- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #4.041
Miratech erken gebelik bana hiç pozitif göstermedi 20 TL ye alıyorumHangi marka alacaz kizlar aynısını da bana comfort days gosterdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Miratech erken gebelik bana hiç pozitif göstermedi 20 TL ye alıyorumHangi marka alacaz kizlar aynısını da bana comfort days gosterdi
Heyecanlı bekleyiş başlasın hayırlı mutlu haberlerle gel inşallahAy çok teşekkür ederim canım benim şimdi eve geçiyorum sancım var biraz ama dayanılmayacak gibi değil aşılama sorunsuz oldu çok şükür yarın ve cuma günü de ilişki olacak artık bekleme süreci başladı S sultansultan90 Papatyamveben-Mavi Venev @dceke
Veziir hadi sıra sendeee
mesajı düzenle kısmında sadeceye fotoyu sil yazıların kalsınYok canım Aşılamadan önce adetin 3. Günü ilaç kullanmaya başlıyorsun yumurtalar büyüyünce çatlatma iğnesi yapıyorsun.
Ay keşke öyle bişey olsa yaa
Sağol canım teşekkür ederim fotoğrafı silebiliyor muyuz bilmiyorum onu
Dinlenin artıkBenim daha cok yeni hala ilişki aşamasındayım bugünde yapcaz sonra bir gün bosluk veririm artık perşembe de son yaprız artık bekleriz hayırlısı canım ins pozitifleri görelim
Yarin tekrar yaparım bazen lh dalgalanması da olabiliyormuş yarın belli olur ne olduğu
Kendi doğum günümü bekliyorum.yani adet günümü)) Bizde çalışmalar bitdi.Sende nasıl durum?Kuzumm sen napıyosunnn
Merhaba canım ben geçen ay ilk defa çatlatma iğnesi kullandım iğneden 2 gün sonra şeffaf uzayan akıntım oldu. O akıntıdan tam 11 gün sonrada adet oldum. Bu ay ilaç kullanmadım ama düne kadar da ağrım vardı ve dün o şekilde akıntım oldu yine bugün ağrım da kalmayınca çatladı demek ki diye düşünüyorum o şekilde anladım yani. Ama benimde anlamadığım şu canım önceki aylarda bende ağrıda olmazdı akıntı olsana son iki aydır olan su gibi akıntı olmazdı. O zaman önceki aylar yumurtlama olmuyor muydu yaniArkadaşlar yumurtlama akıntısından kaçgün sonra adet olunuyor tam olarak tutuyomu, birde tm olrak sizLer nasıl yumurtlama belirtisini yaşıyorsunuz, şu şefaf salanan şey yumurtlamamı tam olrak, kusıra bakmayın çok sordum
Sağol canım teşekkür ederimAnladım şimdi canım.Hayirlı olsun
Amiin inşallah canımHeyecanlı bekleyiş başlasın hayırlı mutlu haberlerle gel inşallah
Tamam canım teşekkür ederimmesajı düzenle kısmında sadeceye fotoyu sil yazıların kalsın
Bu kadar uygun nerede veriyorsunuz kızlar ya banada söyleyin. Ben Ankarada tıp merkezinde 200TLye yaptırıyorum kan testini.Aboovv istanbulun göbeğinde o paraya 2kere kan testi veriyorum
Bencede ya ya bide çatlama riski olsa doktor kendiliğinden çatlayacak iğne yapma derdi eğer verdiğim testlerden anşılıyorsaHaklısın vallaha diyecek sözüm yok sanırım bende senin gibi düşünürdüm..
Çatlamışsa jgey yapmanın zararı olurmu? Olsa doktorlar riske atmazki öyle değil mi ?
Kırk yılın başı asiliğim tuttuDuymak istediğim sözlerr vallaha ilaç gibi geliyor insana
Güzelmiş kız ama her gün de insana gına gelir bide benimki bi gün ev bi gün iş. Evde olduğunda tamam da işte napacak bu adam düz duvara mı tırmansın bize olmaz buKuzum hem hormonları düzenliyor gebeliğe etkisi var hemde valla col enerji veriyor günde bir tatlı kasıgı yetiyor
Testim yok canım benim doktorum da 3 kez letu denemesinde yumurtalarımın kendiliginden çatlayabilidğini söyleyip iğne vermemişti. Bu sefer gerek duydu verdi diye tereddüt etmedim açıkçasıYa kuzum belki çatlamış..elinde test varsa..yap..bu ilaçlar iyi diğilki..yumurtayı tembel ediyor..bir doktor böyle demişti bana..Bende aynen akıntı oluyor çatlarken
Ay hadi geçmiş olsun canım korktuğun kadar varmıydı?Ay çok teşekkür ederim canım benim şimdi eve geçiyorum sancım var biraz ama dayanılmayacak gibi değil aşılama sorunsuz oldu çok şükür yarın ve cuma günü de ilişki olacak artık bekleme süreci başladı S sultansultan90 Papatyamveben-Mavi Venev @dceke
Veziir hadi sıra sendeee
Duramıyoruz ahahahahDinlenin artık
Bizde bugün de devam yarın bosluk son finali perşembe yapcaz bakalım 3 gün bitti 11 gün sonra artık insallahKendi doğum günümü bekliyorum.yani adet günümü)) Bizde çalışmalar bitdi.Sende nasıl durum?
MAALESEF REGL OLDUM..Canım bir gebelik testi yap istersen, bebişse ne güzel olur ama değilse de doktora gitmelisin idrar yolu yada farklı bir enfeksiyon olabilir daha kötü olma..
Sende kendimi çatlıyor..yoksa sende ilaçlarla takip ediyorsun? Bende uzun çekmedi..3 gün çalışma oldu..bu kadar))Bizde bugün de devam yarın bosluk son finali perşembe yapcaz bakalım 3 gün bitti 11 gün sonra artık insallah
ben doğus tıp merkezde verıyorum ıstanbulda 60tl canım.Bu kadar uygun nerede veriyorsunuz kızlar ya banada söyleyin. Ben Ankarada tıp merkezinde 200TLye yaptırıyorum kan testini.
kızlarrr bende beklemedeyım ıgne sonrası 9.günüm :)ayyy inşallah inşallah :) görelimde rahatlayalım :)
Kuzum çatlatma iğnesi oldum ben ondanSende kendimi çatlıyor..yoksa sende ilaçlarla takip ediyorsun? Bende uzun çekmedi..3 gün çalışma oldu..bu kadar))
İlişki oluyor mu yoksa beklemede misin ben sanırım bu kısmı kaçırdım doktordakızlarrr bende beklemedeyım ıgne sonrası 9.günüm :)