- 21 Nisan 2022
- 42
- 41
- 3
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #5.221
Bi daha denedin mi peki azda olsa umutlanmalı mıyımAy benimkide böyle oldu baska marka yaptim hic bisey cikmadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi daha denedin mi peki azda olsa umutlanmalı mıyımAy benimkide böyle oldu baska marka yaptim hic bisey cikmadi
Of ya keşke zamanı ileri alabilsekGörmedim önceki testlerini bence en garanti 13 kuzum
Canım sanki silik çizgi var gibi
Ben göremedim bilemedim şimdi sen öyle diyinceOf ya keşke zamanı ileri alabilsek
Aynen öyle gününde ilişki olduğunda bile olmuyor ben artık olmaz gözüyle bakıyorum regl bekliyorum diğer türlü çok stres yapıyorum hatta iki üç ay önce stresten yüzümde bir sürü uçuk çıktı bir ay onla uğraştım. O günden beri kafama takmıyorum rahim filmi çektirip geri kalanını doktorlara bırakacağım onlara güveniyorum illa ki bir gün olacaktırDoğru aylardır yapıyoruz da ne oluyor sanki ama bu kafadan cikmam lazim
Ayy inşallah canım ya :)) doğum günü sürprizi de olur, anneler günü sürprizi de olur :)) ilk defa mı vuruldun canım iğneyi?Ayy bende 23 ünde çatlatma vuruldum 11 mayıs dogum günüm bende progestan kullanıyorm ins pozitifleri görürüz canım
Aynı seyleri yasiyoruz canim. Bu ay Allahim saglikli evlatlar nasip eder bizlere insaaallah9 aydır bekliyorum bende inşallah bu sefer ki bekleyişler boşa değildir
sus senKiz benimkiler bi pozitif bi negatif
Yok canım subatta da klomen çatlatma kullanmıştım herşey iyi giderken covid oldum olmadı bu ay da letuya basladım cmtsi de işte çatlatma oldum suanlık yolunda gene herşey ins bende dogum günğ süprizimi bekliyorum senin peki canımAyy inşallah canım ya :)) doğum günü sürprizi de olur, anneler günü sürprizi de olur :)) ilk defa mı vuruldun canım iğneyi?
Olabilir canım lekelenmeyi takip et 1-3 gün normal sonrası için test yap istersenmerhaba arkadaşlar, yeni katıldım aranıza.. 3,5 yıllık evliyim, dün akşam yumurtlamanın 11. gününde kahverengi leke gördüm, yerleşme kanaması olabilir mi.. yardımcı olursanız sevinirim tşkler
Sen bayagı sabırsızsın bak erken test yapma potansiyelin cok yüksekOf ya keşke zamanı ileri alabilsek
idrar testi için 1-3 gün beklemeliyim öyle değil mi?Olabilir canım lekelenmeyi takip et 1-3 gün normal sonrası için test yap istersen
Ilk olacak kuzum 4 aydır istiyoruzAminn canim ilk mi olacak ne zamandir istiyosn
olsun hepimiz kardeşiz tamam canım o zaman vereyim teşekkür ederim
Kız ben senden 5 yaş küçüğüm ne ablası Allah seni 2 gün sonra tekrar yap aynı koyuluktaysa bence kan ver canım
Geç döllenme adet 20 gün gecikince mi cikiyorUzmek icin soylemiyorum regl olmadin daha ama bebek olsaydi cikardi gec dollenmede olduysa eger 1 hafta 10 gün sonra tekrarla onda cikar..
Ben mi ben miSen bayagı sabırsızsın bak erken test yapma potansiyelin cok yüksek
Aynn öyle valla bu ay aldığım testlerim sayısını bilmiyirm artık bekleyecmTest yapa yapa aklimiz karisiyor bende 3. Gun sonra bata 6 gün kala yaparim belki kızımdada öyle ogrenmistim..