- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.658
- 128
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #4.581
BekliycemKızzzz hadiseneee gittttt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BekliycemKızzzz hadiseneee gittttt
Comfort ayni cikardi bendede ama eger bu prodoctor larda yalnci cikarsa daha tamamen hyatimdan cikarcam erken gebelik testlerini cok akil karisikligi yapiyo en guzeli ya kaset test uygun da hemBende canım ya bi kere bi ay ben comfort days diye bi test yaptım çizgi çıktı seninki gibi hafif doktora bile sorduk wpdan hamilesin ama daha küçük dedi kan ver dedi ve adet oldum o ay çok üzüldüm ben çok korkuyorum o yüzden üzülmekten korkuyorum kaset test en iyisi varsa her türlü onda da çıkar zaten
Ama hayir ben asla yapamam yoookKız ne olacak sanki 2 dk da geçiyor koş hemen ver biz de merakta kaldık
Abla iyi akşamlar 9 gun önce catlama iğnesi olmuştum adetime 4 gun var bugun kan testinde hcg 18 cikti ignenin pozitifligi olabilir miHoşgeldin canımm bana son adet tarihi beklediğn adet tarihini yaz ve ne kadardır bebiş istediğini ekleyim seni hemen listeye
Kız koş gitsene ayy yanında olsam kolundan tutup zorla götürürdüm,Ama hayir ben asla yapamam yoook
En az sende o kadar sabırlısın asıl sizde ki sabır bende olsa varya ben geçen ay yumurtlamanın 7. Günü test yapamaya başlamıştım üstelik adet belirtilerim vardı
Canım İğnenin etkisi 12 günde geçiyor ama 2 gün sonra tekrar verip yükselip düşmesine bakabilirsinAbla iyi akşamlar 9 gun önce catlama iğnesi olmuştum adetime 4 gun var bugun kan testinde hcg 18 cikti ignenin pozitifligi olabilir mi
Haha Allah bağışlasın ne diyelim sağlıkla mutlulukla inşallahValla tam olarak öyle canım hamile sağlık ocağında kan tahlili verip hamile olduğunu öğrenmiş kontrole gittiğinde çocuğun cinsiyetini bile öğrenmiş hatta 6 bile değil 6, 5 aylıkmış ben inanmadım valla abim biraz sıkıntılı iş konusunda ve çok anlaşamıyorlar bence annem kızar diye sakladı
Aynen öyle maalesef bu erkeklerin geneli aynı
Valla çok ciddiyim biz bile yeni öğrendik haziranın ilk haftası doğum varmış birde 3. Çocuk diğeri geçen ay 1 yaşına girmişti
Amiiiiinn inşallahKızlarcımm kadir geceniz mübarek olsun çok gelemiyorum buraya ama hepinize ayrı ayrı dua ettim bugün hep aklımdasınız rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Teşekkür ederim hayırlı kandiller ablaCanım İğnenin etkisi 12 günde geçiyor ama 2 gün sonra tekrar verip yükselip düşmesine bakabilirsin
Amiinn inşallahHaha Allah bağışlasın ne diyelim sağlıkla mutlulukla inşallah
Rica ederim canım benim hayırlı kandillerTeşekkür ederim hayırlı kandiller abla
Kuzum işte ben sana ddim 36. Saatte baslıyor sancılar ertesi gün devam editor sonra geçiyor iki tane tabi daha zordur hepimiz tek oldukKızlar çatlatma iğnesi 2 tane olduğu için mi ne bilmiyorum benim sancılarım çok fena geçmedi hala kasıklarımda çok fazla baskı var adet sancısı gibi aynı göğüslerim de aşırı sis ve sızlıyorlar
Ay ben 2 sene önce kullanmıştım hiç bunları hatırlamıyorum ne kadar pis bir ağrı afedersin küçük tuvaletim geldiğinde biri karnıma bıçak saplıyor sanki mahvoldumKuzum işte ben sana ddim 36. Saatte baslıyor sancılar ertesi gün devam editor sonra geçiyor iki tane tabi daha zordur hepimiz tek olduk
Hadi inşallah canım benimBende progestana başladım kızlar hadi hayırlısı olur insallah ya
Bariz çizgi var canım gözün aydınAyyyy dayanamadım test yaptımmm şırda silik bi çizgi mi var yoksa ben mi uyduruyorum