- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #5.201
18 inde oldumayın kacında ? ıgne gunu
bende ıgne oldumda ondan soruyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18 inde oldumayın kacında ? ıgne gunu
bende ıgne oldumda ondan soruyorum
Ya gerçekten mi bilemedim bende kan verip pozitif çıkanları okuyucunca merak ettim çok teşekkürlerYok canım çıkmazdı çok erken kan vermişsin. İğneden sonra 36-40 saatte yumurta çatlıyor 1 gün içinde dölleniyor. Yani senin zigot daha 8-9 günlük en az 2-3 gün sonra verseydin kesin çıkardı
Bat 17 Mayıs bebek 3 yıldır bekliyoruzBat 17 Mayıs eklermisin canım
Kiz bende 32 yasindayim askoYaş 30 ablacim igneyi 11 gun once olmustum
Ayn. Öyle yapacm artık zamana birakacmCanim bence biraz ara ver testlere Kafan rahatlasin
Uzmek icin soylemiyorum regl olmadin daha ama bebek olsaydi cikardi gec dollenmede olduysa eger 1 hafta 10 gün sonra tekrarla onda cikar..Ayn. Öyle yapacm artık zamana birakacm
Test yapa yapa aklimiz karisiyor bende 3. Gun sonra bata 6 gün kala yaparim belki kızımdada öyle ogrenmistim..Ayn. Öyle yapacm artık zamana birakacm
Kuzucum iğne etkisi 12. Günde bitiyor 13. Gün cıkan sonuc kesindir ole hesaplanmıyor eski regl tarihini unut iğneden sonra artık 14-17 arasında regl oluyorsunAbla bana yardimci olan ablaya da yazdim çatlama ignesinin 9.gunu cizgi silikti bugun 11. Gunu adetime 2 gun var bu sekilde koyulasti igne etkisi degil midir INŞALLAH hayırlısıyla
Kız kopardın beniablasının gulu yasş kac senın :)
hayırlı olsun ınsallaahh, ıgneyı ne zaman olmuştun ??
Kuzum ignenin etkisi bu kadar koyu mu cikartiyorKuzucum iğne etkisi 12. Günde bitiyor 13. Gün cıkan sonuc kesindir ole hesaplanmıyor eski regl tarihini unut iğneden sonra artık 14-17 arasında regl oluyorsun
Kız seni allah karetmesin aynı yasdayızzYaş 30 ablacim igneyi 11 gun once olmustum
İns kuzummmmmmm
Kız ben senden 5 yaş küçüğüm ne ablası Allah seni 2 gün sonra tekrar yap aynı koyuluktaysa bence kan ver canımAbla ignenin etkisi geçmiş mi şimdi cok heyecanlandım
Kuzucum iğne etkisi 12. Günde bitiyor 13. Gün cıkan sonuc kesindir ole hesaplanmıyor eski regl tarihini unut iğneden sonra artık 14-17 arasında regl oluyorsun
Görmedim önceki testlerini bence en garanti 13 kuzumAma silikken koyulaşmış hala iğne midir ki
Tamam yaşit sayılırız RABBIM hayırlısıyla nasip etsin bizlereKiz bende 32 yasindayim asko
Tamam sultan ablacığım ben eskiye gore hesap etmiştimKuzucum iğne etkisi 12. Günde bitiyor 13. Gün cıkan sonuc kesindir ole hesaplanmıyor eski regl tarihini unut iğneden sonra artık 14-17 arasında regl oluyorsun
Ay benimkide böyle oldu baska marka yaptim hic bisey cikmadiBen günden güne negatif sanırım üstteki iki gün önce alttakini bu sabah yaptım
Aminn canim ilk mi olacak ne zamandir istiyosnTamam yaşit sayılırız RABBIM hayırlısıyla nasip etsin bizlere