- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #4.081
Hangi eczanede vardir burda bilemem ki ama net te varEvet canım kutusunda da 20 TL fiyat yazılmış şekilde etiket falan da değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi eczanede vardir burda bilemem ki ama net te varEvet canım kutusunda da 20 TL fiyat yazılmış şekilde etiket falan da değil
Ay evet hatırlıyorum soylenistn bakalim prodoctor gelsin 2 gune olmadi ondanda alirim bidaki aya bata var 12 gunKuzum bende laboquick i tavsiye ederim trendyoldan toplu siparis ettim çok uyguna geldi hem hemde kaset test olmasına rağmen battan 1 hafta önce öğrendim
Bidahaki ay teste ihtiyacın olmaz innnşallaahhhhhhAy evet hatırlıyorum soylenistn bakalim prodoctor gelsin 2 gune olmadi ondanda alirim bidaki aya bata var 12 gun
Bende degerlendirmeyi bıraktık artik yumurtlama gördüm onlari hallettim aşko yoruldum ya artik Ramazan bide bat 8 nisan suanlik goguslerimde agri var baska belirti yok gobusum var masallah gören 4-5 aylik sanar kiz degisik bi göbek oldu bende bu ay regl de inerdi inmedi hic neyse kalkiyim iftara biseyler hazırlaymAyyy okuyorum araa ara ama bi giremedim. Buralardayım. Değerlendirme günlerindeyiz bakalım bu ay olcak mı bat ne zaman senin? Var mı bir şeyler
Umudum o yönde ama sanki regl olacak gibi gobegim sisti ya ama olursa senin dedigin testten alcam favoriledim hemen reglden 10 gun sonra baslayip gunde 1 tane yaparim milli ata sporumuz hcg testi yapmakBidahaki ay teste ihtiyacın olmaz innnşallaahhhhhh
12. Gün yap garanti olsunKızlar valla elimde tek test var 11 gün sonra tek onu yapcam hiç sipariş fln vermicem
3. Günüm ya çatlatma 11 gün sonra 14 garanti tam ama senimi kırıcam 1 günde senin için beklerim12. Gün yap garanti olsun
Bekleyebiliyosan bekle icime doğuyor3. Günüm ya çatlatma 11 gün sonra 14 garanti tam ama senimi kırıcam 1 günde senin için beklerim
Ahaaaa mesajj alındıııı beklerim aşkooo tabisde ayy hadi insallah hepimiz mutlu olalım bu ay bu topicdeki herkes hamiş kalsın bu ay çift çizgileri atalım heppppBekleyebiliyosan bekle icime doğuyor
Valla beni bildiğin kazıklamışlar canım. Birde değer 5in altında negatif görünürse detaylı incelemeye laboratuvara gönderip kaç olduğu söylemiyorlar.ben doğus tıp merkezde verıyorum ıstanbulda 60tl canım.
vera tıp merkzıde 70tl
Anladım canım.Kuzum çatlatma iğnesi oldum ben ondan
Valla istanbuldaki fiyatları duyunca bende çok şaşırdım kuzum. Biliyorsun konuştuk burada doktor muayeneleride çok pahalı.Ankara çok pahalı bi şehir be bizdeki de şans yani
Ahh benim de karnım şiş davul gibi sancı yapıyo gazMahvetti diye yazılıyor herhalde En çok canımı yakan o spekulum ya ama çıkardıktan sonra geçiyor tabi ben tok gittim onunla ilgili bişe demedi doktor fark etmiyordur herhalde. Ben ilaç kullanacakmıyım diye sordum rahim kalınlığın falan çok güzel gerek yok dedi benim ağrılar daha çok adet sancısı gibi diğer aşılamalarda böyle olmamıştı niye oldu ki acaba
Çok teşekkür ederim canım rabnim ettiğin ve edeceğin duaları kabul etsin inşallah olumlu düşün olumlu olsun. Benimki doz artırınca iki günde 13 den 18.5 mm e çıktı. Bende şok oldum. Seninki de öyle olucak inşallahM
Dualarım seninle Bu gece çok dua edeceğim
Bilmiyorum inşallah perşembe günü güzel şeyler söyler bana da
Kaçına denk geliyor test tarihin canımAhaaaa mesajj alındıııı beklerim aşkooo tabisde ayy hadi insallah hepimiz mutlu olalım bu ay bu topicdeki herkes hamiş kalsın bu ay çift çizgileri atalım hepppp
Tamam cevriyeciyimmm hemen ekliyorumMy_Moonlight06 canim yeni bat 19 mai