoğun değil ama ara ara iğne batıyormuş gibi oluyor gerginlik var. Bir de ağzımda tatsızlık var sürekli oruçtan mıdır bilemiyorum
İnşallah canım benimMerhaba senin dediğin gibi ağrılar bende de var ve önceki aylarda hiç olmamisti şuan battan bir gün geçti bı kaç gün daha geçsin test yapicam inşallah hamileyizdir isteyen herkese rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Ayyy o kadar korkuyorum ki artık belirti demeye. Diğer aylardan farklı olarak sadece geçmeyen bir kasık ağrım var, çok değil ama hep rahatsız ve şişkinlik 5 aylık hamile gibi dolanıyorum. Göğüs uçları hala çok hassas ki normalde çatlatma iğnesinden 2-3 gün sonra bişey kalmazdı. Tabii ilk kez aşılama yapıldığı için bütün bunlar meriofert iğne etkisi olabilir mi diye umutlanmıyorum hiç. Benim o 2 kaybımda göğüs ucu hassasiyeti olmuştu sadece. Benim için tek kıstas o inşallah daha beter olur o hassasiyetGece bakayım yoklayım bi gelince gücü kalmışsa bakarız yoksa da yarına öbürgün. Tatlım sen nasılsın 7 gün geçti bile hadi belirti söyle de keyiflenelim
Güneşe tutunca görünüyor gibi ama normalde görünmüyor yada bn goremiyirmO şekilde bir çizgi bende gördğm bugğn kendi testimde böyle kırmızı değilde daha beyazımsı bi çizgi görünüyor sanki değil mi ?
Ay hadi inşallah ne zaman test yapacaksın günü var mı? Adeti mi bekleyeceksin?Ayyy o kadar korkuyorum ki artık belirti demeye. Diğer aylardan farklı olarak sadece geçmeyen bir kasık ağrım var, çok değil ama hep rahatsız ve şişkinlik 5 aylık hamile gibi dolanıyorum. Göğüs uçları hala çok hassas ki normalde çatlatma iğnesinden 2-3 gün sonra bişey kalmazdı. Tabii ilk kez aşılama yapıldığı için bütün bunlar meriofert iğne etkisi olabilir mi diye umutlanmıyorum hiç. Benim o 2 kaybımda göğüs ucu hassasiyeti olmuştu sadece. Benim için tek kıstas o inşallah daha beter olur o hassasiyet
MashaAllah MashaAllah belliydi o testlerden çıkacaktı bebiş neredeyse kip kırmızı ama değerin ne öyle Masha Allah ikiz mi kız buKızlar kan sonucunda çıktı bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Ben? Beklemek? Kim? Aşılamadan 10 gün sonra diye planladım, o da 3 MayısAy hadi inşallah ne zaman test yapacaksın günü var mı? Adeti mi bekleyeceksin?
Kuzumm sen bir test mi yapsan acaba gerçi ben erken his testi tavsiye etmem hep karışiyim ama sendeki bu belirtiler çok fazla geldi ... İnshaAllah bebiştiendirKızlar ya bana noluyo bilmiyorum adet mi olcam nolcak sancım çok var beay akıntım geliyo sürekli ve bugün geceden beri baygınlık geliyo bana hani diyorum bana mu öyle geliyo cevremdekilerde farkında buturlu kendime gelemiyorum yav noluyo banaa aça kist mi var yoksa ne var erken mi hasta olcam
Canım 2 haftadır adet olacak gibi belim kasıklarım sırtım göğüsüm çok ağrıdı akıntım çoktu sürekli adet olmuş hissi oldu ac her gittiğimde boş çıktı oruç tutuyordum 2 3 gün önce ufak kan lekesi geldi adetim 1 hafta geçti geçen hafta test yaptım hemen negatifti bu hafta 3 4 kere yaptım silik 2 çizgi çıktı bugün kan testi oldum beta hgc 123 çıktı hala inanamıyorum rabbim herkeze nasip etsin sağlıcakla kucağına almayaTebrikler canım saglıkla tutunsun belirtilerin neydi sürecin nasıldı
Bebişten bebişten bu kadar dikşına gelmeli o haber yaniBenim suanlık tek belirtim sag kasık ara ara agrı ve akıntı arada bel agrıdı bunlar bize çatlatma iğnesinin oyunları gene başladı beynimize oynamaya
İnsallahh canim insallah biraz akintim var bu ay normalde neredeyse hic akintim olmaz ama ara ara regl sancisi gibi kasıklarimada vuruyor artik bugunu saymıyorum bat 8 gün kaldi hatta yumurtlamama göre gidersek 7 gun sonra olmam lazimSüper hadi inşallah haftaya hayırlı haberler alırsın canım
Hadi hayırlı haberlerle gel canımBen? Beklemek? Kim? Aşılamadan 10 gün sonra diye planladım, o da 3 Mayıs
Ya yüz bin kere maşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzum dualarında bizi de eksik etmezsin artıkKızlar kan sonucunda çıktı bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Evet evet aynı. Malesef pozitif değilGüneşe tutunca görünüyor gibi ama normalde görünmüyor yada bn goremiyirm
Aynen kuzum randevu aldık devletten. Eşime 10:30, bana 15:30. Ben girene kadar çıkmış olursa kadın doğumcuya onun da sonucunu göstereyim istiyorum. İnşallah çıkar o saate.Randevu alın gidin canım hemen yapıyorlar zaten. Ama 3 gün ilişki olmaması lazım test için bilginiz olsun
Aynn olsada çıkardı bu zamana gecikmenin 10 günü yaniEvet evet aynı. Malesef pozitif değil
Geri sayım başladıBen? Beklemek? Kim? Aşılamadan 10 gün sonra diye planladım, o da 3 Mayıs
Tamam kuzum olsun hayırlısı.. gelecek tarih ne olur sence 29 Mayıs mi yazalım ?Az önce adet oldum canim