• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru aylardır yapıyoruz da ne oluyor sanki ama bu kafadan cikmam lazim
Aynen öyle gününde ilişki olduğunda bile olmuyor ben artık olmaz gözüyle bakıyorum regl bekliyorum diğer türlü çok stres yapıyorum hatta iki üç ay önce stresten yüzümde bir sürü uçuk çıktı bir ay onla uğraştım. O günden beri kafama takmıyorum rahim filmi çektirip geri kalanını doktorlara bırakacağım onlara güveniyorum illa ki bir gün olacaktır
Sende içini ferah tut bir şekilde zaten olacak

Kızlar devlet hastanesinde sperm testi yaptıranlar bana yardımcı olabilir mi?

Sperm örneği verince sonuçlarınız ne zaman çıktı?

merhaba arkadaşlar, yeni katıldım aranıza.. 3,5 yıllık evliyim, dün akşam yumurtlamanın 11. gününde kahverengi leke gördüm, yerleşme kanaması olabilir mi.. yardımcı olursanız sevinirim tşkler🌷

Ayy inşallah canım ya :)) doğum günü sürprizi de olur, anneler günü sürprizi de olur :)) ilk defa mı vuruldun canım iğneyi?
Yok canım subatta da klomen çatlatma kullanmıştım herşey iyi giderken covid oldum olmadı bu ay da letuya basladım cmtsi de işte çatlatma oldum suanlık yolunda gene herşey ins bende dogum günğ süprizimi bekliyorum 🙏🙏 senin peki canım

merhaba arkadaşlar, yeni katıldım aranıza.. 3,5 yıllık evliyim, dün akşam yumurtlamanın 11. gününde kahverengi leke gördüm, yerleşme kanaması olabilir mi.. yardımcı olursanız sevinirim tşkler🌷
Olabilir canım lekelenmeyi takip et 1-3 gün normal sonrası için test yap istersen

Kızlar selam bir süredir yazdıklarınızı sinsice takip edip kendime belirti yaratmaya çalışıyordum 🤭 hic bir belirti bulamamistim ya da bir belirti hissettigimde kendime gercekci olup su an çok yoğun olsan bunu hissetmezsin diyerek gecistiriyordum bi kac degisiklik var ama kendimi kötüye hazırlayıp hamileliğe yormuyorum bata kaldı 2 gün 1 mayısı bekliyorum dünden beri regl oldum sanip koşarak tuvalete gidiyorum ama henüz gelen giden yok 2 gun once erken gebelik testi negatif çıkmıştı sanırım akışına bırakıp bayram sonrasını beklicem umarım hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz😊😊

Back