Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bende laboquick i tavsiye ederim trendyoldan toplu siparis ettim çok uyguna geldi hem hemde kaset test olmasına rağmen battan 1 hafta önce öğrendim
Ay evet hatırlıyorum soylenistn bakalim prodoctor gelsin 2 gune olmadi ondanda alirim bidaki aya bata var 12 gun

Ayyy okuyorum araa ara ama bi giremedim. Buralardayım. Değerlendirme günlerindeyiz bakalım bu ay olcak mı bat ne zaman senin? Var mı bir şeyler
Bende degerlendirmeyi bıraktık artik yumurtlama gördüm onlari hallettim aşko yoruldum ya artik Ramazan bide bat 8 nisan suanlik goguslerimde agri var baska belirti yok gobusum var masallah gören 4-5 aylik sanar kiz degisik bi göbek oldu bende bu ay regl de inerdi inmedi hic neyse kalkiyim iftara biseyler hazırlaym

Bidahaki ay teste ihtiyacın olmaz innnşallaahhhhhh
Umudum o yönde ama sanki regl olacak gibi gobegim sisti ya ama olursa senin dedigin testten alcam favoriledim hemen reglden 10 gun sonra baslayip gunde 1 tane yaparim milli ata sporumuz hcg testi yapmak

Ahh benim de karnım şiş davul gibi sancı yapıyo gaz

M
Dualarım seninle Bu gece çok dua edeceğim
Bilmiyorum inşallah perşembe günü güzel şeyler söyler bana da
Çok teşekkür ederim canım rabnim ettiğin ve edeceğin duaları kabul etsin inşallah olumlu düşün olumlu olsun. Benimki doz artırınca iki günde 13 den 18.5 mm e çıktı. Bende şok oldum. Seninki de öyle olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…