• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle gününde ilişki olduğunda bile olmuyor ben artık olmaz gözüyle bakıyorum regl bekliyorum diğer türlü çok stres yapıyorum hatta iki üç ay önce stresten yüzümde bir sürü uçuk çıktı bir ay onla uğraştım. O günden beri kafama takmıyorum rahim filmi çektirip geri kalanını doktorlara bırakacağım onlara güveniyorum illa ki bir gün olacaktır
Sende içini ferah tut bir şekilde zaten olacak
Benim problemim de doktor iste. Eşim doktor diye hic ilgilenmiyor zaman gerekli problem yok iste bos stres yapiyorsun givi seyler söylüyor daha da deliriyorum artik ya gerçekten cok sinirleniyorum umrunda değil var mi yok mu

Benim problemim de doktor iste. Eşim doktor diye hic ilgilenmiyor zaman gerekli problem yok iste bos stres yapiyorsun givi seyler söylüyor daha da deliriyorum artik ya gerçekten cok sinirleniyorum umrunda değil var mi yok mu
Benim doktorumda aynı..hamilelik bu defada olmazsa..değişıcem doktorumu

Yok canım subatta da klomen çatlatma kullanmıştım herşey iyi giderken covid oldum olmadı bu ay da letuya basladım cmtsi de işte çatlatma oldum suanlık yolunda gene herşey ins bende dogum günğ süprizimi bekliyorum 🙏🙏 senin peki canım
Canım ben ilk defa vuruldum, 9 aydır evliyim, 9 aydır istiyoruz, ilk başlarda prolaktinim biraz yüksekti ama 3 seferdir gidiyorum bi sorun yok diyor doktor, bana da eşime de. 2 tane 20 mm yumurta var dedi doktor. önce klomen kullandım sonra ovitrelle iğne, şimdide bekliyoruz inşallah :)) 9 kere negatif testi görmekten canım yanmadı değil :((

Sonucum cikmis. Dun cikan 0.04 ve 10.49 degerinden sonra baska bir merkezde 0.05den kucuk sonucu cikmis. 0,05den kucuk bir degeri 10,49 bulan ve bana boyle bir stres yasatarak kist ve alerji tedavimi de erteleyen canim universitemin labinin gozlerinden operim 🤷‍♀️
Screenshot_20220429-144458_Chrome.jpg

Eklentiler

• Screenshot_20220429-144510_Gallery.jpg
    Screenshot_20220429-144510_Gallery.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 58
Öncelikle hayırlı olsun canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim .
Gebelik için neler yaptın verebilceğin önerileri tecrübeleri pahlaşırsan çok sevinirim🥰
Çok teşekkür ederim canım sağol inşallah sizlerde bu güzel haberi alırsınız en kısa zamanda Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Adet bitiminde başladık ilişkiye gün aşırı devam etti sadece yumurtladigimi anladığım zaman 3 gün üst üste oldu

Endokrine gittin mi canim? Sen zayifsin bende cok kilo aldim metobolizmam yavas oldugu icin verdiler suan degerim 1.9 eger iyi bir endokrine gidersen ilaclarini düzenleyerek normal bir degere getirilebilir tiroidinin. Üzülme hemende etkisini gösteren ilaclardir bunlar mesela diyelimki cok saglikli bir kadin gebe kaldi doktor ona hemen tiroid ilaci veriyor bebegin gelisimi icin gebeliktede deger yükseliyor haliyle cok normal.

Endokrine gidememiştim ilk yaptırdığımda test sonucumu hemen gösterememiştim sonra çalışırken başka doktora gösterdiğimde bana zehirli guatrın olabilir demişti sonra endokrin için gittiğimde test yaptılar ultrasonla baktılar tiroid az çalışıyordu ama t3 t4 normal çıkınca gerek yok demişti doktor o zaman gidememiştim simdi de yaptırdığım testlerde doktorlar hep ilaca gerek yok dediler yazmadılar ama nedenini anlayamıyorum bi türlü neden ilaç yazmıyorlar 😕

Back