• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınnn 🌿🌿 Sabaha kadar uyumayınca ikindine zor kalktım ya

Bencede ya ya bide çatlama riski olsa doktor kendiliğinden çatlayacak iğne yapma derdi eğer verdiğim testlerden anşılıyorsa🌸

Kırk yılın başı asiliğim tuttu 🤣🤣🤣

Güzelmiş kız ama her gün de insana gına gelir 🤣 bide benimki bi gün ev bi gün iş. Evde olduğunda tamam da işte napacak bu adam düz duvara mı tırmansın bize olmaz bu 🤣🤣

Testim yok canım benim doktorum da 3 kez letu denemesinde yumurtalarımın kendiliginden çatlayabilidğini söyleyip iğne vermemişti. Bu sefer gerek duydu verdi diye tereddüt etmedim açıkçası

Ay hadi geçmiş olsun canım korktuğun kadar varmıydı?
Ay valla bana geldi sıra g*tüm tutuştu 🤦🏼‍♀️ dün sana korkma etme diyen kızı getirin bana
Hahahaha aynaya bak tam karşında o kız 🤣🤣🤣 valla bu ağrı nerden geliyor bilmiyorum ama çok fena sancım var baya bastırıyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

İlişki oluyor mu yoksa beklemede misin ben sanırım bu kısmı kaçırdım doktorda 🤣🤣🙈
canım ,
igne oncesı; Nisan 10-12-14-16 ilişki oldu...
17 nısanda ıgne oldum ,
18 nısanda 24 ve 30 saate ılıskı oldu- sonra 19nısanda ılıskı- 20nısan mola - 21nısan ılıskı- 25nisan ılıskı ve yeter bence yoruldum yaaa .
olduysa olmustur atık ya nasıp :KK200: :dua:
sen ne zaman iğne oldun?

canım ,
17 nısanda ıgne oldum ,
18 nısanda 24 ve 30 saate ılıskı oldu- sonra 19nısanda ılıskı- 20nısan mola - 21nısan ılıskı- 25nisan ılıskı ve yeter bence yoruldum yaaa .
sen ne zaman iğne oldun?
Maşallah 🧿 bunca değerlendirmeye inşallah sonu güzel olur 🌸😇

canım ,
17 nısanda ıgne oldum ,
sen ne zaman iğne oldun?
Anamm mis gibi değerlendirmişsin ben salak gibi iğneden önceki gün değerlendirdim sadece sonra gün aşırı neyse neyse üzülmek yok bidahaki ay daha disiplinli olacağımmm ✌️😍

Anamm mis gibi değerlendirmişsin ben salak gibi iğneden önceki gün değerlendirdim sadece sonra gün aşırı neyse neyse üzülmek yok bidahaki ay daha disiplinli olacağımmm ✌️😍
kuzum hıc bellı olmaz kı o yaaa,
bız gecen ay ıgneden sonra uc gun degerlendırdık , oncekı gunler gun asırı ama olmadı nasıp.
:KK200:

Rabbim sana sağlıklı bir şekilde anne olmayı nasip eylesin çok geçmiş olsun öncelikle zor bir süreçten geçmişin hayırlısıyla sen ve rahmin sağlığınıza kavuşun inşallah tez vakitte rabbim mucizeni mujdelesin kuzum 🤲
Sağolasın Elif_edanur_61_61 Elif_edanur_61_61 Rabbim dileyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın en kısa ve en hayırlı zamanda

Hahahaha aynaya bak tam karşında o kız 🤣🤣🤣 valla bu ağrı nerden geliyor bilmiyorum ama çok fena sancım var baya bastırıyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Yaa benim 10 gündür bi mide bulantım vardı zaten bu gün bayağı arttı iğneler beni mahfetti, mafetti, nasıl yazılıyordu kız bu.
Spekulum acıttı mı peki canını. Aç mı gittin tok mu ? Aşılama sonrası oruç falan tutacak mısın doktor bişey dedi mi?

Yaa benim 10 gündür bi mide bulantım vardı zaten bu gün bayağı arttı iğneler beni mahfetti, mafetti, nasıl yazılıyordu kız bu.
Spekulum acıttı mı peki canını. Aç mı gittin tok mu ? Aşılama sonrası oruç falan tutacak mısın doktor bişey dedi mi?
Mahvetti diye yazılıyor herhalde 🤣🤣🤣 En çok canımı yakan o spekulum ya ama çıkardıktan sonra geçiyor tabi ben tok gittim onunla ilgili bişe demedi doktor fark etmiyordur herhalde. Ben ilaç kullanacakmıyım diye sordum rahim kalınlığın falan çok güzel gerek yok dedi 🤣🤣 benim ağrılar daha çok adet sancısı gibi diğer aşılamalarda böyle olmamıştı niye oldu ki acaba

M
Daha olmadım aşılama canım çarşamba günü olucam inşallah🤲 kız dur daha ne tüp bebeği ben 2.5 senedir bekliyorum 3 sene 5 sene bekleyenler var. İnşallah sen o kadar beklemezsin. Hemencecik gelir yavrun. Daha yeniymişsin illaki olur gibi düşün stres yapma 🌸
Dualarım seninle 🤲🏻 Bu gece çok dua edeceğim 🤲🏻
Bilmiyorum inşallah perşembe günü güzel şeyler söyler bana da🌸

Back