• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ultrasonla baktı mı 3000in üzerinde ultrasonda gözüküyor çünkü karından
Canım daha kadın doğuma gidemedim memleketteyim o yüzden kendi doktorumla wp üzerinden görüştüm o da öyle dedi attığımda bayramdan sonra nasipse burda bi doktora gideceğim randevu aldım

Yok bebeğim salıyı çarşambaya bağladık o gece oldu. Yarın sabah da dinlenmeden işe gidecek 😔 çok yoruluyorlar çok. Geçen ay da nerdeyse 4 gün pik yaptı ya 😏 bu geceyi o sebeple geçsem mi diyorum
Yani zorla olunca da olmuyor valla ne zaman rahat olursanız o zaman yapın kuzum yaa

Yani zorla olunca da olmuyor valla ne zaman rahat olursanız o zaman yapın kuzum yaa
Dinlenme 0 desem yeri hani köpek gibi çalışıyorlar tabiri yemin ederim tam bunlara uygun. Bence yarın daha da koyulaşır hissiyatım o yönde. Hem bugün hem yarın yüklenmek de istemiyorum garibime çünkü yarın yine müzik var ertesi gün de işe gidecek yarın ve pazar üst üste yaparız sonra çatlar heralde. Seni gidi test bağımlısı seni erkenden başlamış yine iki gözümün çiçeği 🤭

Kuzum bende senin gibi düşünüyorum. Regli günü gelmeden test yapmayacağım. Neden bilmiyorum ama içimde bir his bu ay olacakmış gibi. Yada ben öyle istiyorum 😂😂
Operasyonları bi tamamlayalım sonra görüşürüz erkeni kaseti 😂 benim bugün pik göründü bakalım neler olacak 🤗

Ahahha iyi hadi 2 gün müsade salsın ne salacaksa 😎😎 ben banu çiftçi diye bir kadının app ini yükledim.. son reglini giriyorsun, çizelge falan yapıyor şu gün test yapabilirsin diyor.. bi de hafta hafta anlatıyor pek güzel.. ona göre test günüm yarın 🧐
Hımm ben o kadını takip ediyodum bi aralar, bi indireyim bakalım nasılmış
Kızlar ovulasyon böyle acaba bugünü pas geçip yarını mı değerlendirsem? Garibim işten çıktı müziğe gitti gece de geç gelir napayım sizce?
Bence bunun daha gideri var senin potansiyel ovülasyonda yüksek tatlım 😍 yarın değerlendirebilirsiniz bence de

Hımm ben o kadını takip ediyodum bi aralar, bi indireyim bakalım nasılmış

Bence bunun daha gideri var senin potansiyel ovülasyonda yüksek tatlım 😍 yarın değerlendirebilirsiniz bence de
Gece bakayım yoklayım bi gelince gücü kalmışsa bakarız yoksa da yarına öbürgün. Tatlım sen nasılsın 7 gün geçti bile hadi belirti söyle de keyiflenelim

Back