• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende canım ya bi kere bi ay ben comfort days diye bi test yaptım çizgi çıktı seninki gibi hafif doktora bile sorduk wpdan hamilesin ama daha küçük dedi kan ver dedi ve adet oldum o ay çok üzüldüm ben çok korkuyorum o yüzden üzülmekten korkuyorum kaset test en iyisi varsa her türlü onda da çıkar zaten
Comfort ayni cikardi bendede ama eger bu prodoctor larda yalnci cikarsa daha tamamen hyatimdan cikarcam erken gebelik testlerini cok akil karisikligi yapiyo en guzeli ya kaset test uygun da hem

Valla tam olarak öyle canım hamile sağlık ocağında kan tahlili verip hamile olduğunu öğrenmiş kontrole gittiğinde çocuğun cinsiyetini bile öğrenmiş hatta 6 bile değil 6, 5 aylıkmış ben inanmadım valla abim biraz sıkıntılı iş konusunda ve çok anlaşamıyorlar bence annem kızar diye sakladı 😂

Aynen öyle maalesef bu erkeklerin geneli aynı 🤣🤣

Valla çok ciddiyim biz bile yeni öğrendik haziranın ilk haftası doğum varmış birde 3. Çocuk diğeri geçen ay 1 yaşına girmişti 😂😂😂
Haha 😊 Allah bağışlasın ne diyelim sağlıkla mutlulukla inşallah

Kızlar çatlatma iğnesi 2 tane olduğu için mi ne bilmiyorum benim sancılarım çok fena geçmedi hala kasıklarımda çok fazla baskı var adet sancısı gibi aynı göğüslerim de aşırı sis ve sızlıyorlar 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Kızlar çatlatma iğnesi 2 tane olduğu için mi ne bilmiyorum benim sancılarım çok fena geçmedi hala kasıklarımda çok fazla baskı var adet sancısı gibi aynı göğüslerim de aşırı sis ve sızlıyorlar 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Kuzum işte ben sana ddim 36. Saatte baslıyor sancılar ertesi gün devam editor sonra geçiyor iki tane tabi daha zordur hepimiz tek olduk

Ayyyy dayanamadım test yaptımmm şırda silik bi çizgi mi var yoksa ben mi uyduruyorum 🙈🙈🙈

Eklentiler

• 28191151-3702-4533-8F68-94417ED9C374.jpeg
    28191151-3702-4533-8F68-94417ED9C374.jpeg
    257,8 KB · Görüntüleme: 70
  • 027A25C5-746D-4DDB-AC66-9CFA0E64CA54.jpeg
    027A25C5-746D-4DDB-AC66-9CFA0E64CA54.jpeg
    266,6 KB · Görüntüleme: 71
Kuzum işte ben sana ddim 36. Saatte baslıyor sancılar ertesi gün devam editor sonra geçiyor iki tane tabi daha zordur hepimiz tek olduk
Ay ben 2 sene önce kullanmıştım hiç bunları hatırlamıyorum ne kadar pis bir ağrı afedersin küçük tuvaletim geldiğinde biri karnıma bıçak saplıyor sanki mahvoldum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Son düzenleme:
Back