- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.658
- 128
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #4.621
Bence yarin daha iyi olur degerlendirmenizKızlar öncelikle hayırlı kandiller dünde atmıştım ovülasyon testi bu tekli olan bu gece şuan nöbetteyim sizce durum nedir yarın değerlendirme yapabilirim geceyi sizce tutar mı kaçırmış olur muyum pik mi sizce ?Eki Görüntüle 3057218 Eki Görüntüle 3057219 Eki Görüntüle 3057219
Teşekkürler zaten yarın müsait olabiliyorum silikleşsene kadar devam mı pekiBence yarin daha iyi olur degerlendirmeniz
Yaa hiç öyle düşünme canım benim ben 3 yıldır bekliyorum en doğru zaman da gelsin inşallahYok cnm 2 gündür test yapıyorum hep tek çizgi stres yaptım ondan gecikor zaten pko da varÖnümüzde ki ay eşim varikosel için doktorla konuşacak doktor ameliyata gerek yok diyor ama biz olsun diyoruz artık her ay hüsran
Kız o kadar bekleme bence yarından sonra Tekrarla sık sıkÇok mantıklıben en iyisi ay sonunu bekliyim
Tamamdır o iş bendeSeni dinliyorum gidiyorum askom sonuca ben bakmicam ama ekran alayım sen bak atarim sana eger negatifse o adini unuttum köpekli pozisyona devam askom dersin
Ahahahaha peki her tekrarda yazıcam hep birlikte onaylayalımYaa hiç öyle düşünme canım benim ben 3 yıldır bekliyorum en doğru zaman da gelsin inşallah
Kız o kadar bekleme bence yarından sonra Tekrarla sık sık
Heyecanla bekliyoruzAhahahaha peki her tekrarda yazıcam hep birlikte onaylayalım
Aslında tutmak istiyorum ama fitil oruç bozar mı onu bilmiyorum bi kaç video izledim bozuyor diyo amaValla bende tutmuyorum canım ne olur ne olmaz diye
Yarın sabah erkenden testini yapıp kana gidiyorsun bak
Çatlatma iğnesi yaptıysan yarın testi tekrarla koyulaşıp koyulaşmadığına bak canım inşallah vardır
Ay hadi inşallah. Bu günlerde ağrı olurmu ki onu bilmiyorum 10gün önceden de adet sancısı başlamaz herhaldehayırlı kandıller canımmm,
kasık agrısı bende var canmmm, inşallaahh bebiştir. :)
Evet öyleymiş valla bizim bugün de yalan oldu. Bi aşılamayla umut edicez artık amuda da kalksam faydası yokÇok hamile kalan var Rahmi ters olmayıp da sıradaki buluşmayı bu şekilde değerlendirebiliriz iyi bir hatırlatma oldu
Tatlım benim kaç gün geçti, kasık ağrım daha bugün geçti ama bugün de her hareketimde ani kasılmalar başladı. Gayet normal yani merak etmeKızlar çatlatma iğnesi 2 tane olduğu için mi ne bilmiyorum benim sancılarım çok fena geçmedi hala kasıklarımda çok fazla baskı var adet sancısı gibi aynı göğüslerim de aşırı sis ve sızlıyorlar
Kız biz ne çizgileri görüyoruz, sen bunu mu göremedinAyyyy dayanamadım test yaptımmm şırda silik bi çizgi mi var yoksa ben mi uyduruyorum
Yok ben tutmuyorum. Fitil bozar mı onu da bilmiyorum ama zaten sabah akşam duphaston içiyorum ben
Bende tutamayacağım fitil var orucu bozuyormuş.Evet öyleymiş valla bizim bugün de yalan oldu. Bi aşılamayla umut edicez artık amuda da kalksam faydası yokCamiye gidicem dedim ya bugün, 3 saatin sonunda ben bi fenalaştım (zaten midem çok ağrıyordu) tansiyonum bi düştü, namazın ortasında attım kendimi dışarıya. 5 sn sonra ya kusacaktım ya da bayılacaktım. Allah biliyor niyetimizi napayım kabul eder belki
