- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #5.361
Yap bebeğim yap testler köpeeemiz olsun kaç gün geçti yumurtlamadan?Bak nasıl biliyor beni sinsi sinsi yaptım bugün yaptım.. anamın sütü gibi akkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap bebeğim yap testler köpeeemiz olsun kaç gün geçti yumurtlamadan?Bak nasıl biliyor beni sinsi sinsi yaptım bugün yaptım.. anamın sütü gibi akkk
Bende öyleydim ya nasil cikacam bu kafadanBen de varım asla bırakamıyırum sabredemiyorum
11. Aya girdik yaptirdim evet hepsi normal çıkmistiSiz ne kadar zamandır deniyorsunuz hiç hormon testi vs yaptırdın mı?
Bazen gerçekten burda yazilanlari okuyamıyorumKızlar ya bana noluyo bilmiyorum adet mi olcam nolcak sancım çok var beay akıntım geliyo sürekli ve bugün geceden beri baygınlık geliyo bana hani diyorum bana mu öyle geliyo cevremdekilerde farkında buturlu kendime gelemiyorum yav noluyo banaa aça kist mi var yoksa ne var erken mi hasta olcam
GecmiiiyooKızlar bu ay geçer mi ya bir an önce çift çizgileri görelim yorulduk valla
11 gün geçti 10 da olabilir… telefondaki appten takip ettim sadece.. regle 4 gün var diyor kendileri benim normalde yani ilaç iğne olmadığında regl günü yada bazen bür gün önce ağrır, ilk gün devam eder sonra ağrı falan olmaz.. bugün baya regl sancısı çektim, ufak kramplar oldu. Gaz var gibi ama ennn en altta.. bilemedimYap bebeğim yap testler köpeeemiz olsun kaç gün geçti yumurtlamadan?
Ooo tamam sancı var regl yoksa bebiş yerleşiyo demek ki e bi de gaz var, harika Allah'ım inşallah çok amin11 gün geçti 10 da olabilir… telefondaki appten takip ettim sadece.. regle 4 gün var diyor kendileri benim normalde yani ilaç iğne olmadığında regl günü yada bazen bür gün önce ağrır, ilk gün devam eder sonra ağrı falan olmaz.. bugün baya regl sancısı çektim, ufak kramplar oldu. Gaz var gibi ama ennn en altta.. bilemedim
Madem yerleşiyor testte de bir ufak göz kırpsaydı ya valla tüp öncesi rahatlama geliyo herkesler hamile kalıyo diyorlardı benim stresim beşe katlandı vallahi çocuğun yerleşesi varsa da uğraşmazOoo tamam sancı var regl yoksa bebiş yerleşiyo demek ki e bi de gaz var, harika Allah'ım inşallah çok amin
İnsallah kuzucum yaa test ne zaman yapcan11 gün geçti 10 da olabilir… telefondaki appten takip ettim sadece.. regle 4 gün var diyor kendileri benim normalde yani ilaç iğne olmadığında regl günü yada bazen bür gün önce ağrır, ilk gün devam eder sonra ağrı falan olmaz.. bugün baya regl sancısı çektim, ufak kramplar oldu. Gaz var gibi ama ennn en altta.. bilemedim
Bu kafayla biz hiç bi durumda rahat olamayız canım. E yerleşiyorsa nasıl göz kırpacak? Yerleşsin bi yavrucak, salacak hormoncukları ondan sonraMadem yerleşiyor testte de bir ufak göz kırpsaydı ya valla tüp öncesi rahatlama geliyo herkesler hamile kalıyo diyorlardı benim stresim beşe katlandı vallahi çocuğun yerleşesi varsa da uğraşmaz
Kuzum ignenin etkisi bu kadar koyu m
O zaman sultancim derim RABBIM hayırlısıyla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsinKiz bende 32 yasindayim asko
Bende 17 gün gecikti...stresden oluyormuş..benim hormonlarımda iyi çıktıHanımlar merhaba. Ben hala regl olmadım. 10 gün geçti. Bugün ultrasona girdim. Gebelik görülmedi. Zaten yumurtlamam da ovulasyonla takip etmiştim 1-2-3 nisan gibiydi. Kan verdim. Neden adet olamadığıma bakılcak değerlerime. İlk defa böyle oldu gecikmezdim hiç. Belirtiler de yaşadım gebelik ama ultrasonda bişi yok. Yumurtlama tarihim de uymuyo. Kanda da bişi çıkmaz
Benim de aynı şekilde kasik karin ağrım akintim da hayırlısı olsun INŞALLAHKızlar ya bana noluyo bilmiyorum adet mi olcam nolcak sancım çok var beay akıntım geliyo sürekli ve bugün geceden beri baygınlık geliyo bana hani diyorum bana mu öyle geliyo cevremdekilerde farkında buturlu kendime gelemiyorum yav noluyo banaa aça kist mi var yoksa ne var erken mi hasta olcam
Ahahha iyi hadi 2 gün müsade salsın ne salacaksa ben banu çiftçi diye bir kadının app ini yükledim.. son reglini giriyorsun, çizelge falan yapıyor şu gün test yapabilirsin diyor.. bi de hafta hafta anlatıyor pek güzel.. ona göre test günüm yarınBu kafayla biz hiç bi durumda rahat olamayız canım. E yerleşiyorsa nasıl göz kırpacak? Yerleşsin bi yavrucak, salacak hormoncukları ondan sonra
Tatlim beni de ekler misin son adet 5 nisan 2 .deneme catlama ignesi 18 nisanMerhaba hoşgeldin
Tabiki eklerim rica ederim
İnshaAllah burada beraber güzel haberler alırız
Tek çare o çift çizgiyi görmek sanırımBende öyleydim ya nasil cikacam bu kafadan
İnşallah inşallahKızlar bu ay geçer mi ya bir an önce çift çizgileri görelim yorulduk valla