• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hayırlı akşamlar .. ben kız kardeşimin baskısına dayanamadım veee bugün test yaptım adetime 6 gün varken erken gebelik testi hemşire kuzenimi aradım en iyisini hangisi kesin sonuç alabilirim yada yüksek ihtimalli olanı diye .. eve geldim yaptım niyetliydim ve 5 saate yakındır lavoboya girmiyodum. Sabah erken saatlerde çıkmıştım zaten sonra bekledim bi kaç dakika tek çizgiydi tvli odaya geçtim koltukta uyumuşum 1 saat sonra baktığımda ikinci çizgi hafiften silik biçim de belirmiş fotolarını atcam lütfen yardım edinn 🥺🥰
Gönderrr gelsin

Merhaba canım ben geçen ay ilk defa çatlatma iğnesi kullandım iğneden 2 gün sonra şeffaf uzayan akıntım oldu. O akıntıdan tam 11 gün sonrada adet oldum. Bu ay ilaç kullanmadım ama düne kadar da ağrım vardı ve dün o şekilde akıntım oldu yine bugün ağrım da kalmayınca çatladı demek ki diye düşünüyorum o şekilde anladım yani. Ama benimde anlamadığım şu canım önceki aylarda bende ağrıda olmazdı akıntı olsana son iki aydır olan su gibi akıntı olmazdı. O zaman önceki aylar yumurtlama olmuyor muydu yani
Tşk ederim cevabın için, işte bende onu birtürlü anlamadım, bazıları 14 gün sonra regl oluyo diyolar sen 11 gün sonra olmuşsun, bende 3 gündür bunları yaşıyorum

Bende degerlendirmeyi bıraktık artik yumurtlama gördüm onlari hallettim aşko yoruldum ya artik Ramazan bide 😅 bat 8 nisan suanlik goguslerimde agri var baska belirti yok gobusum var masallah gören 4-5 aylik sanar😂😂😂 kiz degisik bi göbek oldu bende bu ay regl de inerdi inmedi hic 😅 neyse kalkiyim iftara biseyler hazırlaym 😚😃😂
İkizdir o ikiz 🤣🤣🤣🤣🤣

Kızlar hayırlı akşamlar .. ben kız kardeşimin baskısına dayanamadım veee bugün test yaptım adetime 6 gün varken erken gebelik testi hemşire kuzenimi aradım en iyisini hangisi kesin sonuç alabilirim yada yüksek ihtimalli olanı diye .. eve geldim yaptım niyetliydim ve 5 saate yakındır lavoboya girmiyodum. Sabah erken saatlerde çıkmıştım zaten sonra bekledim bi kaç dakika tek çizgiydi tvli odaya geçtim koltukta uyumuşum 1 saat sonra baktığımda ikinci çizgi hafiften silik biçim de belirmiş fotolarını atcam lütfen yardım edinn 🥺🥰
Son çizgi bükücüler olarak beklemedeyiz 😬

Oraya doğru gidiyor canım böyle devam et 😊
Fsh 22ydi erken menepoz dediler klomen verdi doktorun kullandım dün bitti test böyle çıktı yumurtluyor muyum acaba yaşım 22 bile olmadı 9 gün sonra giriyorum.6 ay önce 6 aylık kızımı kaybettim menepoz olamaz değil mi biraz gecikme yaşadım ve sıkıntılı günler geçirdim ondan yüksekmiş olabilir mi FSH

Tşk ederim cevabın için, işte bende onu birtürlü anlamadım, bazıları 14 gün sonra regl oluyo diyolar sen 11 gün sonra olmuşsun, bende 3 gündür bunları yaşıyorum
Riac ederim. Evet canım ama aslında iğne gününden itibaren sayarsak iğne günü dahil 14. Gün hasta oldum aslında. Çünkü akıntı iğneden 2 gün sonra oldu bende. Akıntıdan sonra sayarsam 11. Gün. 3 gün baya olmuş sende bende ağrı falan baya devam ediyor ama şeffaf uzayan akıntı geçen ay 2 gün bu ay 1 gün oldu sadece

Back