Tatlım benim kaç gün geçti, kasık ağrım daha bugün geçti ama bugün de her hareketimde ani kasılmalar başladı. Gayet normal yani merak etme
Kız biz ne çizgileri görüyoruz, sen bunu mu göremedinsabah erkenden koş kan testine bebiş ordan göz atıyor
Yok ben tutmuyorum. Fitil bozar mı onu da bilmiyorum ama zaten sabah akşam duphaston içiyorum ben
Valla kızlar benim bata 10 kaldı sanki adet olacakmış adına sol kaşıktan belime kadar bı ağrım var erkenmi olacam birde sırt üstü yada yüzüstü yatınca orda gerginlik oluyo huzursuz oluyorum yatamiyorum bu bir belirti olabilir miAy hadi inşallah. Bu günlerde ağrı olurmu ki onu bilmiyorum 10gün önceden de adet sancısı başlamaz herhalde
Progestan fitil olunca oruç bozulmaz sanıyordum ama bozuluyormuş o yüzden oruç tutamayacağım sağlıklı sağlıklı beslenip bebişin tutulmasına yardımcı olucaz inşallah Allah nasip eder de tutunursa sonra kazasını tutarım inşallahProgestanini kullan yerinde olsam seni etkilemek istemem ama tutmazdim ben tutuyorum 7 gün fire verdim ama inanirmisin son günler ya zorlanmaya basladim bir gün ara vermek istiyorum yarin aslinda ama senin kullanman gereken ilaclarin var
Kız ben kaçırdım hepsini okuyamadım hamismisin çok sevindim yav ins tutunur bebisin gobusuneProgestan fitil olunca oruç bozulmaz sanıyordum ama bozuluyormuş o yüzden oruç tutamayacağım sağlıklı sağlıklı beslenip bebişin tutulmasına yardımcı olucaz inşallah Allah nasip eder de tutunursa sonra kazasını tutarım inşallah
Ya benim de göğüslerim çok acıyor bu kadar erken acıması normal mi ben prolaktinden sanıyordum önceki aylarda bu ay prolaktin de normal seviyedeydiKızlar çatlatma iğnesi 2 tane olduğu için mi ne bilmiyorum benim sancılarım çok fena geçmedi hala kasıklarımda çok fazla baskı var adet sancısı gibi aynı göğüslerim de aşırı sis ve sızlıyorlar
Ahhh keşkeeeKız ben kaçırdım hepsini okuyamadım hamismisin çok sevindim yav ins tutunur bebisin gobusune
Ay insallahhh tutar kız bende iki gündür bı acayip oldum halsizlik durekli uyuma hissi ve gözümü açamıyorum yorgun hissediyorum birde iki gündür sol kasık daha baskın olarak sancı kramp seyirme oluyo gerginlik var böyle bı tuhaf ya daha 10 gün var ne bilem acaba diyorumAhhh keşkeee
Aşılama yaptık dün canım onun için demiştim inşallah tutarda hamile kalırsam doğurunca tutamadığım oruçları kazasını tutarım diye
Bebiş de adet sancisi gibi ağrı yapabiliyor diyorlar kuzum.o kadar zor ki ayırt etmekAy hadi inşallah. Bu günlerde ağrı olurmu ki onu bilmiyorum 10gün önceden de adet sancısı başlamaz herhalde
İnşallah bebeğin ayak sesleridir bu belirtiler canım daha önce olmuşmuydu böyle belirtiler ?Ay insallahhh tutar kız bende iki gündür bı acayip oldum halsizlik durekli uyuma hissi ve gözümü açamıyorum yorgun hissediyorum birde iki gündür sol kasık daha baskın olarak sancı kramp seyirme oluyo gerginlik var böyle bı tuhaf ya daha 10 gün var ne bilem acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?